2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860761 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bu bizim transferler ne zaman bitecek 38 gün sonra lig başlıyor. Daha avrupa ligi için play off oynayacağız.En kötü ikinci kamp döneminin başına yetişmesi lazım

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben ki, herşeyi eleştirebilirim, adebayor ismini eleştirmem. Çünkü öyle bir ilgi dahi yoktur. Neden eleştireyim.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Kutay

Bu bizim transferler ne zaman bitecek 38 gün sonra lig başlıyor. Daha avrupa ligi için play off oynayacağız.En kötü ikinci kamp döneminin başına yetişmesi lazım
direkt gruplardayız diye biliyorum  :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 12:25:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
mete vardar açıklama yapmış.güzel konuşmuş. :claps:

Aksine çok yersiz olmuş.

Bunun üzerine ya istifa etmesi gerekir ya hiç bunu yapmaması gerekir Çebi'yi atmış taraftarın önüne direk böyle kritik zamanda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

direkt gruplardayız diye biliyorum  :alala:
Tr'den direk avrupa ligine takım almıyorlar. Bir tane play off maçı oynuyorsun diye biliyorum güçsüz bir rakiple.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 12:28:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Tr'den direk avrupa ligine takım almıyorlar. Bir tane play off maçı oynuyorsun diye biliyorum güçsüz bir rakiple.

Direk gruplardayız eleme yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

Tr'den direk avrupa ligine takım almıyorlar. Bir tane play off maçı oynuyorsun diye biliyorum güçsü bir rakiple.
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2016/clubs/index.html 

burada group state de beşiktaş yazıyor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Tolga

Sadece coşma olayı da değil maalesef yaşa göre ayrılacak 2 faktör var.

Genç nesil oyunlarda alıp Fıfa'da filan çalım atacak.

Orta yaş nesil ise çevresine onunla hava atacak çünkü etrafı da o tarz insanlar olduğu için onlar da sizin Quaresma çok iyi topçu diyecek ezilmeyecekler.

Nasıl bu hale geldik hep mi böyleydik bilmiyorum ben.
Çağrı bunun sebeb başarısız olmamız.

Şampiyonluk gelmeyince millet transferlerle hava atmak istiyor.Tab bunu her Q7'yi isteyen için söylemiyorum.

Bu yüzden şampiyonluk şart.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biz direk Grup aşamasından başlatacağız yanlışın var , Ligi 3.bitiren direk gidiyor , 4.cu bitiren On eleme oynuyor diye biliyorum :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ergin1903

Rvp'nin iş ahlakina ve potansiyeline inanir ve begenirim. Görünürde iyi transfer. Umarim kötü bir performans sergiler.

Çevrimdışı Mehmet K

Aksine çok yersiz olmuş.

Bunun üzerine ya istifa etmesi gerekir ya hiç bunu yapmaması gerekir Çebi'yi atmış taraftarın önüne direk böyle kritik zamanda.

Ben de çok saçma buldum bu konuyu basına açıklamak yerine başkan ile veya ANÇ ile konuşmalıydı veya konuşmanın sonunda istifa etmeliydi. Zaten transfer olarak gergin ve beklentilerin yüksek olduğu bir dönemdeyiz yöneticilere moral verip doğru işler yapmalarını sağlamak lazımken şu açıklama saçmalığın dik alasıdır.

Çevrimiçi Samet Ç

Direk gruplardayız eleme yok.
O zaman sistem değişti abi maçkolik de falan 3.ve 4 . ler avrupa ligi ön eleme oynayacak diye yazıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 12:30:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben de çok saçma buldum bu konuyu basına açıklamak yerine başkan ile veya ANÇ ile konuşmalıydı veya konuşmanın sonunda istifa etmeliydi. Zaten transfer olarak gergin ve beklentilerin yüksek olduğu bir dönemdeyiz yöneticilere moral verip doğru işler yapmalarını sağlamak lazımken şu açıklama saçmalığın dik alasıdır.

Kendi değil zaten babası zorlamıştır öyle tahmin ediyorum her yerden çıkmaya bayılıyor çünkü babası.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğuhan

el alem bizim puanlarımızla şamp ligine direk katılıyor biz ön eleme oynayacaksak uefa için büyük ayıp

Çevrimdışı Mehmet K

Ha bi de hala Q7 mi konuşuluyor ya yeter artık! Başkan her fırsatta Beşiktaş ruhuna yakışır ahlaklı takım oyuncusu alacağız diyor siz gelmiş tam zıttı olan adamı geri istiyorsunuz. Biz bıktık siz bıkmadınız şu muhabbetten. Yeter!

Çağrı bunun sebeb başarısız olmamız.

Şampiyonluk gelmeyince millet transferlerle hava atmak istiyor.Tab bunu her Q7'yi isteyen için söylemiyorum.

Bu yüzden şampiyonluk şart.
Donup dolaşıp ayn yere geliyoruz, Q7 nin geleimesi ile Hava atılması ne alaka yahu ?
Niye hava atalım ki , Diyelim Sola Dzutsakı aldık , Gokhanıda sattık ne yapacağız ?? Olcay'ımı koyacağız Sağ kanada ? Bende diyorumki sat Gokhanı para kazanalım koy orayada q7 yi :bandit:
Hava cıva işleri artık zaten bitti , Douglas , Remy , Dzutsak gibi Nokta atışı tarnsferler varken ben zaten Naniyi , Kajeri , Podolskiyi.istemem, Siz gerçekten Anlamak istediginiz gibi Algılayıp öyle yorumluyorsunuz, Ben bu sezon Ne Sağ kanatta nede Sol kanatta Olcayı Görmek İS-TE-Mİ-YO-RUM :s20: :s20: @Tolga_
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 12:36:09 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet K

Kendi değil zaten babası zorlamıştır öyle tahmin ediyorum her yerden çıkmaya bayılıyor çünkü babası.

Babasını da hiç sevmezdim zaten bunun :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dsudzak ta bitmis gibi haberler gelmeye basladi bakalim hayirlisi olsun insallah dogrudur
:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Ne demişki :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Nani'nin sözleşmesindeki maddeler bunlarmış bayağı bir ağır olmuş.

Edit: Burada ağır olmuş dediğim bir maç 45 dakika oynadığı zaman 20 bin euro maddesi adam 45 dakika oynar parayı garantiler ondan sonra yatış. :D

Çevrimdışı Kutay

Edit: Burada ağır olmuş dediğim bir maç 45 dakika oynadığı zaman 20 bin euro maddesi adam 45 dakika oynar parayı garantiler ondan sonra yatış. :D
sağlam kazık yemişler :D
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Yakup

şampiyonlar ligine kalınmasa bile adamın 3 yılda temiz 40 milyon tl garanti parası var ya :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Kadir G.

Naniyi podolskiyi boşverin macar gelirse ikisinden de çok iş yapacak.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Yahu bugün umutlu girdim siteye gelecek transferlerin durumları nedir diye şöyle bir gelişme var mı bakayım dedim, 3 sayfa Q7 muhabbeti okudum midem bulandı moralim bozuldu, yahu koca Beşiktaş'ta o kadar adam geldi geçti bu adam ne yapmışta bu kadar muhabbeti hala dönüyor ben anlamadım, Seven arkadaşlar birazda içlerinden sevsin ne olur, biz sevmeyenleride düşünsün her gün bu adamın ismini görmekten gına geldi.  :s20: