2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835214 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmet türken

Ateş topu var
Ama bizi yakıyor
doğru düştüğü yeri yakıyo. Birde kap ta görsek o topu necip pektemekle birlikte

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hemen her yerde çıkan haber şu. Gökhan keskin, rhodolfoyu izledi ve raporunu çıkarıyor.

Sanırsın Rhodolfo 17 yaşında brezilyalı genç yetenek.

İnanamıyorum bu yönetime kalkıp, ziyech için baskı yapıyoruz. inanılmaz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Hemen her yerde çıkan haber şu. Gökhan keskin, rhodolfoyu izledi ve raporunu çıkarıyor.

Sanırsın Rhodolfo 17 yaşında brezilyalı genç yetenek.

İnanamıyorum bu yönetime kalkıp, ziyech için baskı yapıyoruz. inanılmaz.
Sen de tutturdun Yunus Emre gibi
Profil fotonu ziyech yap ordan hatırlarız  :evillol:

Sow ısrarı ile ziyech ısrarı bir mi.

22 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz, hollanda da yükselen bir stardan bahsediyoruz.

Krizde olan bir kulup, oyuncuları yok pahasına satan bir kulubün yıldızından bahsediyoruz. Hücum hattında bu kadar zayıf halimizle, bunlarla ilgilenmemek komik. ama ilgilenmiyoruz işte.

Biz gidip, 28 yaşında stoper izletip scoutlara rapor isteyelim.

Çevrimdışı yigitcan1903

Sow ısrarı ile ziyech ısrarı bir mi.

22 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz, hollanda da yükselen bir stardan bahsediyoruz.

Krizde olan bir kulup, oyuncuları yok pahasına satan bir kulubün yıldızından bahsediyoruz. Hücum hattında bu kadar zayıf halimizle, bunlarla ilgilenmemek komik. ama ilgilenmiyoruz işte.

Biz gidip, 28 yaşında stoper izletip scoutlara rapor isteyelim.
Oyuncu kötü demiyorum
Israr tarzınız aynı diyorum 
Alacağım varsa almam  :evillol:

Oyuncu kötü demiyorum
Israr tarzınız aynı diyorum 
Alacağım varsa almam  :evillol:

ziyech önemli. alınmalı

Çevrimdışı MumbLe

Dün geceden beri atılan mesajları okudum. İçim karardı, geleceğe dair tüm umutlarım bitti, şimdi gidiyorum  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

ziyech önemli. alınmalı
La Liga'yı tercih eder maalesef

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 10:34:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Söyleyeceklerim kısa net. Kimse oyuncu almıyoruz diye kızmıyor. Bu kadar Kıyameti koparan şey şu. Bir yönetici çıkıp bizim 2 stoper sol kanat forvet ve kaleci eksiğimiz 5 tane oyuncu alacağız rahat olun demiyor.

Yok 2 bölge yok 3 bölge hocamız yok kamp sonu. Ya Sn rahatlatmıyorsun ki kimseyi? Biz senin sol kanat alacağını düşünmüyoruz mesela bu da bizi lastik gibi geriyor.

Çık de bu 5 mevkiye oyuncu alacağız izliyoruz rahat olun diye. Sonra baskı yapınca niye yapıyorsun e yapmaması için bir sebep göster adama. Senin ağzından sol kanat kelimesi çıkmıyor ben nasıl endişelenmeyeyim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

şu çocuğu alalım o zaman..

deportivoyu tercih edecekse, totosuna tekmeyi ben basarım gidip ziyech efendi :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Sadece istatistiklere bakmamak gerek. Olcay 10 gol, assist'i bulsada bunlarin bircogunu Anadolu maclarinda yapiyor, ve bircogu da butun mac berbat oldugu halde.

Bir donem Antalyaspor'da Tita oynarken o da 10 gol, assist'i buluyordu. Senol hoca doneminde Trabzonda Colman on libero oynamasina ragmen 10 golun uzerine cikiyordu her sezon. Bu ligde 10 golluk performansi gosteren bircok oyuncu oldu, ama kesinlikle yeterli anlamina gelmiyor.

Olcay o anlar'i iyi kullansada, oyunun genelinde takimin el freni oluyor. Bunu gormek icin futboldan anlamaniza gerek yok. Sadece izleyin maclari. Bircok paslasmanin Olcay'da son buldugunu gorursunuz. Olur da Hollandali arkadaslardan biriyle mac izlersem hep "Bu adam cok kotu" diyorlar. Bir sol acigin yapmasi gereken hicbirsey yapamiyor Olcay. Top suremiyor, orta acamiyor, oyun kuramiyor, tehlike yaratamiyor.

Bir futbolcu eksiklerini duzeltmeye calisip, birde duzeltirse iste ozaman iyi futbolcudur. Olcay bunlari duzeltmektense, eksiklerini golgeyecek oyun stili kuruyor kendine. Cok kosuyor, ceza sahasina kosu yapiyor. Bu sekilde istatistiklere yansiyip taraftarin gozunu boyamis oluyor, ama mac esnasinda top kayiplari, hatali paslar ust uste geliyor.

Tek bir şey soracam birçoğunu anadolu kulüplerine yapıyor demişsin de derbilerde bu sene 4maçta da gol ve asist yapamadığımızı yani takımda kimsenin bunu yapamadığını GS ile oynadığımız son 4 maçta hiç asist-gol yapamadığımızı, FB'ye karşı son galibiyetimizi olcayın golüyle aldığımızı hesaba katıyor musun?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ziyech önemli. alınmalı
@Armağan Bozkurt Hollanda'dan ne zaman o yaşlarda potansiyeli olan bir adam gelmiş Türkiye'ye bu gelsin? Düşündüm ben bir tane bile bulamadım. Amrabat deme sakın :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Miguel Britos’un Beşiktaş’la ön protokol yaptığı iddia edildi.

İtalya’nın önde gelen spor kanallarından Sky Sports, Miguel Britos’un Beşiktaş’la ön protokol imzaladığını öne sürdü. 28 yaşındaki stoperin, kulübü ile yapılması planlanan görüşmelere iki gündür gitmediği ve tercihini Siyah-Beyazlılar’dan yana kullanacağı iddia edildi.

Uruguaylı oyuncunun Türkiye temsilciliğini yapan Kemal Can Tekin de, “Napoli 4 milyon Euro istedi, Beşiktaş ise 2 milyon Euro veriyor." dedi.

29 yaşındaki defans oyuncusu, geride bıraktığımız sezon Napoli formasını 19 maçta giydi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 10:36:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Artı olarak bu Gökhan keskin eski futbolcu olmak dışında kimdir? Ne yapmıştır da devamlı temcit pilavı gibi bu takımda bir görevlere atanıyor? Bizim scoutumuz yok mu devamlı övmüyorlar mı neden keskin izliyor oyuncuyu? Hangi sıfatla?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Vay arkadaş bir uyuduk uyandık Konoyuda kaptırmışız :akuma:
Gelsin o zaman Dzsudzsák
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

@Armağan Bozkurt Hollanda'dan ne zaman o yaşlarda potansiyeli olan bir adam gelmiş Türkiye'ye bu gelsin? Düşündüm ben bir tane bile bulamadım. Amrabat deme sakın :)

asıl soru şu. kimleri kaç kere istedin de alamadın?

Çevrimdışı yigitcan1903

Söyleyeceklerim kısa net. Kimse oyuncu almıyoruz diye kızmıyor. Bu kadar Kıyameti koparan şey şu. Bir yönetici çıkıp bizim 2 stoper sol kanat forvet ve kaleci eksiğimiz 5 tane oyuncu alacağız rahat olun demiyor.

Yok 2 bölge yok 3 bölge hocamız yok kamp sonu. Ya Sn rahatlatmıyorsun ki kimseyi? Biz senin sol kanat alacağını düşünmüyoruz mesela bu da bizi lastik gibi geriyor.

Çık de bu 5 mevkiye oyuncu alacağız izliyoruz rahat olun diye. Sonra baskı yapınca niye yapıyorsun e yapmaması için bir sebep göster adama. Senin ağzından sol kanat kelimesi çıkmıyor ben nasıl endişelenmeyeyim.
062Ozan çıkıp 8 tane oyuncu istiyo o zaman da  :evillol:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Podolski ile anlaşan Galatasaray'ın Jerfferson Farfan transferinde de Schalke ile görüşmeye başladığı iddia ediliyor.

:alala: :alala:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 10:41:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Stratejik hata yapıyorsun sevinemiyorsan sevindirmeyeceksin. Adam senin Yaptığın yüksek teklifi göstere göstere Sevilla'dan 2 kat fazla para kopardı bu kesin. Sana gelmeyeceği de belli olmuş neden teklifimi çektim demiyorsun? Neden adama iyilik yapıyorsun?

Yoksa karşılıklı çıkar mı var. Biri fiyat yükseltsin biri de taraftarını oyalayıp gazını aldın haber bekliyoruz diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Vay arkadaş bir uyuduk uyandık Konoyuda kaptırmışız :akuma:
Gelsin o zaman Dzsudzsák

Çevrimdışı Çağatay

alamayacağımız gün gibi ortadayken niye kono ile ilgilendik o zman biz ?
o adamın da piyasası epl yada la liga ki kendi ağzıyla da söyledi oralara gitmek istediğini
eğer adam işimize yarayacak biriyse teklif yapılır
ama tabii bundan önce öyle bir adamın varlığından haberdar olmak gerekir  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Stratejik hata yapıyorsun sevinemiyorsan sevindirmeyeceksin. Adam senin Yaptığın yüksek teklifi göstere göstere Sevilla'dan 2 kat fazla para kopardı bu kesin. Sana gelmeyeceği de belli olmuş neden teklifimi çektim demiyorsun? Neden adama iyilik yapıyorsun?

Yoksa karşılıklı çıkar mı var. Biri fiyat yükseltsin biri de taraftarını oyalayıp gazını aldın haber bekliyoruz diye.

fb ile dalga geçiyoruz yok ospina ile ilgilendiler alamadılar
yok guarini alacaklardı gittiler josefi aldılar diye

şimdi bizim düştüğümüz durumda bu değil mi
milletle dalga geçiliyodu burda
aha bak daha biz de alamadık birini istediğimiz halde hemde
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

asıl soru şu. kimleri kaç kere istedin de alamadın?
O yüzden diyorum zaten. O tarzda adamlar Türkiye'ye gelmiyor, Türkiye ligi vitrin değil onlar için. Bizim bu algıyı kırmamız lazım bu tür satışlarla.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 10:48:22
  • Beşiktaş / Bodrum

fb ile dalga geçiyoruz yok ospina ile ilgilendiler alamadılar
yok guarini alacaklardı gittiler josefi aldılar diye

şimdi bizim düştüğümüz durumda bu değil mi
milletle dalga geçiliyodu burda
aha bak daha biz de alamadık birini istediğimiz halde hemde

Sıkıntı şu ki baştan beri almak istediklerini düşünmüyorum. Teklif yapıp çekildiler amaç o Sırada adam gelmeyeceği için taraftar oyalamaktı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serdkar

‏@FatihDemireli 1 Min.Vor 1 Minute

Andreas Beck, sağlık kontrolü için İstanbul'a geliyor. İmzayı ardından atar.
2 Retweets 3 Favoriten

Bugün veya Yarin Kap gelir