2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835201 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

O yüzden diyorum zaten. O tarzda adamlar Türkiye'ye gelmiyor, Türkiye ligi vitrin değil onlar için. Bizim bu algıyı kırmamız lazım bu tür satışlarla.

Türkiye ligi nasıl vitrin olmuyor ?

10 kere forma giymiş Atıncı bulan buluyor, töreyi atletico istiyor, oğuzhanı italyan kulupleri istiyor, bunlar bilinen şeyler. Eskisi gibi değil. Sadece türk kuluplerine fazla para ödemez yabancılar.

Sende kaliteli adam olsun da, pahasını bırak onlar biçsin.

Çevrimdışı fore_kazık

konoplyanka defteri kapandı  :halay: :halay: :ishock: :ishock:

hiç ısınmamıştım elemana. o kadar parayı haketmiyordu. hayrını görsün sevilla. ispanyada iyi top oynayabilir. ama burada yerden kalkamazdı.

Çevrimdışı Çağatay

Sıkıntı şu ki baştan beri almak istediklerini düşünmüyorum. Teklif yapıp çekildiler amaç o Sırada adam gelmeyeceği için taraftar oyalamaktı.

Ne kadar da taraftarını düşünen bir yönetimimiz var gerçekten
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ne kadar da taraftarını düşünen bir yönetimimiz var gerçekten

Az biraz tanısanız, siz de beklenti içine girmezsiniz.  :lol:

Hep söyledim hep söyleyeceğim, bu adamlar almeidayı ikna edebilselerdi, geçen sene almeida ile oynayacaktık.

Eğrisi doğrusuna denk geldi de ba yı getirdiler işte.  :kop:

Çevrimdışı blackeagle35

Remy ile Mitroglou'yu birlikte alalım..Remy tek santrafor zor oynar,ancak kanat forvete tam uyar..Geçen sene Bursa'daki Bakambu gibi.. Tabiki çok daha kalitelisi..Hem açık alanda katkı sağlar hem de içeriye girip forveti ikiler..Ancak Remy'yi tek santrafor olarak düşünürsek hata olur..Burada en büyük sıkıntı sol kenardan oyun kurmak olur..Bunun da bir iki ufak taktik hamle ile çözümü olur..Zaten bizim oyun kurucudan öte kenar forvete ihtiyacımız var çünkü diğer oyuncularımız çok golcü değil..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 11:04:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gerçekleri bilmek başta acı gelir ama sonra kabullenirsin. Alamayacaksak 5 pozisyona adam çıkıp onu da açıklayacaksın. Bu 20 geldi ama bunun 13 ünü harcayabileceğiz yarım yamalak 5 adam almaktansa 3 oyuncu alacağız diye en kötü bunu yap ama yap. Benim Türkiye'de sporda da siyasette de en deli Olduğum olay yapamayacağı şeyleri yapmayacaklarını söylememeleri milleti umutla cezalandırmaları üstüne yapmamaları. Söyle almayacaksan insanlar en azından Kerim oynar diye kendini avutsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Sıkıntı şu ki baştan beri almak istediklerini düşünmüyorum. Teklif yapıp çekildiler amaç o Sırada adam gelmeyeceği için taraftar oyalamaktı.

Taraftarı oyalamak için derken taraftar aptal mı abi biz bütün teklifleri burada kendi çapımızda yorumluyoruz yönetim bizi yemlemiş gibi konuşuyorsun kendimize hakaret bu. Zaten Konoplyankanın ve menajerinin neler çevirdiğini de biliyoruz bunları sevillaya teklif yükseltmek için yaptırıyor bizi kullanmaya çalışıyor demiştik, neden oyalanmış olalım ki? Kono'nun hangi liglerde oynamak istediği zaten ortadaydı, hedefleri belliydi,bizim teklife paradan dolayı olumlu baktılar ama bu etki de kısa sürdü. Sevillayla anlaştı atleticoyla anlaştı bize de göz kırptı tottenhamla anlaştı bu adamın ve menajerinin karaktersizliği...

Çevrimdışı Ergin1903

Fenerbahçe yeni bir kadro kuruyor, İyi isimler aldilar denilebilir. Aldiklari yedek oyunculari saymiyorm. Eger kısa zamanda uyum yakalarlarsa cok etkili olabilirler. Rvp fark yaratabilir. Burda asil mevzu bizde istedigimiz oyunculardan kurulu bir kadro kurabilecek miyiz ? Öncelikli oyuncularimizi alabilecek miyiz ? eger alamazsak gecen sene son haftalara kadar iyi gitmemize ragmen olmadigimiz sampiyonluga ulasmamiz daha da zorlasacaktir. Rakipler zayiflasaydi bir nebze umutlandirdik ama rakiplerimiz daha da güclendi.En azindan zayiflamadilar diyebiliriz. Sonucta kendinle yarismiyorsun rakiplerin de önemli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 11:11:11
  • Beşiktaş / Bodrum

Taraftarı oyalamak için derken taraftar aptal mı abi biz bütün teklifleri burada kendi çapımızda yorumluyoruz yönetim bizi yemlemiş gibi konuşuyorsun kendimize hakaret bu. Zaten Konoplyankanın ve menajerinin neler çevirdiğini de biliyoruz bunları sevillaya teklif yükseltmek için yaptırıyor bizi kullanmaya çalışıyor demiştik, neden oyalanmış olalım ki? Kono'nun hangi liglerde oynamak istediği zaten ortadaydı, hedefleri belliydi,bizim teklife paradan dolayı olumlu baktılar ama bu etki de kısa sürdü. Sevillayla anlaştı atleticoyla anlaştı bize de göz kırptı tottenhamla anlaştı bu adamın ve menajerinin karaktersizliği...

Tamam kardeşim bunu diyorum ben de anladın bunu madem 2. 3. Görüştüğü tekliften sonra çekil transferden. Sevilla açıklama yapıyor Türkler çok para veriyor biz böyle diye bunu gördüğünde adam hala gelmedi mi çekil artık neyi bekliyorum neden bu karaktersizin elini güçlendiriyorsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GÖRKEM

Gerçekleri bilmek başta acı gelir ama sonra kabullenirsin. Alamayacaksak 5 pozisyona adam çıkıp onu da açıklayacaksın. Bu 20 geldi ama bunun 13 ünü harcayabileceğiz yarım yamalak 5 adam almaktansa 3 oyuncu alacağız diye en kötü bunu yap ama yap. Benim Türkiye'de sporda da siyasette de en deli Olduğum olay yapamayacağı şeyleri yapmayacaklarını söylememeleri milleti umutla cezalandırmaları üstüne yapmamaları. Söyle almayacaksan insanlar en azından Kerim oynar diye kendini avutsun.

iyi de kimi alip alamayacaklarini bilemezler ki. elimizden geleni yapiyoruz diyorlar ama sonucta kac tane Transfer'in gerceklesecegi'ni bilemiyor kimse. taraftari bos yere ümitlendirince de suclu oluyorlar nihayetinde.

Kono davasindan anlasiliyor bu zaten. bizimkiler zaten gelmeyecegini kaubellenmedi. ayni Taraftar gibi "ya gelirse" beklentisi icersindelerdi. bu kadar da kandirmaz bizi herhalde diye düsündüler ve yanildilar.

madalyonun yine de arka tarafi var. bu onlara iyi bir tecrübe oldu. yani ayni hatayi bir daha kolay kolay yapmazlar.

Çevrimdışı Easthanbool

iyi de kimi alip alamayacaklarini bilemezler ki. elimizden geleni yapiyoruz diyorlar ama sonucta kac tane Transfer'in gerceklesecegi'ni bilemiyor kimse. taraftari bos yere ümitlendirince de suclu oluyorlar nihayetinde.

Kono davasindan anlasiliyor bu zaten. bizimkiler zaten gelmeyecegini kaubellenmedi. ayni Taraftar gibi "ya gelirse" beklentisi icersindelerdi. bu kadar da kandirmaz bizi herhalde diye düsündüler ve yanildilar.

madalyonun yine de arka tarafi var. bu onlara iyi bir tecrübe oldu. yani ayni hatayi bir daha kolay kolay yapmazlar.

Linnes ve Lanzini'de de benzer hatalara düşülmüştü yanılmıyorsam
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı GÖRKEM

Linnes ve Lanzini'de de benzer hatalara düşülmüştü yanılmıyorsam

bunlarin vasiflari ne ki getirme sansimiz olmasin. Kono ile kiyaslayamazsin. o baska seviyede.

Çevrimdışı Çağatay

Az biraz tanısanız, siz de beklenti içine girmezsiniz.  :lol:

Hep söyledim hep söyleyeceğim, bu adamlar almeidayı ikna edebilselerdi, geçen sene almeida ile oynayacaktık.

Eğrisi doğrusuna denk geldi de ba yı getirdiler işte.  :kop:

Garip bi aşagılık kompleksi var bunlarda
yani alamayacağız kelimesini kullanamıyorlar
bu kadar kolay aslında demek
paramız şu kadar ve şu mevkiilere takviye yapıcaz
diğer mevkilere de eldekileri kullanıcaz deseler
bravo derim adamlar en azından dürüstçe neyin olup olmayacağını söylüyorlar diye
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 11:23:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim içim dzsudzsak töre Sosa Üçlüsü ile girilen sene mutlaka şampiyonluk potasında Olacağın senedir. Forvetin Cenk bile olsa. Dzsudzsak ve Douglas alınsın 180 derece döner psikolojik durum ligdeki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benim içim dzsudzsak töre Sosa Üçlüsü ile girilen sene mutlaka şampiyonluk potasında Olacağın senedir. Forvetin Cenk bile olsa. Dzsudzsak ve Douglas alınsın 180 derece döner psikolojik durum ligdeki.
douglas mı rhodolfo mu ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Türkiye ligi nasıl vitrin olmuyor ?

10 kere forma giymiş Atıncı bulan buluyor, töreyi atletico istiyor, oğuzhanı italyan kulupleri istiyor, bunlar bilinen şeyler. Eskisi gibi değil. Sadece türk kuluplerine fazla para ödemez yabancılar.

Sende kaliteli adam olsun da, pahasını bırak onlar biçsin.
İşte bu olgu yavaş yavaş oluşuyor. Doğru hamlelerle. Bundan iki üç sene önce satacak bir tane adam bul desen bizim takımdan bulamazdın. Burada yönetimin yaptığı hamleyi göz ardı edemeyiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 11:26:09
  • Beşiktaş / Bodrum

bunlarin vasiflari ne ki getirme sansimiz olmasin. Kono ile kiyaslayamazsin. o baska seviyede.

Ronaldinho ve şuan adını hatırlayamadığım Brezilyalı sol Açıkta da aynısı oldu ilk değil bu Görkem 3-4.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 11:27:45
  • Beşiktaş / Bodrum

douglas mı rhodolfo mu ?

Douglas. Sol açık transferi de forvetten daha önemli. Forvetinde Cenk bile bu lig için yeterli sıkışırsan ama sol açığım çok yetersiz.

Dzsudzsak ve Douglas olmazsa olmaz şuan umarım farkındalardır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 11:30:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan neto mu dzsudzsak mı birini alabiliyoruz deseler dzsudzsakı seçerim o derece önemli sol açık transferi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Ronaldinho ve şuan adını hatırlayamadığım Brezilyalı sol Açıkta da aynısı oldu ilk değil bu Görkem 3-4.

hatirladigim kadariyla Ronaldinho alinabilirdi. yalniz istedigi para tüm imkanlarimizi asti.

Çevrimdışı can1903

Ben size söyliyim sol açıkta seneye Olcay la başlarsak , kerim le devam ederiz, En sonunda Ramonu bile oraya atabiliriz  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Tamam kardeşim bunu diyorum ben de anladın bunu madem 2. 3. Görüştüğü tekliften sonra çekil transferden. Sevilla açıklama yapıyor Türkler çok para veriyor biz böyle diye bunu gördüğünde adam hala gelmedi mi çekil artık neyi bekliyorum neden bu karaktersizin elini güçlendiriyorsun.

Abi işte bizim olayımız başından beri zaten parayı basıp oyuncunun aklını parayla çelmek değil miydi? Bunu sen de çok defa yazdın. Biz çekilsek zaten sevillaya düşük ücretle gitmesi kesinleşecekti. Bizim amacımız ise parayı gösterip sevillanın vazgeçmesini sağlayıp oyuncuyu kapmaktı. Bu açıdan zaten amacımıza uygun hareket ettik, 2 durum vardı ya sevilla teklif yükseltecek ya da sevilla çekilecek bize kalacaktı. Türkler çok para veriyor dediğine göre adamlar vazgeçme eşiğine gelmiş ama direnmişler, çekilmeyip teklifi yükselttiler ve adamı aldılar. Orada tamamen çekilebilirlerdi konoyu alma ihtimalimiz 100de 50ye belki de daha yükseğe çıkardı. Sonuçta oyuncunun kafasında neler dönüyor bilemiyoruz, paraya gelme ihtimalini düşünerek teklifi geri çekmeyişimizi aykırı görmüyorum, ilk amacımıza göre gayet tutarlı davrandık.