2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860763 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Niye bu durumda ben ve benim gibi düşünenler AKILSIZ mı oluyor ????

3 sene burada top oynadı buna rağmen trabzonun bile altına düştük. Siz başarı istemiyorsunuz q7 gelsin 2 çalım atsın trivela yapsın sizi coştursun istiyorsunuz.
Beşiktaş'ın başarısındansa bir topçunun bireysel şovunu izlemek için kendini yırtan taraftar tam taraftar olamamıştır.. Başarı istesen 3 sene bu adamla ve saçılan paralarla başarı gelmediğini görürdün.
Bir defa uefada sezonun en önemli maçında 1,3 km yürüyen babam olsa tekmeyi vurur gönderirim. Ha sen iki çoşacan oo harekete bak falan diyecen diye de koskoca kulüp bütün karakterinden ödün veremez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yanliz ben o zaman size Adabayor u da diyim.. Sosyal medyada da artik ismi cikmaya basladi bakalim ne olacak
Bunu demeseydin iyiydi be abi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ergin1903

Adebayor'da aradigimiz adam degil, Onun sıkıntılari var, son sene zaten sorunlardan vs mac yapmadi. Umarim öyle bir hata yapmazlar.

Çevrimdışı yigitcan1903

Adebayor da tam isim transferi olur
Listeye alınması bile hata

Çevrimdışı ZEKI

abi bu adamin ismi her transfer döneminde cikiyor, 8 yildir konusuluyor bi getiremediler :D, gelmesinde zaten.
Bencede gelmesin, rvp remy dzeko isimleri dolasirken cidden hayal kırıklıgı olur insallah hedef sasirtmacadir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 12:07:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
3 sene burada top oynadı buna rağmen trabzonun bile altına düştük. Siz başarı istemiyorsunuz q7 gelsin 2 çalım atsın trivela yapsın sizi coştursun istiyorsunuz.
Beşiktaş'ın başarısındansa bir topçunun bireysel şovunu izlemek için kendini yırtan taraftar tam taraftar olamamıştır.. Başarı istesen 3 sene bu adamla ve saçılan paralarla başarı gelmediğini görürdün.
Bir defa uefada sezonun en önemli maçında 1,3 km yürüyen babam olsa tekmeyi vurur gönderirim. Ha sen iki çoşacan oo harekete bak falan diyecen diye de koskoca kulüp bütün karakterinden ödün veremez.

Sadece coşma olayı da değil maalesef yaşa göre ayrılacak 2 faktör var.

Genç nesil oyunlarda alıp Fıfa'da filan çalım atacak.

Orta yaş nesil ise çevresine onunla hava atacak çünkü etrafı da o tarz insanlar olduğu için onlar da sizin Quaresma çok iyi topçu diyecek ezilmeyecekler.

Nasıl bu hale geldik hep mi böyleydik bilmiyorum ben.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

adebayorun kardeşi gelirse büyük sıkıntı nevzat demiri falan soyup soğana çevirir  :D

Çevrimdışı ALDENYX

fikret orman başkan olduğu sürece ..ileri hatta beşiktaşa hizmet edip SATİLABİLECEK PARA GETİRECEK  oyuncuları alır...kanatlara 21... 27 yaş arası forveti de 30 31 yaş üstü alacağini sanmıyorum...işi tam öğrendiğindede başkanlığı bırakmasındanda çekiniyorum...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Kadir G.

Yalandır o kadar gazlayıp adebayoru almak intihar olur.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Aboubakar nasıldır? hiç takip edemedim ben bu adamı ya. Portekiz ligini üste para verseler izlemem kolay kolay.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adebayor her türlü  burada iş yapar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 12:14:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Aboubakar nasıldır? hiç takip edemedim ben bu adamı ya. Portekiz ligini üste para verseler izlemem kolay kolay.

Ben Lorient'de izledim Porto'da bakmadım hiç.

Emenike'ye çok benzer görüntü veriyordu fiziğiyle oynuyor ama oyun aklı daha iyi Emenike'den. Zaten olmaması mümkün değil sanırım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Töre giderse de gelecek adam Q7 değildir.

Cherysev'dir, Vargas'tır, Boussafa'dır en az 5 kanat daha yazarım alabilme durumumuz olacak.

Quaresma Demirören başkan olursa gelecek adamdır bu kulübe.
Maliyetten bahsediyorum, Bu saydığın Adamların bonservisleri en az 10-15 Milyon € ! Bu kadar para verdikten sonra zaten GT7 yi satmanın bi anlamı yokki :tabe:
Gt7 yi para kazanmak için satmak istiyoruz , 10-15 milyon bonservis verceeksek niye satalım ki @Çağrı
Siz yine Orada Olcayı izlemek istiyorsunuz anlaşılan :tabe:
Bize mustehak zaten En büyük Olcay yaşasın  Olcay @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Adebayor'u almanın tek açıklaması biraz oynatip kendine getirip Katar veya Çin piyasasına satmak olur. Çok verim alabileceğimizi sanmıyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ZEKI

aklini verirse, kendini parlatmak isterse bakalim insallah degildir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 12:15:18
  • Beşiktaş / Bodrum

Bitik kardeşim. 5 yıl önce olsa olurdu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Scout

Bazı Gençlerin Kampa Götürülmeme Nedeni Belli Sayıda Oyuncu Götürülmesiymiş
Pika Pika

mete vardar açıklama yapmış.güzel konuşmuş. :claps:

Çevrimdışı Kadir G.

Adebayor gelirse çok küfrederiz. Ba'nın satıldığı günü de iyi hatırlamayız söyleyeyim.

Çevrimdışı yigitcan1903

31 yaşında
Son sezonu rezalet
Bir de bonservis verirlerse çok vahim olur

Çevrimdışı dlcs

Adebayor mı demba ba dan ıyı ısım  :bawling:

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Maliyetten bahsediyorum, Bu saydığın Adamların bonservisleri en az 10-15 Milyon € ! Bu kadar para verdikten sonra zaten GT7 yi satmanın bi anlamı yokki :tabe:
Gt7 yi para kazanmak için satmak istiyoruz , 10-15 milyon bonservis verceeksek niye satalım ki @Çağrı

senin kafandaki q7 profili ile bizimki çok farklı , bundan dolayı anlaşamıyoruz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 12:22:24
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben Quaresma'yı izlemektense Olcay'ı izlerim Kerim'i izlerim @Yunus Emre Dökmeci

Bunlar tekme atmaz ahlaksızlık yapmaz hem de daha fazla tabela yaparlar 3 te 1 fiyatına.

Bu saydığım oyuncuların hiçbirinin bonservisi 10 milyon euro üzeri bile değil.

Cherysev dışındakilerin 5 milyon euro üzerinde bile değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

va persie fenere gidiyormuş ön protokol imzalanmış ntv sporda yazıyor  :bawling:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ONUR KOLCU

31 yaşında
Son sezonu rezalet
Bir de bonservis verirlerse çok vahim olur

Gecen sezonda ilk yarı problemleri vardı daha sonra  sürekli olarak  forma  sansı  buldu ve bence cokta etkili oldu ben sahsen  begenirim adebayoru