2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12826681 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Erdal Torunoğullarından çok ümitliyim. Yönetimde futboldan anlayan tek yönetici oymuş gibi geliyor bana. Açıklamaları çok profesyonelce, teşekkür etmek lazım

önder özen doneminde bjktvye cıkmıstı bende tvprogramına twt atmıstım
soruda suydu

transferler ilk kampa yetişecekmi

erdal t. cevabı kısa ve net olarak suydu

evet içiniz rahat olsun hepsini yetiştiriyor olucaz.

ve sonuc sosa son dakikada geldi:))
inanmayın bosuna umutlanmayın iş bitirme sorunu olan bir yonetici toplulugumuz var
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2015, 10:07:04 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Bizimkiler Pektemek'e kulüp bul demişler galiba lakin 3 gün önce A.N.Ç'nin açıklamaları da malum.

eğerki öyleyse iki forvet almamız lazım birini zor alıyorlar ikincisi nasıl olacak acaba:) gerci onu son dakikayada bırakabiliriz o konuda biacelemiz olmaz

Çevrimdışı Serkan P.

Bayadir girmiyordum 400 kusur sayfa okuyamadim hepsini :D

Çevrimdışı Ergin1903

Pektemek'e Rubin 5 m € vermiş, şimdi buna nasil inanalim, çok inanmak istesek bile...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

önder özen doneminde bjktvye cıkmıstı bende tvprogramına twt atmıstım
soruda suydu

transferler ilk kampa yetişecekmi

erdal t. cevabı kısa ve net olarak suydu

evet içiniz rahat olsun hepsini yetiştiriyor olucaz.

ve sonuc sosa son dakikada geldi:))
inanmayın bosuna umutlanmayın iş bitirme sorunu olan bir yonetici toplulugumuz var
Eğer paran kısıtlıysa,o kısıtlı para ile birden fazla iş yapman da  gerekiyorsa elbette pazarlık yaparsın.Buda doğal olarak işi uzatır.Bunu  adı da iş bitirme sorunu  değildir kartal kardeşim.

Çevrimdışı ozan062

Eğer paran kısıtlıysa,o kısıtlı para ile birden fazla iş yapman da  gerekiyorsa elbette pazarlık yaparsın.Buda doğal olarak işi uzatır.Bunu  adı da iş bitirme sorunu  değildir kartal kardeşim.

aman abi sen inanıyormusun bunlara??

onun içinparası olmayan gs bitirdi iki transfer,,, birisi zor transfer oburu hadi baska yerlere gidiyor zaten,
bizim iş bitiremezliğimiz bedava oyuncular içinde geçerli oldugu için rahatlıkla soyleyebiliyorum, gomismesela bana baya acı vermişti onu alamayısımız...aynı sekilde en son maxi p var
bari o konuda savunmayalım onları:) kaç defa bu pazarlık yüzünden oyuncu kacırdıgımızıda eklemeliyiz veya daha fazla para verdiğimizi ornek tolgay,,örnek beck, ikisinede fazla bonservis fazla maas verdik 300biner+ euro bunlar fazladan..bide hiç alamadıklarımız baskalarına kaptırdıklarımız var
bizim kızdıgımız noktalar bunlardı hatırlayın hep unutoyuz:((
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2015, 10:58:22 ozan062 ]

Çevrimdışı Kemal

Bu yabancı sınırı kalması Beşiktaş için hiç iyi olmadı , vodafone arena bitip 3 5 yıl sonra maddi anlamda nefes alınca kabul etmemiz gereken bir durumdu , sportif başarıda gelmeyince akabinde para sınırlama kalmasida kabul edilince maalesef Beşiktaş taraftarının boynu bükülü   kaldı , her gün gs fb transfer showlarini izliyoruz şimdide maxi p. gs ile anlasmis , RVP kesin fb ile hafta içi imzalıyormuş .

Keşke yabancı sınırı kalkmasını kabul etmeden önce yönetim bu durumu değerlendirip , taraftarıni düşürecegi durumu değerlendirseydi. ..

Çevrimdışı Kemal

Pektemek'e Rubin 5 m € vermiş, şimdi buna nasil inanalim, çok inanmak istesek bile...

Buna kadiri geçtim levent bile inanmaZ.

Çevrimdışı murat

Olcayın şu yavaş driblingini ve çalım atamayışını görmek istemiyorum bu kadar tabela yapıp genel oyunda etkisi bu kadar az olan bir adam görmedim  :akuma:
Demba nın genel oyuna katkısı yok ?

evet  senin söylediğin mantıkla tabela yapıp genel oyuna katkısı olmayn bir oyuncuydu.ortasahada pas yapmaz adam geçmez vs.ama adam işini yapıyor gol atıyordu.başka bir örnek vereyim sol açık oynayan musa sow.sol açığının musa sow olmasını istermiydin? o bölgede oynayıp oyuna katkısı olup tabela yapamayan bir sürü oyuncu sayabilirim.olcayı kanat oyuncusu değilde ikinci bir forvet olarak değerlendirmek gerekir.hem oyuna katkı yapıp tem tabela yapabilen oyuncu alınırsa kimse itiraz etmez ama şu an elimizdeki en iyi oyuncu olcaydır o bölgede oynayabilecek.mustafa veya cenk orada olmaz olursa kerim olur.olcay  geçen sene biliçin oyun sistemi için elzem bir oyncuydu.ceza sahasına oyuncu sokmuyordu tek bir demba ba ile oynuyordu.iki kanadınızda töre tarzı oyuncyla oynadığınızda ortasahadan gol için destek gelmiyorsa gol için tek ayağa bakarsınız.olcay demba ba yı bu açıdan rahatlatıyordu.@okanmaden55

Çevrimdışı murat

onun içinparası olmayan gs bitirdi iki transfer,,, birisi zor transfer oburu hadi baska yerlere gidiyor zaten,
bizim iş bitiremezliğimiz bedava oyuncular içinde geçerli oldugu için rahatlıkla soyleyebiliyorum, gomismesela bana baya acı vermişti onu alamayısımız...aynı sekilde en son maxi p var
bari o konuda savunmayalım onları:) kaç defa bu pazarlık yüzünden oyuncu kacırdıgımızıda eklemeliyiz veya daha fazla para verdiğimizi ornek tolgay,,örnek beck, ikisinede fazla bonservis fazla maas verdik 300biner+ euro bunlar fazladan..bide hiç alamadıklarımız baskalarına kaptırdıklarımız var
her boşta olan oyuncuyu alamayız.hem td isteyecek hem oyuncu gelmek isteyecek hem parayı bulacaksın.bastır parayı gelsin demekle olmuyor.oyuncuyu aldın getirdin 3 milyona töre 10 asist 10 gol yaptı adam 3 gol 5 asist.takım içi dengeleride gözetmen lazım.şimdi maxi konuşuluyor mesela gs de.adam en az senelik 2 milyon ister birde imza parası.sende biraz araştırıp daha ucuza daha gencini bence hemde daha iyisini getirirsin.

Çevrimdışı TURKahvesi

bu M.Pektemek haberleri gerçekten doğru ise satılmasından yanayım
hadi bu olmadı diyelim A.Büyük ile takas yapılsın
her açıdan A.Büyük daha fazla katkı verir bizde
hem oyun görüşü yapısı itibarile ve sağlam bünyesi ile her açıdan bize daha fazla katkı verir
hem bizim altyapıdan yetişen bir oyuncu.

Çevrimdışı Kemal

Bu gokhan süzün ve sezer ozturk ne olacak ? Bedavadan milyonlarca euro para mı alacaklar maaş , hiç bir halt yemeden

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ozan allahını  seversen bizim camia renklilerle  birmi.Bak Gs ye devlet  emrediyor  hoop  çay şirketi sponsor oluyor gelsin yıldızlar.Bize destek olan ne hükümet var nede içimizden işadamları.Öyle bölündük ki muhalefet neredeyse yürüyen işleri  durdurmayı marifet  sayacak.Abartıyorum ama öyle.Extra gelirimiz  filan da yok.Taraftar  desen eski profil yok illa başarı önce  destek sonra meylinde.Pazarlık yüzünden kaçabilir neden kızayımki.Manyakça para  saçamayız ki.Deniz bitti artık farkında değiliz  herhalde.Zaten menajerlerin elinde saçma sapan piyasalar  olmuş.Adamın bonservisi devam ediyor ,bonservis pazarlığı yapıyorsun üstüne imza parası istiyor.Her istenilen de yapılmaz ki.Haaa   varsa  paran,illa  ihtiyacın varsa,mecbursan yaparsın bir yere kadar  oda.Gs nin  parası  yok  kim  dediyse hikaye.Gs nin  borcu çok  hemde  yakın vade  yüklü  borçları var.UEFA nın gözü üzerlerinde.Bize kısıtlama  getiren UEFA araya büyükelçiler  bilmemne devlet  yetkilileri  girince  GS yi  bu sene içinde gözardı  ettiler  uzun pazarlıklardan sonra.MAyıs ayında.Bizim koruyanımız yok kısıtlandık.Ama sıkıştıklarında  çay firması gibi devlet desteği geliyor  hemen.MAxi  gelmedi de  neoldu  bak  Beck  geldi  yerine  hemde  çok daha uygun paraya.İşimizi  gayet de  iyi  görür.1*2  yıldır  gayet düzgün  transferler  yapılıyor .İnkar eden  çarpılır.İnsaf.

Çevrimdışı yigitcan1903

eğerki öyleyse iki forvet almamız lazım birini zor alıyorlar ikincisi nasıl olacak acaba:) gerci onu son dakikayada bırakabiliriz o konuda biacelemiz olmaz
Ne 2'si Allansen
Mustafayı sayan mı var

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu gokhan süzün ve sezer ozturk ne olacak ? Bedavadan milyonlarca euro para mı alacaklar maaş , hiç bir halt yemeden
Fesih

Çevrimdışı Kemal

Fesih

Fesih bedava oluyor sanki , Adamlar yagli kapıyı bulmuş karşılıklı bedava fesih etmeyi kabul ederler mi ?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Senol hoca ile yerli oyuncularimizin performansi cok artacakdir. Olcay, oguzhan, frei, c. Tosun, töre, bunlardan bu sezon bir cok macta maximum performans alacagimizi düsünüyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Ergin1903

Gökhanla sezer her türlü yollanacak.

Çevrimdışı TURKahvesi

Fesih
aslında Yiğitcan Kemal'in belirttiği oyuncuları bir güzel paketleyip kasımpaşa'ya verip A.Büyük'ü alsak ne fena olurdu ama değilmi :)
biliyorum bende fena taktım şuna ama elimizdeki forvetlerden C.Tosun hariç daha fazla katkı verirdi buna inanıyorum ben.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sabah haberlere bakayım dedim, aman allahım.

Pektemeğe 5 vermişler, 7 de ısrar ediyormuşuz.  :lol: :lol:

Teofilo gündemdeymiş, sözleşmesi bittiği için bir adım öndeymiş.  :lol: :lol:

2-3 gazete de, Douglas-Balazs birlikte geleceği söyleniyor, başkan rusyaya geçmiş  :lol: :lol:

1 gazetede, douglas ın bildiğimiz douglas olmadığı, ukrayna ekibi diniprodaki douglas olduğu yazılmış.  :evillol: :evillol:

Ersanın işini menajeri bozduğu haberi var, herşey anlalışmış, kulupler anlaşmış ersan anlaşmış ama son dakika imza parası istemişler çin kulubünden  :steamed: :steamed:

Forvete bir diğer adayın joel campbel olduğu yazılmış. (Forvet sanıyorlar uyandırmayalım safları)  :lol: :lol:

Basın özetini dinlediniz.

Çevrimdışı Savaş

Pektemek'e kulüp bul mu demişler? Yahu adama sorarlar o zaman madem böyle dicektiniz neden uzattiniz sözleşmesini diye. Takasla kimseye veremeyiz Pektemek'i. Bizden başka kimse vermez aldığı o parayı o adama. 5 milyon € haberleri de doğru değildir. Dalga geçer gibi 5 milyon € diye haber yapıyorlar bir de.. Şu adama verdiğimiz para o kadar koyuyo ki bana anlatamam. 

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ruslar yalanlamış zaten, tembel türk gazetecilerinin işi demiş.

Çevrimdışı Ergin1903

Yalan haberde olsa , talep varmiş gösterilmesi iyi bir sey, belki bir kek takim düşer :D

Çevrimdışı Kemal

Pektemek'e kulüp bul mu demişler? Yahu adama sorarlar o zaman madem böyle dicektiniz neden uzattiniz sözleşmesini diye. Takasla kimseye veremeyiz Pektemek'i. Bizden başka kimse vermez aldığı o parayı o adama. 5 milyon € haberleri de doğru değildir. Dalga geçer gibi 5 milyon € diye haber yapıyorlar bir de.. Şu adama verdiğimiz para o kadar koyuyo ki bana anlatamam. 

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendin soylemissin,  dalga geciyolar diye , aynen öyle yapıyorlar .

Pektemek malesef ama malesef, bedavaya bile kulup bulamaz.

Ancak pektemek utanacak diyecek bana burada huzur yok.500-600 bin euroya anadolu kuluplerine gidecek. Oda hak verirsiniz ki imkan dışı.