2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12847086 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Seçuk İnan tipi orta saha. Ben pek beğenmedim. Neden bu kadar erken çıktı onu görmedim. Sakatlandı mı?

Yoo sakatlanmadı  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

a spor basında hiç çıkmayan dünyaca ünlü bir golcünün ismini verecekmiş beşiktaş için  birazdan karışır buralar  :kop:
dzeko iste kimi verecek baska yokki :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hamahakki

Jese rodriguez olabilir mi acaba?

Çevrimdışı can1903

Meçhul haberci , Derin Beşiktaş inanan varmı ?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Mechul yazmis.Almanya ve Danimarka 'dan stoper için 2 isimle temas var, epey de yol alındı. 1 hafta içinde olup olmayacağı belli olur.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Agger?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Hasan Akten

Yoo sakatlanmadı  :)

Demek ki pili bu kadarmış :tabe:

Top tekniğinin iyi olduğu belli, topu istediği noktaya gönderiyor falan ama oynadığı mevki için yeterince güçlü görünmedi bana. 6 numaralarını daha çok beğendim ben.

Çevrimiçi Samet Ç

Mechul yazmis.Almanya ve Danimarka 'dan stoper için 2 isimle temas var, epey de yol alındı. 1 hafta içinde olup olmayacağı belli olur.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnanmayın şu adama :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bunlar Javier hernandez , real madridli sanıyor olabilirler mi acaba? lütfen olsun çünkü öyle birşey.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Kadir G.

Jese rodriguez olabilir mi acaba?

İmkansız olmaz yani :) onu haber diye verirlerse çıldırmış olmaları lazım.

Çevrimdışı Bertug

kim ne derse desin atınç transferini ilk duyuran meçhuldur ve kulübün içinden olduğuna kesin gözüyle bakıyorum.

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  14 dk.14 dakika önce
Demba BA'dan sonra gece hayatının bokunu çıkarmış bir forvet ile görüşme yapmak...Ya sabır!
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  4 dk.4 dakika önce
Kulübü satmaya dünden razı. Umarım oyuncu gelmeyi kabul etmez. Çok zararlı çıkarız.
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  25 sn.25 saniye önce
Kiralık gittiği takımlar bugüne kadar pişman oldu geri gönderdi. Birşeyler kesinleşmeden isim vermeyeceğim. Sadece nabız yoklanıyor.
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  18 sn.18 saniye önce
Medyada henüz ismi çıkmadı. Bu nedenle yazmıyorum. Skandallarla gündeme geldi. Birşeyler netleşsin açıklarım.
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 23:10:00 Bertug ]

Çevrimiçi Samet Ç

A spor Jese'yi söyler de onun orjini sol açık değil mi ?

Çevrimdışı Kadir G.

Bunlar Javier hernandez , real madridli sanıyor olabilirler mi acaba? lütfen olsun çünkü öyle birşey.  :lol: :lol:

Üşendim yazmadım bende onu düşündüm. :) şurda toplanalım biz çikarito iş görür bizde

Çevrimdışı Hamahakki

Birde rus bi sol kanatları var denis çerişev.ya bu aspor genelde atmasyon haber ama

Çevrimdışı Hasan Akten

Yahu bu meçhulhaberci başkanlık seçimlerinde Serdal Adalı kazandı diyen ergen değil mi?  :lol:

Çevrimdışı Ivan

Selam arkadaşlar yeni keşfettim burayı. Transferi buradan takip edeceğiz bu yaz.

Çevrimdışı Türkay

Selam arkadaşlar yeni keşfettim burayı. Transferi buradan takip edeceğiz bu yaz.

:hosgeldin

Çevrimdışı Batu

Zanka'yı falan almaya kalkmasınlar düşüşte.

Çevrimdışı Hasan Akten

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Juve nin adidas formaları için facia demek az kalır.

Çevrimiçi murat

atınç 5 milyon+lig atlama 1 milyon+satıştan yüzde 20 çok iyi bir anlaşma.
şu yüzde 20 den birşey kazanacağımızı düşünmüyorum.öyle bir satış olduğunda muhtemelen önce ufak bir bedelle salzburg yaptırılır sonra satış oradan gerçekleştirilebilir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

3 yıl önce takip ediyordum bu cocugu unutmustum aklıma geldi Fortuna Dusseldorfa gelmiş.

Çevrimdışı Türkay

Adidas çubuklu yapmasın ya, batırıyorlar

Çevrimdışı Anıl

Gözlerim acıdı :iblush:

Çevrimdışı Çağrı

Rhodolpho mu Douglas mı sizce  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli