2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 13267216 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı Alıntı yaparken şimdi gördüm. Yazmışsın. Şili'ye herkes güzel futbol oynatır da herkes şampiyon yapamaz.

Jorge Sampaoli  :eyes
bielsa reisinde hakkını yemeyelim
temelini attı oda bu takımın
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 02:01:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Şimdi oldu. Ama bu kez de soru şu. Slap lezyonu ise bu kadar uzun sürmezdi bir şey yanlış yapıldı muhtemelen.

Üzerine devam edeceklerse 4 hafta yazın Veli'nin hazır olması için.

O arada duydum Tolga Rotatör Cuff dejenerasyonu dedi bu kronikleştiyse Tolga'da Tolga'dan gerçekten sezon boyu yararlanmak imkansız.

Artık her düşüşünde sakatlayabilir kendini.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 02:03:06
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı Alıntı yaparken şimdi gördüm. Yazmışsın. Şili'ye herkes güzel futbol oynatır da herkes şampiyon yapamaz.

Jorge Sampaoli  :eyes

Şampiyon yaptı her şey bir yana büyük başarı gerçekten.

Yalnız beni pek tatmin etmedi kupadaki futbol seni etti mi? :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Şimdi oldu. Ama bu kez de soru şu. Slap lezyonu ise bu kadar uzun sürmezdi bir şey yanlış yapıldı muhtemelen.

Üzerine devam edeceklerse 4 hafta yazın Veli'nin hazır olması için.

O arada duydum Tolga Rotatör Cuff dejenerasyonu dedi bu kronikleştiyse Tolga'da Tolga'dan gerçekten sezon boyu yararlanmak imkansız.

Artık her düşüşünde sakatlayabilir kendini.
her golden sonra sakatlanıyor zaten işte  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Şampiyon yaptı her şey bir yana büyük başarı gerçekten.

Yalnız beni pek tatmin etmedi kupadaki futbol seni etti mi? :)

Fazlasıyla.

Kaç maç stopersiz, statik santraforsuz, muazzam değişken bir oyun oynattı.

Çevrimdışı atalay

Günün anlam ve önemine: Yaşatsalardı statta son şarkısını tamamlardı.

Vamos Chile.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 02:08:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Günün anlam ve önemine: Yaşatsalardı statta son şarkısını tamamlardı.

Vamos Chile.  :D

Sevinsinler sabahlara kadar, güzel insanlar :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fore_kazık

teşekkürler kardeşim... neyse bir şekilde döner veli. o bölgede tam randıman olmasada oynayacak adam çok bi şekilde idare edilir.

sağ bek ve sol bek transferlerinden sonra transfer beklentim;
1)olmazsa olmaz; 1forvet,1stoper
2)olursa fena olmaz ;  1.madde+ 1 sol açık+1 kaleci+1 stoper daha
3)aman nede güzel olur; ilk 2 madde+orta saha

görünen o ki 1. maddedekilerden biri bonservisli biri de kiralık olacak. Bu durumda 2.maddeye geçiş yapılır ve sol açık alınır. sonrasına alınırsa stoper kiralık olarak alınır. kaleci işi ise yatar gibi... 3.madde zaten ütopikti ben bile dikkate almadım :D

yalnız şunada dikkat etmek lazım. mutlaka bu sezon bonservisli oyuncu almalıyız. hep opsiyonlu kiralık alırsak seneye yine futbolcu satışına bağlı olur yapılacak transferler. o nedenle bu sene satış gelirlerinden gelen paradan son kuruşuna kadar güvenilen futbolcuların bonservisine para basılmalı...

Çevrimdışı Türkay

Şu adamın her golü insan üstü goller bi tane normal golü yok  :D

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Paolo Maldini

Arjantine demba ba gerekiyordu:)

Çevrimdışı fore_kazık

eslem kampa katılmışmı bu arada bilginiz varmı?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

teşekkürler kardeşim... neyse bir şekilde döner veli. o bölgede tam randıman olmasada oynayacak adam çok bi şekilde idare edilir.

sağ bek ve sol bek transferlerinden sonra transfer beklentim;
1)olmazsa olmaz; 1forvet,1stoper
2)olursa fena olmaz ;  1.madde+ 1 sol açık+1 kaleci+1 stoper daha
3)aman nede güzel olur; ilk 2 madde+orta saha

görünen o ki 1. maddedekilerden biri bonservisli biri de kiralık olacak. Bu durumda 2.maddeye geçiş yapılır ve sol açık alınır. sonrasına alınırsa stoper kiralık olarak alınır. kaleci işi ise yatar gibi... 3.madde zaten ütopikti ben bile dikkate almadım :D

yalnız şunada dikkat etmek lazım. mutlaka bu sezon bonservisli oyuncu almalıyız. hep opsiyonlu kiralık alırsak seneye yine futbolcu satışına bağlı olur yapılacak transferler. o nedenle bu sene satış gelirlerinden gelen paradan son kuruşuna kadar güvenilen futbolcuların bonservisine para basılmalı...
:kop:

Bende özellikle forvetin bonservisle alınmasından yanayım abi. Kaleci ospina kiralanırsa iyi olur ama, sonunda da alırsak :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Çare: Jorge Sampaoli  :ok:

edit: Copa America'dan sonra gelsin başlasın. Şili, ile kupayı kazanıp; gelir.

Yazmışız.

Bielsa filan bırakmaz bu adam.

İşin geometrisini biliyor.

edit: Bu arada kendisi teklifimizi kabul etmemiş.

Yönetimi tebrik ederim. Sampaoli'yi düşünebildikleri için. 
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2015, 02:21:30 atalay ]

Çevrimdışı TØLGA

eslem kampa katılmışmı bu arada bilginiz varmı?
katılıyor evet
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı fore_kazık

:kop:

Bende özellikle forvetin bonservisle alınmasından yanayım abi. Kaleci ospina kiralanırsa iyi olur ama, sonunda da alırsak :)

bonservisi falan bilmem... herkesin karamsar konuşmasına da bakmam... ospina gelirse kupanın altını, iyi bir forvet gelirse bir kulpunu, iyi bir stoperle diğer kulpunu tutar havaya kaldırırız. yok bu transferler olmazsa yine 1 kupa soğuk suyu içmek düşer bize...

Çevrimdışı fore_kazık

katılıyor evet

şenol hoca  bu çocuktan emre belözoğlu (oyun olarak tabiki :) )yapmazsa birşey bilmiyorum... çok ümitliyim eslemden...

Çevrimdışı TØLGA

şenol hoca  bu çocuktan emre belözoğlu (oyun olarak tabiki :) )yapmazsa birşey bilmiyorum... çok ümitliyim eslemden...
oyun şeklini bende beğeniyorum ozan tufan yapsın diyelim biz ona yaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Bertug

Erdal Torunoğullarından çok ümitliyim. Yönetimde futboldan anlayan tek yönetici oymuş gibi geliyor bana. Açıklamaları çok profesyonelce, teşekkür etmek lazım

Çevrimdışı fore_kazık

oyun şeklini bende beğeniyorum ozan tufan yapsın diyelim biz ona yaa  :biggrinking:

hadi öyle olsun ama ozan tufan daha farklı oynuyor.bu aynı emre gibi oynuyor  :evillol:

ah ulan mami sende bi kendine gelsen böyle nimet varken elinde ne olur sanki...  :s20: :s20:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bonservisi falan bilmem... herkesin karamsar konuşmasına da bakmam... ospina gelirse kupanın altını, iyi bir forvet gelirse bir kulpunu, iyi bir stoperle diğer kulpunu tutar havaya kaldırırız. yok bu transferler olmazsa yine 1 kupa soğuk suyu içmek düşer bize...

Aynen abi. Veli'nin durumunu da düşününce o bölgeye de lazım adam. Ama öncelik Stoper+Stoper, Forvet, Sol Kanat, Kaleci, Ön Libero olmalı :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

hadi öyle olsun ama ozan tufan daha farklı oynuyor.bu aynı emre gibi oynuyor  :evillol:

ah ulan mami sende bi kendine gelsen böyle nimet varken elinde ne olur sanki...  :s20: :s20:

fizik olarak kendini geliştirirse necipten daha fazlaa görev alır teknik var elemanda  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı fore_kazık

fizik olarak kendini geliştirirse necipten daha fazlaa görev alır teknik var elemanda  :biggrinking:

bide işin en önemli noktası sorumluluk alıyor. yaşına göre özgüven patlaması var çocukta :) hiç çekinmiyor oyun kurmakta falan. rize maçında öyleydi en azından  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Ver Parayı Al ibramoviç gelsin stata çoşsun artık...! Forma Rekoru kırılır...!
Pazarlamada Kafaları Çalışmıyor resmen...! Oyuncuyu Reklamını Pazarlamasını yApamıyoruz  :s20: :s20:

Çevrimdışı Kadir G.

Ver Parayı Al ibramoviç gelsin stata çoşsun artık...! Forma Rekoru kırılır...!
Pazarlamada Kafaları Çalışmıyor resmen...! Oyuncuyu Reklamını Pazarlamasını yApamıyoruz  :s20: :s20:

İbrahimoviç milanda.