2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860628 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dzustsak transferi bence zaten düşünülüyordu ama Öncelik Konop a verildi , Konop sevillaya imza atınca , Dzustsak la temaslar da yogunlaştı tabi ...
Çünkü fazla alyernatifte yok yani ust duzey Kanat oyuncusu olarak..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

Yok yok Çok yakın Olsun , Q7 Yakın meşaleleri Yakın :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay:
İnternette 10.000 imza toplanmış , Resmi steye mesaj yağıyor. , Twiterde comebackq7 hastagı listeye girdi :biggrinking:
Bir o kadarda dontcomeback@7 var..Q7 kim bu takimin sanli formasini bir kez daha giyecek ne vermis bu klube. Metin Ali Feyyaz gelsin diye bu kadar bir yerlerinizi yırtmazdiniz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 11:33:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ya he imzayla geri getirirler. :D ayrıca onu kovan kişi hala bu kulübün başkanı hatırlayın. :)

Şuan Fikret orman ne gülüyordur ne eğleniyordur var ya tahmin edemiyorum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

E süper bu change sayesinde Başkan'ın politikasını değiştirdiniz desene :D nelerle uğraşıyorlar ya ama gelmeyi bırak stada giremez kudur :D :D
Seni hiç sevmedim süt oğlan  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 11:35:08
  • Beşiktaş / Bodrum

Seni hiç sevmedim süt oğlan  :bandit:

Mendesi ve babasını da sever miydin damat Ferit :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yok yok Çok yakın Olsun , Q7 Yakın meşaleleri Yakın :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay:
İnternette 10.000 imza toplanmış , Resmi steye mesaj yağıyor. , Twiterde comebackq7 hastagı listeye girdi :biggrinking:

10bin imza ciddi bir rakam bir sirk açılsın orada izlesinler şovlarını inönüde sadece Beşiktaş'ın başarısı istenir.

Çevrimdışı Savaş

Konop'un alternatifinin Cucak olması bile yönetimin doğru transfer politikası izlediğini gösterir.  Nedense korkmuyorum artık saçma sapan transfer yapacaklar diye. Bi güven geldi son 2 senedir bana bu konuda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir o kadarda dontcomeback@7 var..Q7 kim bu takimin sanli formasini bir kez daha giyecek ne vermis bu klube. Metin Ali Feyyaz gelsin diye bu kadar bir yerlerinizi yırtmazdiniz.
Fikirler değişir abi , Düşüncelerimizi soyluyoruz burada :tabe:
Ben çok istiyorum Sen istemezsin o ayrı ..
Ben gerçekten gelsin isterim 1,5 milyona oynar şu durumda ama Ben Başkanın Onu alacağını zannetmiyorum zaten....

Çevrimdışı Sarp

Konop'un alternatifinin Cucak olması bile yönetimin doğru transfer politikası izlediğini gösterir.  Nedense korkmuyorum artık saçma sapan transfer yapacaklar diye. Bi güven geldi son 2 senedir bana bu konuda.

Gidip Ba'yı ve Sosa'yı almalarından kaynaklanıyor  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ZEKI

Yönetim ilk yıllarındaki hatalarını yapmıyor artık, daha dogru bir transfer politikasi izliyor. Bende rahatim artik insallah yanıltmazlar

Çevrimdışı Ergin1903

Douglas ve cucak'in bugun veya yarın aciklanmasini bekliyorum.

Çevrimdışı mehmetthedum

Ben başkanın yerinde olsam, bu apaçiyi görüşmeye çağırır, imza masasında basının önünde bi daha kovarım.

Adam bi kere sporcu değil, kiev maçındaki tekmesi, a.madrid maçındaki muhteşem jogingi gibi şeyler... küfredicem de hakaret yasak yazıyor.  O onbin imzayı verenlere de selam ederim burdan. Hangi kafadalarsa. Te allahım ya.. :akuma:

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kadir G.

Bugün ikisi açıklansa çok iyi olur sabır kalmadı.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Douglas ve cucak'in bugun veya yarın aciklanmasini bekliyorum.

:super: :super: bende

Çevrimdışı Kutay

quarema'nın mersin maçında kırmızı kart görüp te fener derbisinde bize yalnız bırakmasını hala unutamam,birde bir keresinde tribüne para işareti yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam  :akuma:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ALDENYX

Bu arada bugün yaptığım bir analiz.

Fernando ve Bursa'nın gollerini izledim bugün 2-3 saat.

Fernandao'nun attığı gollerin %80'i Bursa'nın hızlı hücumunda oturmamış savunmada Volkan'ın kenardan getirip ön direk ya da yaya çıkardığı paslarda yapılan vuruşlar.

Şimdi bunun iki anlamı var. İlki Şenol Güneş bunu bize monte edecektir çünkü oyun yapımıza çok uyuyor.

İkincisi Fernandao lanse edildiği gibi statik alan forveti değil. Hava hakimiyeti ile attığı gol sayısı 2-3'ü geçmiyor. Fener ise bunun için aldı bu adamı.

Yerleşik savunmada etkili olamazsa bu senin en balon transferi olarak tarihteki yerini alabilir.

idda ediyorum ikinci PİNGEL  vakası olacak....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 11:44:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün ikisi açıklansa çok iyi olur sabır kalmadı.

Fener iyice bir şovunu yapsın önce.

Nani'den sonra Dzsduzsak onların forvetinden sonra bizim forvet açıklanır muhtemelen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Yönetim ilk yıllarındaki hatalarını yapmıyor artık, daha dogru bir transfer politikasi izliyor. Bende rahatim artik insallah yanıltmazlar
Evet abi. Özellikle de doğru adamların güzel fiyata alınıp guzel fiyata satılabilecegini de bu sene gördüler.  Artık futbolcudan para kazanmayı da öğrendik. Hata falan yapmazlar bundan sonra. Beni en çok mutlu eden durum bu :)

Çevrimdışı ayayhan

rakibe durduk yere tekme atıp kırmızı kart görmek
ve bunu alkışlayan taraftar ??

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 11:46:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Bakın hiç bakmadım ama haber1903 emin olun Q7 Q7 diye inliyordur şuan bütün yorumlarda Allah'tan buraya aklı başında insanlar geliyor a adam akıllı futbol konuşabiliyoruz yıllar sonra.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bakın hiç bakmadım ama haber1903 emin olun Q7 Q7 diye inliyordur şuan bütün yorumlarda Allah'tan buraya aklı başında insanlar geliyor a adam akıllı futbol konuşabiliyoruz yıllar sonra.
Niye bu durumda ben ve benim gibi düşünenler AKILSIZ mı oluyor ????

Çevrimdışı Kadir G.

Fener iyice bir şovunu yapsın önce.

Nani'den sonra Dzsduzsak onların forvetinden sonra bizim forvet açıklanır muhtemelen.

Aslında doğru rakibin transferiyle aynı gün açıklanınca sönük kalabiliyor. Haber siteleri kanalları diğerine daha çok yer verebilir.

Yine geleceğinden emin olsak çok farketmeyecek günü.

Çevrimdışı Kutay

haber 1903 teki quaresma haberine 1318 yorum yapılmış abi senin dediğin gibi gelsin diye ölüyor millet  :kop: :kop:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 11:49:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Niye bu durumda ben ve benim gibi düşünenler AKILSIZ mı oluyor ????

Kardeşim akıl ve futbol aklı farklı şeyler :)

Bir insana akılsız demek kimsenin haddi değil kaldı ki oradaki kitleyi hedef aldım sen niye üstüne alındın :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli