2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835211 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Abi sorsana yönetime Hakim Ziyech kimdir diye bilen bir kişi çıksın dişimi kırarım.

Sen biliyor mudun ki? Burda kaç kişi biliyordu çocuğu. Abartmayın beyler çocuğu yaza yaza sonunda kabul ettirdim.  :lol:

Yönetim'in işi sağda solda oyuncu tanımak değildir. Onlar oyuncunun o'sunu bilmemeli. Onlar T'sini F'sini. P'sini bilmeli.

Oyuncuyu bilecek adamlar bellidir. Onları kurmak yönetimin işi.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Mehmet57

Sadece istatistiklere bakmamak gerek. Olcay 10 gol, assist'i bulsada bunlarin bircogunu Anadolu maclarinda yapiyor, ve bircogu da butun mac berbat oldugu halde.

Bir donem Antalyaspor'da Tita oynarken o da 10 gol, assist'i buluyordu. Senol hoca doneminde Trabzonda Colman on libero oynamasina ragmen 10 golun uzerine cikiyordu her sezon. Bu ligde 10 golluk performansi gosteren bircok oyuncu oldu, ama kesinlikle yeterli anlamina gelmiyor.

Olcay o anlar'i iyi kullansada, oyunun genelinde takimin el freni oluyor. Bunu gormek icin futboldan anlamaniza gerek yok. Sadece izleyin maclari. Bircok paslasmanin Olcay'da son buldugunu gorursunuz. Olur da Hollandali arkadaslardan biriyle mac izlersem hep "Bu adam cok kotu" diyorlar. Bir sol acigin yapmasi gereken hicbirsey yapamiyor Olcay. Top suremiyor, orta acamiyor, oyun kuramiyor, tehlike yaratamiyor.

Bir futbolcu eksiklerini duzeltmeye calisip, birde duzeltirse iste ozaman iyi futbolcudur. Olcay bunlari duzeltmektense, eksiklerini golgeyecek oyun stili kuruyor kendine. Cok kosuyor, ceza sahasina kosu yapiyor. Bu sekilde istatistiklere yansiyip taraftarin gozunu boyamis oluyor, ama mac esnasinda top kayiplari, hatali paslar ust uste geliyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yusuf, Alex i biliyorsun. Scarione yi biliyorsun, batallayı biliyorsun.

Alex hariç hangisi sosadan çok daha iyi oyuncu dersin? Hiç biri.

Ama ne farkları var? Ceza sahasına giren adamlar bunlar.  Ceza sahasına adam sokmak kadar giren adam da olmak zorundasın.

Ha hagidir senin ismin, ceza sahasıyla işin olmaz.

Ama bir hagi olmadığına ve almanda çok zor olduğuna göre, ya bir alex alacaksın yada scarione batalla futbolu oynayacak bir adam alacaksın. Bu kadar basit futbol. Aldı sakince yanına verdi pası aldı stres yapmadan topu surdu verdi pası.

Ee sonuç. Arı ama bal yapmıyor.

Aynen öyle abicim. Sosa'nın sağa sola pas alışverişi için kaymalarını Tolgay'ın veya Atiba'nın yapması lazım.

Sosa'nında yay civarında veya ceza sahasında "gol bölgesinde" (Olcay gibi kutunun taa köşesinde değil) olması lazım.

Renkliler ceza sahasına orta yapacağı zaman en az 3 kişiyle orda oluyolardı. Biz attık Demba'yı oraya ve bu adam 18 gol buldu bu ligde :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Baba1903

Gokhanda o adam değildi. Bu sene de olur mu zor. Olmuş iki adam lazım diyoruz işte o yüzden. Sosa yerine biri sol kanatta biri. Forvet zaten kesin oyle olmalı
Abi gitsin alsın Dzsudzsak 6 ay sonra sözleşme bitiyo gitsin batacak olan Twentede Ziyech alsın ikisi taş çatlasın 7-8 milyona alınır ama sana şampiyonluk getirir.

Çevrimdışı Baba1903

Sen biliyor mudun ki? Burda kaç kişi biliyordu çocuğu. Abartmayın beyler çocuğu yaza yaza sonunda kabul ettirdim.  :lol:

Yönetim'in işi sağda solda oyuncu tanımak değildir. Onlar oyuncunun o'sunu bilmemeli. Onlar T'sini F'sini. P'sini bilmeli.

Oyuncuyu bilecek adamlar bellidir. Onları kurmak yönetimin işi.  :tabe:
Abi yapma gözunu seveyim ne bilmemesi Ziyeche Heerenven döneminden beri hastayım :D
Getiriyo mu peki abi hayır.Adam ben yapacağım diyo ama yapamıyo sonuçta kaybenden biz oluyoruz :s20:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ziyech ve balazs çağ atlatır orta sahaya. Sosa kalacaksa kalsın. Sezon uzun çok uzun hemde. 8 milyona bende biteceğini kanaatindeyim ikisinin.
Satılabilecek bir Ersan var(anç nin açıklamasından anladığım bu) kalan 15 milyona 1 forvet iki stoper rahat alınır.

Ama yok benim 25 milyon gelirim var bu oyuncular bana yeter 10-12 harcasam yeter dersen nefesin yetmez yine.

Sosa gitmek isteyecek 7 değil 4 5 getirse bırak gitsin. Gitmek isteyeni tutunca neler olduğunu görüyoruz.

Yani ben 4 koldan saldırıyorum hakim ziyech ismini yönetime, erdal torunoğullarına iletmek için. Araya birilerini sokuyorum falan. Feyenoord ve wolsfburg ciddi ilgileniyor. Çabuk olan alacak.
Kimlerle ilgileniyoruz hiç bilmiyorum ama nedense ziyech ile ilgili bir düşünce olmadığına eminim.

Çevrimdışı aa1903

derbilerdeki başarısızlığın nedeni yıldız oyuncu eksikliğinden çok bilic'ti. samet aybaba'nın olduğu sezon çok daha kalitesiz takımla daha iyi sonuçlar aldık. derbilerde psikolojik faktörler çok önemli oluyor. bence yıllardır en büyük eksiğimiz yıldız oyuncudan ziyade takımı sahiplenen oyuncularımızın olmaması. ne kadar beğenmesek de takımın toraman'dan beri gerçek anlamda kaptanı yok. nefret ediyoruz ama fenere bakıyorsun emre, volkan, gökhan gönül, caner gibi adamlar maçta isyan ediyor, takımı ateşliyorlar. gs'de sabri, melo, burak ve hatta sneijder bile takımı sahiplenmiş görüntü çiziyor. bizde ise herkes kendi dalgasında. bunda teknik direktörün de payının olduğunu düşünüyorum ben.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Armağan Bozkurt abi demek istediğim bu işte :) Yanlış anlamayın ha bu pozisyonlar duran top sonrası falan değil, direk maç içinde.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Yusuf şimdi aç ligtv sitesini. Mucizevi cenk tosun karabuk golunde içerde kaç kişiyiz ona bak. Ve içerde kimler var ona bak :-)

Deportivo ziyech i almak istiyor. Kulüpte satmak istiyor. Araya girersek bir gün sonra kampa katılır.

Çevrimdışı Kutay

Deportivo ziyech i almak istiyor. Kulüpte satmak istiyor. Araya girersek bir gün sonra kampa katılır.
ziyechi bizim yönetimin alacağına dair hiç umudum yok  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

ziyechi bizim yönetimin alacağına dair hiç umudum yok  :bandit:

Yönetime ulaşmaya çalışıyorum. Var bir kaç kişi araya soktuğum. Kulaklarına fısıldasalar bile kardır.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 06:08:38 Armağan Bozkurt ]

Çevrimdışı Kutay

Yönetime ulaşmaya çalışıyorum. Var bir kaç kişi araya soktuğum. Kulaklarıma fısıldasalar bile kardır.
inşallah yönetim duyarda emeklerin boşa gitmez abi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ebabil

transfer sezonunu çok da kollamaya gerek yok aslında. yönetimimiz geçen sezon ki kaleci facialarına rağmen kaleci transferi düşünmüyor. kısaca kalemiz yine patates olacak. yeni brügge maçları bizleri bekliyor  :ebebe:

Çevrimdışı Kemal

Yönetim yemin ederim deseki besiktasarena.com dan 1 kişi ordaki insanları temsilen transferde söz sahibi olacak , biz bunların yaptığı işten daha iyi işler daha iyi isimler alırız -kaçırmayız , iddaa ediyorum . Anca galatasaraylıları fenerlileri göreve getirsinler.

Çevrimdışı Kemal

Ben yönetim yerinde olsam ararım Kono nun babasını , teklif ettiğimiz imza parasını 1.5 m euro arttırıyorum ve peşin veriyorum derim . i b...lik değil mi, adamlar çıktı beşiktaş para biz gelecek kariyer veriyoruz dedi. Öyle saça böyle tarak , al sana kariyer derim veririm parayı . resmi açıklamada yaptılar içlerinde patlar .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi ters düştüğümüz çok konu var. İlk olarak bence Ba winner değildi. Winner karaktere de sahip değildi Ba takımın önemli parçasıydı.

Şimdi senin anlattığın şeylere ters winnerları yazayım ben.

Diego Armando Maradona, Zlatan Ibrahimovic, Melo, Hagi hangisi winner değil bunların? Hepsi manyak. Hepsi.

Ronaldinho winner değil mi? Sergen değil mi? Bunlar nereye gitse kupa kaldıran oyuncular. Kupayı kaldırırken kulübeden değil içeriden destek veren oyuncular.

Hagi demişsin. Hagi mi disiplinli huzur bozmayan oyuncu? Adam Lucescu ile her maç kavga etti. 5 maç hatırlarım tekma atmaktan kırmızı gördüğü saha içinde. Hakeme üstelik biri.

Winnerlık gerektiği zaman işi bitirmektir. Fişi çeken oyuncu winnerdır benim gözümde karakter filan sonra gelen şeyler.

Nani fiş mi çekmiş şimdiye dek? Nani hep parçaydı takımda. Oraya da yetemedi ittiler Portekiz'e. orada da olmadı şimdi Fener.

Nani bu. Nani'nin gece hayatı da baya renklidir üstelik. Özetle Nani winner ise Dünya'da yüzlerce winner oyuncu var demek.
peki bizim beşiktaşta winner oyuncu var mı ?

Çevrimdışı Çağatay

Ben yönetim yerinde olsam ararım Kono nun babasını , teklif ettiğimiz imza parasını 1.5 m euro arttırıyorum ve peşin veriyorum derim . i b...lik değil mi, adamlar çıktı beşiktaş para biz gelecek kariyer veriyoruz dedi. Öyle saça böyle tarak , al sana kariyer derim veririm parayı . resmi açıklamada yaptılar içlerinde patlar .

niye ugraşıcan ki adamla bu saatten sonra yüzüne dönüp bakılmaz o karakter yoksununun
odeğilde
sanki dünyada sol açık bitmiş de sadece bu adam kalmış gibi sadece bununla ilgilenildi
şimdiye bizim çoktan açıklamamız lazımdı o bölgeye yapılacak transferi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Sarp

Dün geceden beri deliriyordum kardeşim. Şu iki mesajın hislerime tercüman oldu.
Bu haftada boş geçtik. Ümidim kırılma noktasına geldi.
 Yıldız değil akıllı işler bekliyorum.

Çevrimdışı Çağatay

yapmamız gereken 4 transfer ve elimizde de 18M para var

sizce transferin son gününde kaç kişiye imza attırırız ?

2015-LYS  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

Kono ya ayrılan vaktin dörtte birini balazs a ayırsak çoktan imzalamıştı. Rhodolfo ve Britos ta büyük ihtimalle tamam. Geriye bir tek santrafor kalıyordu. Tüm vakti ona ayırır en kralını bulur saatlerce pazarlık yapardık.   

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hicks

Veliye laf yok :dont:

Arda atleticoda birkaç ay oynadıktan sonra ilk röportajlarında şunu demişti burada herkesin belli bir bölgesi var ve herkes kendi bölgesinden sorumlu sadece kendi bölgemde iş yaptığım için kendi işimi daha rahat yapıyorum başkasının yükü olmuyor üzerimde demişti. Velinin maç boyunca taradığı alana bakarsan adam senelerdir bir sürü çelimsizin arkasını topluyor. Etrafındakiler kendi bölgelerine düşen işi yapsalar zaten Veli çok daha rahat çok daha belirgin karakterli oynardı, gözümüze daha kolay girerdi.

Benzer bir röportajı Mehmet Topal Valencia'dan döndüğünde vermişti. Seneler geçti hala bunu yapamıyor olmamız ne kadar düşündürücü...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Hamahakki

Beck dün son kez antremana çıkıp vedalaşmış.o yüzden bekledik sanırım.bugün KAP gelir herhalde

Çevrimdışı ahmet türken

Ersan kapa bildirildimi varmı ateş topu

Çevrimdışı yigitcan1903

Ersan kapa bildirildimi varmı ateş topu
Ateş topu var
Ama bizi yakıyor