Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdal Torunoğullarından çok ümitliyim. Yönetimde futboldan anlayan tek yönetici oymuş gibi geliyor bana. Açıklamaları çok profesyonelce, teşekkür etmek lazım
Bizimkiler Pektemek'e kulüp bul demişler galiba lakin 3 gün önce A.N.Ç'nin açıklamaları da malum.
önder özen doneminde bjktvye cıkmıstı bende tvprogramına twt atmıstımsoruda suydutransferler ilk kampa yetişecekmierdal t. cevabı kısa ve net olarak suyduevet içiniz rahat olsun hepsini yetiştiriyor olucaz.ve sonuc sosa son dakikada geldi:))inanmayın bosuna umutlanmayın iş bitirme sorunu olan bir yonetici toplulugumuz var
Eğer paran kısıtlıysa,o kısıtlı para ile birden fazla iş yapman da gerekiyorsa elbette pazarlık yaparsın.Buda doğal olarak işi uzatır.Bunu adı da iş bitirme sorunu değildir kartal kardeşim.
Pektemek'e Rubin 5 m € vermiş, şimdi buna nasil inanalim, çok inanmak istesek bile...
Olcayın şu yavaş driblingini ve çalım atamayışını görmek istemiyorum bu kadar tabela yapıp genel oyunda etkisi bu kadar az olan bir adam görmedim
Demba nın genel oyuna katkısı yok ?
aman abi sen inanıyormusun bunlara??onun içinparası olmayan gs bitirdi iki transfer,,, birisi zor transfer oburu hadi baska yerlere gidiyor zaten,bizim iş bitiremezliğimiz bedava oyuncular içinde geçerli oldugu için rahatlıkla soyleyebiliyorum, gomismesela bana baya acı vermişti onu alamayısımız...aynı sekilde en son maxi p varbari o konuda savunmayalım onları:) kaç defa bu pazarlık yüzünden oyuncu kacırdıgımızıda eklemeliyiz veya daha fazla para verdiğimizi ornek tolgay,,örnek beck, ikisinede fazla bonservis fazla maas verdik 300biner+ euro bunlar fazladan..bide hiç alamadıklarımız baskalarına kaptırdıklarımız varbizim kızdıgımız noktalar bunlardı hatırlayın hep unutoyuz:((
eğerki öyleyse iki forvet almamız lazım birini zor alıyorlar ikincisi nasıl olacak acaba:) gerci onu son dakikayada bırakabiliriz o konuda biacelemiz olmaz
Bu gokhan süzün ve sezer ozturk ne olacak ? Bedavadan milyonlarca euro para mı alacaklar maaş , hiç bir halt yemeden
Fesih
Pektemek'e kulüp bul mu demişler? Yahu adama sorarlar o zaman madem böyle dicektiniz neden uzattiniz sözleşmesini diye. Takasla kimseye veremeyiz Pektemek'i. Bizden başka kimse vermez aldığı o parayı o adama. 5 milyon € haberleri de doğru değildir. Dalga geçer gibi 5 milyon € diye haber yapıyorlar bir de.. Şu adama verdiğimiz para o kadar koyuyo ki bana anlatamam. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi