2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12842848 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamlar resmen lig başlamadan yaydıkları haberlerle psikolojik şampiyonluğu aldılar :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tugay

Geçen yıl ön libero pozisyonu için Gökhan İnler ile ilgilendik ancak transfer olmadı şimdi o bölgeye oyuncu bakılmıyor.Yakın zamanda kaleci transferi gündeme geldi ancak bu konuda çalışma yok tahmini devre arasına kadar eldeki vasatlarla idare edilecek.İlginç bir transfer politikamız var.

Çevrimdışı Baba1903

Adamlar resmen lig başlamadan yaydıkları haberlerle psikolojik şampiyonluğu aldılar :bandit:
Abi ben hiçbir zaman yıldız transferi ile şampiyon olunur demedim ama yeter artık transferde bişey yok.Kalemiz açık ara en kötu transfer yapılmayacak deniliyor.Forvete yıldızını sat git Mitroglou fln peşinde koş.Sol kanata adamlar Poldi Nani alsınlar sen Olcayla oyna.Stoperde birinde Kjaer-Alves birinde Chedjou-Semih bizde Franco-Ersan.Bizim dalga geçtiğimiz kova kaleci Fabiano bizim tüm kalecileri cebinden çıkartır götür bizimkileri Portodan içeri sokarlarmı acaba.Belki biraz çocukca olcak ama artık bende Yıldız istiyorum yeter artık yok Tolga Adam,Necip Beşiktaşlı,Ersan Kartal Yürekli,Pektemek mücadeleci burda profesyonel iş yapıyoruz duygusallığa yer yok.Yazık cidden çok yazık 112 yıllık dev çınarın haline bak :akuma:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi valla adamda heves bırakmıyolar ya uyanınca telefona bir bakıyorum Lig tvden haber acaba bizimkiler bombamı patlattı diye heyecanla açıyorum aaa bi bakıyorum Fener bunu aldı Gs bunu aldı ayıptır ya benim daha 18 yaşımda beyaz çıkmaya başladı bunlar yuzunden koskoca beşiktaşı bu hale getirenler utansın ayıptır ayıp

Kardeşim bizim kaderimizde yok :)

Zamanında gutiler quaresmalar simaolar geldi de noldu? Geldi de şampiyonluk mu verebildiler?

Ama bu renkliler drogba alıyor, sneijder alıyor, muslera alıyor, kuyt alıyor, sow alıyor hatta melo alıyor çatır çatır oynatıyolar suyunu çıkarıyolar bildiğin :bandit:

Kupalar alıyolar. Şampiyonluk kutluyolar. Biz de izliyoruz.

Nasıl iştir anlamadım ki :dontknow:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Öyle gözüküyor ki;

Maxi Pereira'da Gs'ye gidecek.

edit: Gs'ın, Maxi'ye yıllık 3 milyon teklif ettiğini yazıyor.

http://www.record.xl.pt/Futebol/Internacional/interior.aspx?content_id=959229
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 04:37:05 atalay ]

Çevrimdışı Baba1903

Kardeşim bizim kaderimizde yok :)

Zamanında gutiler quaresmalar simaolar geldi de noldu? Geldi de şampiyonluk mu verebildiler?

Ama bu renkliler drogba alıyor, sneijder alıyor, muslera alıyor, kuyt alıyor, sow alıyor hatta melo alıyor çatır çatır oynatıyolar suyunu çıkarıyolar bildiğin :bandit:

Kupalar alıyolar. Şampiyonluk kutluyolar. Biz de izliyoruz.

Nasıl iştir anlamadım ki :dontknow:
Eleştirim Fikret Ormana.Hem alacak hem oynatacak.Sen Beşiktaşın başına geliyosan hepsini yapacaksın.Ha eğer yapamıyorum diyosan bırakacaksın ki yapabilecekler gelsin.

Çevrimdışı Baba1903

Öyle gözüküyor ki;

Oda gitsin abi.Biz kötü gün taraftarıyız ya hani 5. olsunlar alkışlarız yine biz onları...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sosaya 7 var ve yönetim satmıyor oyle mi? Buna kadir bile inanmaz :) oyle bir dengesizliği yönetim bile yapmaz sanmıyorum.
7milyona 1 çırpıda valbuena gibi tecrübeli biri alınabilir.
Yada ziyech josue hatta quintero gibi genç oyuncular alınabilir.
Hadi quintero 10 u bulsun.

Çok adam var ama seçmesini bilene.
Valbuenayı boyu kısa diye almadık derler, ziyech i tecrübesiz diye, josueyi bursada oynadı diye vs vs bahaneler de hazır zaten.

Ne zaman as forvetin kadar gol atıp 12-15 arası asist yapan bir forvet arkası bulursun o dönem şampiyon olursun işte.

Olcay 8 töre 4 sosa 7 cenk 5 pektemek 4

Ee nereye gider bu?

Orta saha forvet hattından en az 3 bakın en az 3diyorum, 10 gol 10 asist rakamlarını geçmesi lazım.

Bunuda artık forvet +2 kanat mı yaparsın, forvet+forvet arkası+ bir kanat mı yaparsın bilmem.

Ha yedek forvetlerinden en az 1 i 10 golü geçmeli.
Yoksa böyle abone olmaya devam edersin 3.olmalara.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Öyle gözüküyor ki;

:evillol: :evillol:

Ağlancak halimize gülüyoruz dicem de..

Çevrimdışı Baba1903

Sosaya 7 var ve yönetim satmıyor oyle mi? Buna kadir bile inanmaz :) oyle bir dengesizliği yönetim bile yapmaz sanmıyorum.
7milyona 1 çırpıda valbuena gibi tecrübeli biri alınabilir.
Yada ziyech josue hatta quintero gibi genç oyuncular alınabilir.
Hadi quintero 10 u bulsun.

Çok adam var ama seçmesini bilene.
Valbuenayı boyu kısa diye almadık derler, ziyech i tecrübesiz diye, josueyi bursada oynadı diye vs vs bahaneler de hazır zaten.

Ne zaman as forvetin kadar gol atıp 12-15 arası asist yapan bir forvet arkası bulursun o dönem şampiyon olursun işte.

Olcay 8 töre 4 sosa 7 cenk 5 pektemek 4

Ee nereye gider bu?

Orta saha forvet hattından en az 3 bakın en az 3diyorum, 10 gol 10 asist rakamlarını geçmesi lazım.

Bunuda artık forvet +2 kanat mı yaparsın, forvet+forvet arkası+ bir kanat mı yaparsın bilmem.

Ha yedek forvetlerinden en az 1 i 10 golü geçmeli.
Yoksa böyle abone olmaya devam edersin 3.olmalara.
Abi Allah aşkına Sosa iyi hoş adam da sezon boyu frikikten 2 golu var ben kullansam belki 3 yapardım.Forvet Arkası dediğin adam duran topa vuracak öncelikle bu adamın en kötu yönu duran top.Sosa kariyerinde hangi sezonda 15 gol 15 asist yapmış da bu sezon yapacak.Bende istiyorum Sosa yerine Hakim Ziyech gelsin ama sol kanatında Olcayın oynadığı takımda Sosayı eleştirmekte ayıp olur biraz.

Çevrimiçi Mehmet57

Sorun Fenerden degil, bizden kaynaklaniyor. Fener kimi alirsa alsin, RVPmis Nanimis, Souzamis alsinlar.

Ama karsiliginda bizim yonetim de eksik bolgelere takviye yapsin. Kaleci, 2 stopper, 1 on libero, 1 sol kanat, 1 santrofor sart.

Kaleci ve on libero alinmayacak gibi. Sorun burda. Bizde o bolgeye yeterli, bizi guclendiren oyuncu alsak neyse diyecem, ama yonetim umut vermiyor. Bu adamlar nasil Veliye, Atibaya guvenirler?

Gecen sezon Veli-Atiba ikilisi oynadi. Bunlardan sadece biri oynayacak artik. Ofans gucumuz artsada bu ikiliden birinin gecen seneye gore daha dusuk performans gostermesi buyuk bir ihtimal.

36lik Timmy Simons'un nasil ustun oldugunu gordukten sonra, takimin en onemli bolgesi olan orta gobege oyuncu almazlarsa, bu lig baslamadan biter.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yarın birgün bir KAP gelir yine düzeliriz ama, abiler.Siz bazen diyosunuz hemen karaları bağlamayın diye, hatta ben de diyorum :D

Ama durumumuz vahim gerçekleri görmek lazım.

Şu koskoca kulüp geçen sene 2 rakibine gol dahi atamadı. 6 senedir şampiyonluk yok.

Onu da geçtim 4 senedir gördüğümüz tek kupa, bizim Oba Stadı'ndaki Royal Cup denen zırva :)

Çevrimdışı Tugay

2.kampa kadar transfer olmaz.umut 0.

Çevrimdışı Baba1903

Yarın birgün bir KAP gelir yine düzeliriz ama, abiler.Siz bazen diyosunuz hemen karaları bağlamayın diye, hatta ben de diyorum :D

Ama durumumuz vahim gerçekleri görmek lazım.

Şu koskoca kulüp geçen sene 2 rakibine gol dahi atamadı. 6 senedir şampiyonluk yok.

Onu da geçtim 4 senedir gördüğümüz tek kupa, bizim Oba Stadı'ndaki Royal Cup denen zırva :)
Abi kim sana git RVP al diyo.Sen gidip görüşüyosun.Televizyonda kanal kanal gezip ben Konop izledim diyosun.Böyle yaparsın traftar bekler.Ya böyle hamleler yapmayacaksın.Ya da yapıyosan alıp geleceksin laga luga yok bu işte.

Duran top golumuz yok ya. Koca sezon 2,frikik var biri kalecinin patates olması diğeri Allah için kalite vuruş. Ama o frikiği pektemeğe kullandırttır defalarca oda atar.

Sadece sosa değil ki sorun. Korner atmayı orta açmayı bilen adam yoktu. Balon ortalar kaleci çalışrırdı durdu. Ama Beşiktaş on numara pozisyonu uzaktan şut atabilen ceza sahasında golü koklayan yaratan yarattıran adam olmalı.

Maça çıkıyorsun maçla ilgili tek umidin torenin bindirip ba ya gol attırması. Yalan mı? Varmıydı aranızda sosa bu maaça damgasını vurur ne yapar eder bdu maçı kazandırır diyen? Olcay bile daha bi maç aldırma ihtimali olan adamdı.

Fizik kondisyon olarak son haftalarda ayakta kalan ender adamlardan biri olduğu için sosa, onsuz yapamazmışız gibi geliyor herkese. Buda takımın ne kadar kotu yönetilip hazırlandığını ortaya koyan faktordı işte. Lig başında iyi olanlar Olcay töre ba- lig ortasında iyi olanlar atiba serdar pedro  lig sonunda iyi olanlar sosa kerim nispeten cenk tosun.

İşte  size planlama hatası. Her Aman iyiler kötüler form olarak olacak ama bu denli keskin şekilde olmaması gerekir.. Boyle patlarsın işte .

Sosa klasik orta saha oyuncusu olur. Ondan ortalar şutlar goller beklemek de hayal mahsuludur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi kim sana git RVP al diyo.Sen gidip görüşüyosun.Televizyonda kanal kanal gezip ben Konop izledim diyosun.Böyle yaparsın traftar bekler.Ya böyle hamleler yapmayacaksın.Ya da yapıyosan alıp geleceksin laga luga yok bu işte.

Bakalım kardeşim. Elbet güzel transferler olacaktır, başarılı oyunlar da oynanacaktır. Ama artık bize şampiyonluk lazım başka bir şey değil :)

Şu oyuncu grubunun alabildiği tek kupa bu. Evet, gerçekler maalesef acıdır durumumuz bu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Duran top golumuz yok ya. Koca sezon 2,frikik var biri kalecinin patates olması diğeri Allah için kalite vuruş. Ama o frikiği pektemeğe kullandırttır defalarca oda atar.

Sadece sosa değil ki sorun. Korner atmayı orta açmayı bilen adam yoktu. Balon ortalar kaleci çalışrırdı durdu. Ama Beşiktaş on numara pozisyonu uzaktan şut atabilen ceza sahasında golü koklayan yaratan yarattıran adam olmalı.

Maça çıkıyorsun maçla ilgili tek umidin torenin bindirip ba ya gol attırması. Yalan mı? Varmıydı aranızda sosa bu maaça damgasını vurur ne yapar eder bdu maçı kazandırır diyen? Olcay bile daha bi maç aldırma ihtimali olan adamdı.

Fizik kondisyon olarak son haftalarda ayakta kalan ender adamlardan biri olduğu için sosa, onsuz yapamazmışız gibi geliyor herkese. Buda takımın ne kadar kotu yönetilip hazırlandığını ortaya koyan faktordı işte. Lig başında iyi olanlar Olcay töre ba- lig ortasında iyi olanlar atiba serdar pedro  lig sonunda iyi olanlar sosa kerim nispeten cenk tosun.

İşte  size planlama hatası. Her Aman iyiler kötüler form olarak olacak ama bu denli keskin şekilde olmaması gerekir.. Boyle patlarsın işte .

Sosa klasik orta saha oyuncusu olur. Ondan ortalar şutlar goller beklemek de hayal mahsuludur.

Evet bu da var. Sosa'nın basit ve güzel oyunu çoğumuzu mest etse de eksikleri de bizi yaralıyor.

Duran topları etkisiz bencede. Sonuçta ceza sahasında yapabileceğin çok atraksiyon yoktur ama topu güzel kullanırsan yerinde bekleyen adama da gol attırırsın.

Bir de bizde şut özelliği yoktu. Çoğu maçları 1-3 3-5 şut sayısıyla bitirdik böyle birşey olabilir mi?

5-1 lik erciyes maçında 6 şut çekmişiz 5'i zaten gol oldu. Pozisyon olmasa onlar da olmayacak 0-0 bitecek yani maç :)

Rvp ile uğraşacağına, rvp nin 1 senelik bonservisini versene ziyech e. Vermezsin. Çünkü o futbol goruşu ne yazık ki kimsede yok kulüpte.

İsim gelsin yeter mantığında herkes.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bakalım kardeşim. Elbet güzel transferler olacaktır, başarılı oyunlar da oynanacaktır. Ama artık bize şampiyonluk lazım başka bir şey değil :)

Şu oyuncu grubunun alabildiği tek kupa bu. Evet, gerçekler maalesef acıdır durumumuz bu.

Necip kupayı kaldırıyo İsmail ona uzanmaya çalışıyor.Uyumadan önce kabus gibi oldu bu

Çevrimdışı Baba1903

Rvp ile uğraşacağına, rvp nin 1 senelik bonservisini versene ziyech e. Vermezsin. Çünkü o futbol goruşu ne yazık ki kimsede yok kulüpte.

İsim gelsin yeter mantığında herkes.
Abi sorsana yönetime Hakim Ziyech kimdir diye bilen bir kişi çıksın dişimi kırarım.

Yusuf, Alex i biliyorsun. Scarione yi biliyorsun, batallayı biliyorsun.

Alex hariç hangisi sosadan çok daha iyi oyuncu dersin? Hiç biri.

Ama ne farkları var? Ceza sahasına giren adamlar bunlar.  Ceza sahasına adam sokmak kadar giren adam da olmak zorundasın.

Ha hagidir senin ismin, ceza sahasıyla işin olmaz.

Ama bir hagi olmadığına ve almanda çok zor olduğuna göre, ya bir alex alacaksın yada scarione batalla futbolu oynayacak bir adam alacaksın. Bu kadar basit futbol. Aldı sakince yanına verdi pası aldı stres yapmadan topu surdu verdi pası.

Ee sonuç. Arı ama bal yapmıyor.

Çevrimdışı Baba1903

Evet bu da var. Sosa'nın basit ve güzel oyunu çoğumuzu mest etse de eksikleri de bizi yaralıyor.

Duran topları etkisiz bencede. Sonuçta ceza sahasında yapabileceğin çok atraksiyon yoktur ama topu güzel kullanırsan yerinde bekleyen adama da gol attırırsın.

Bir de bizde şut özelliği yoktu. Çoğu maçları 1-3 3-5 şut sayısıyla bitirdik böyle birşey olabilir mi?

5-1 lik erciyes maçında 6 şut çekmişiz 5'i zaten gol oldu. Pozisyon olmasa onlar da olmayacak 0-0 bitecek yani maç :)
Abi o maçta gökhan vuruyo adama çarpıyo gol oluyo Motta vuruyo aynı şekilde Ba penaltıdan atıyo derken maç 5-1 oldu :D
Oyununu beğenmesemde Olcay en çok şut atan adam bu takımda

Çevrimdışı Baba1903

Yusuf, Alex i biliyorsun. Scarione yi biliyorsun, batallayı biliyorsun.

Alex hariç hangisi sosadan çok daha iyi oyuncu dersin? Hiç biri.

Ama ne farkları var? Ceza sahasına giren adamlar bunlar.  Ceza sahasına adam sokmak kadar giren adam da olmak zorundasın.

Ha hagidir senin ismin, ceza sahasıyla işin olmaz.

Ama bir hagi olmadığına ve almanda çok zor olduğuna göre, ya bir alex alacaksın yada scarione batalla futbolu oynayacak bir adam alacaksın. Bu kadar basit futbol. Aldı sakince yanına verdi pası aldı stres yapmadan topu surdu verdi pası.

Ee sonuç. Arı ama bal yapmıyor.
Bize maç alacak adam lazım.İsim kim olursa olsun adam kötude oynasa çıkacak bi duran top kullanacak bi şu atacak bi pas verecek sana maç alacak ama maalesef gökhandan başka böyle oyuncu yok.

Çevrimdışı Kutay

duran top deyince aklıma geldi fernandes çok iyi duran top kullanırdı  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Bize maç alacak adam lazım.İsim kim olursa olsun adam kötude oynasa çıkacak bi duran top kullanacak bi şu atacak bi pas verecek sana maç alacak ama maalesef gökhandan başka böyle oyuncu yok.

Gokhanda o adam değildi. Bu sene de olur mu zor. Olmuş iki adam lazım diyoruz işte o yüzden. Sosa yerine biri sol kanatta biri. Forvet zaten kesin oyle olmalı