2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12852749 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

japan bir oyuncuya teklif gitmiş
bence geçbile kaldık
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tugay

Ersan gitmeyecek mi ? Taktım kafayı  :s20:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

#RPL According to Russian news, @RubinKazanUK could buy Mustafa #Pektemek (#Besiktas). Russian club has offered 1,5 mln for him.

yaşlı gözlerim neler görüyor böyle.  :lol: :lol:

Çevrimdışı TALAT

miloseviç tam kasap ya zamanlama sorunu var bu adamın  :biggrinking:

sanırım bu turnuvadan önce a milli takımda oynadı elemeler için ve bir maçta ilk yarının ortalarında direk kırmızı görmüştü. ben ümitliydim açıkçası ama hem hamle zamanı hem de top tekniği pek iç açıcı gelmedi.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Milosevic, Sırp kasabı.

Çevrimdışı TØLGA

sanırım bu turnuvadan önce a milli takımda oynadı elemeler için ve bir maçta ilk yarının ortalarında direk kırmızı görmüştü. ben ümitliydim açıkçası ama hem hamle zamanı hem de top tekniği pek iç açıcı gelmedi.
zamanlama halledilmeyecek bir durum değil aslında hakkında hayırlısı :D
şenol hocanın elinden geçsin bir bakalım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Portekiz'in orta sahasındaki 6 numaralı oyuncu William Carvalho duvar gibi, ne top geçiyor ne adam. Büyük takımlar kapar bunu.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Alper1903

Pektemek dogruysa...  :ishock:

Çevrimdışı Hamahakki

Şu joel campbell sanırım bonservisi 6-7 civarı.şöyle 3'e 5'e alınamaz mı acaba?

Çevrimdışı sosyalkartal

miloseviç fena durmuyor ya çok da abartmayın hareketli takım portekiz isveçin ileri hiç çalışmıyor duvar gibi geri dönüyor toplar ona rağmen iyi mücadele ediyolar
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

miloseviç fena durmuyor ya çok da abartmayın hareketli takım portekiz isveçin ileri hiç çalışmıyor duvar gibi geri dönüyor toplar ona rağmen iyi mücadele ediyolar

Bahsi geçen 4-5 milyon euro ingiliz takımlarından teklif haberleri doğruysa, yarın hiç türkiye falan düşünmeden uçsun ingiltereye. :)

Çevrimdışı Hunter1987

Neden her yazilana denilene inanılır ki.hele şu meçhul haberci işi gücü takipçi kasmak. Tipki derin beşiktaş gibi.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Serdkar

Portekiz'in orta sahasındaki 6 numaralı oyuncu William Carvalho duvar gibi, ne top geçiyor ne adam. Büyük takımlar kapar bunu.

Münih pesinde bille...yakinda imza atilacak

Çevrimdışı o2bucak

http://www.sporx.com/atinctan-ilk-aciklama-hayallerim-SXHBQ473862SXQ

Ralf Ragnick'in sırf Atınç için geldiğini ve onda potansiyel gördüğünü söylediğini duyunca biz niye bu adamı kendimiz potansiyelini göremiyoruz ve geliştiremiyoruz.

Çevrimdışı sosyalkartal

a sporda efsane bjk valeranga maçı var  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ozan062

Ralf Ragnick'in sırf Atınç için geldiğini ve onda potansiyel gördüğünü söylediğini duyunca biz niye bu adamı kendimiz potansiyelini göremiyoruz ve geliştiremiyoruz.

geliiştirici değilizki:)
zaten olamayızda acıkcası olmayalımda
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Mesele o değil. Bu adam burada, Türkiyenin en iyi stoperi bile olsa, edip edebileceği maksimum para 10 milyon euro.

+1 bile yazmaz. Bırakalım CV ye Almanyayı eklesin, ralf hocayı eklesin. Hele hele bahsi geçen %20 pay varsa satışından, otur yükselişini izle.

50 milyon euro etse de satsalar de. 10 u sana gelecek çünkü.

Çevrimdışı Ergin1903

Benim hayalimdeki stoper profiline en uygun adam Raphael Varane . Yani nolurdu öyle birini 17 18 yasinda kesfetseydik :ebebe: Bu arada Milo ilk yarida bir pozisyonda zamanlama hatasi yapti onun disinda fena degildi.

Çevrimdışı sosyalkartal

Benim hayalimdeki stoper profiline en uygun adam Raphael Varane . Yani nolurdu öyle birini 17 18 yasinda kesfetseydik :ebebe: Bu arada Milo ilk yarida bir pozisyonda zamanlama hatasi yapti onun disinda fena degildi.
keşfetsen nolcak bizde ki taraftar profili medya harcar atar adamı atınç kendini kurtardı garibim  :tabe:

Çevrimdışı Ergin1903

keşfetsen nolcak bizde ki taraftar profili medya harcar atar adamı atınç kendini kurtardı garibim  :tabe:

Atınc'ta cok büyük bir potansiyel yok bence :tabe: Umarim yanilirim da cok iyi yerlere gelir.

Çevrimdışı Tugay

Demba ve Atınç transferlerinden gelen para bize yetecek mi? 2 defans-1 sol kanat-1 forvet = ?

Çevrimdışı sosyalkartal

Atınc'ta cok büyük bir potansiyel yok bence :tabe: Umarim yanilirim da cok iyi yerlere gelir.
bak işte gördünmü ralf ralning den daha iyi bilioz futbolu atınç işe yaramaz miloseviç zamanlama hatası yaptı satalım böyle gidiyor burda bu işler  :lol:

Çevrimdışı Hamahakki

ASpor altyazı : beşiktaş real madrid'in yıldızıyla ilgileniyor.

:) az önce kim varane dedi?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Milosevic'i tek maçta gömen futbol ulemaları gelmiş... Satalım hemen Milosevic'i. Hatta kellesi gerek.

Kardeşim burdaki herkes BEŞİKTAŞ lı niye böyle konusuyorsun. Biraz Dikkat et

Çevrimdışı Ergin1903

bak işte gördünmü ralf ralning den daha iyi bilioz futbolu atınç işe yaramaz miloseviç zamanlama hatası yaptı satalım böyle gidiyor burda bu işler  :lol:

Ralf marjinal davrandi ya da gercekten o adam bu işin piri. Bilemiyorum zaman noldugunu gösterecek . Burda hiç kimse futbol dahisi degil, herkes kendine göre yorumluyor ama bir macla biri hakkında kesin kanaat getirmek saglikli olmaz tabi.