2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12847069 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Beyler ne Varane'ı ? 18 milyon parayı bulunca coştu herkes tabi. :D

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Milosevic'i tek maçta gömen futbol ulemaları gelmiş... Satalım hemen Milosevic'i. Hatta kellesi gerek.

Bu durumda ulema olan sen olsan gerek? Hani siz futbolcudan ne anlarsınız, anlamıyorsunuz işte en iyi ben anlarım demek oluyor attığın mesaj.  :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

Beyler ne Varane'ı ? 18 milyon parayı bulunca coştu herkes tabi. :D

18 milyona kiralayabiliriz. :)

Çevrimdışı sosyalkartal

Ralf marjinal davrandi ya da gercekten o adam bu işin piri. Bilemiyorum zaman noldugunu gösterecek . Burda hiç kimse futbol dahisi degil, herkes kendine göre yorumluyor ama bir macla biri hakkında kesin kanaat getirmek saglikli olmaz tabi.
atınç boş bir adam değil ekstra çalışıyor spor salonundan çıkmıyor zayıf ama baklava yapmış dil öğrenmeye çalışıo ralf bunları görüyordur
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Ersoy

Değeri 25 milyon ki 25'e almak imkânsız.

Bundan sonra her sene!

hemen silin o varane mesajlarınızı hemen.  :lol: :lol:

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar Johnsson u ka ckisi hatirlar, norvecli bizim medya ve ulema futbol daihleir bu adamdan bir sey olmaz diye zorla sattirdilar ve adam bizden Manu ya gitti senelerce Manu da futbol oynadi. Birakin biraz parlasin gencler. Milo icin 3-5 araligi simdilik cok erken seneye rahat 7-10 araligini goruruz.

Çevrimdışı Viviano

Kardeşim burdaki herkes BEŞİKTAŞ lı niye böyle konusuyorsun. Biraz Dikkat et
Niye oyuncumuza herkes bir şey atma peşine giriyor bir maçla? Yahu bu adam bizimle 1 maç tam 90 dakika oynamamış bir adam. Eleştiri hadli olduğu sürece kimsenin kimseye bir şey dediği yok. Ama dozunu kaçıran eleştriler var. Sadece bu konuyla ilgili de değil. Neyse.

Çevrimdışı Ergin1903

Ben hayalimden bahsettim arkadaslar sakin olun :D

Çevrimdışı Kadir G.

Allah aşkına şu konoplyankayı bıraksınlar onun 3 te 1 i maliyeti olmayacak guidettiyi getirsinler.

Çevrimdışı Viviano

Bu durumda ulema olan sen olsan gerek? Hani siz futbolcudan ne anlarsınız, anlamıyorsunuz işte en iyi ben anlarım demek oluyor attığın mesaj.  :ok:
Ben öyle bir şey söylemedim zaten haddime de değil. Ama bir maçla oyuncu asıp kesmek yanlış geliyor bana. Ha sen Mustafa Pektemek'i eleştirirsin, İsmail Köybaşı'nı eleştirirsin o normal. Adamlar çünkü yıllardır aynılar. Ama Milosevic daha durun bakalım bizde 1 maç 90 dakika oynamamış birisi. :lol:

Çevrimdışı Türkay

Portekiz de demin oyundan çıktı 8 numara Sergio Oliveira ona çökmek lazım  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Bugun guzel gecti atincin gitmesine cok sevindim elimizde 18 milyon euro var bu parayla cok iyi transferler yapabiliriz su 1 hafta onem kazandi insallah en iyileri gelir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Niye oyuncumuza herkes bir şey atma peşine giriyor bir maçla? Yahu bu adam bizimle 1 maç tam 90 dakika oynamamış bir adam. Eleştiri hadli olduğu sürece kimsenin kimseye bir şey dediği yok. Ama dozunu kaçıran eleştriler var. Sadece bu konuyla ilgili de değil. Neyse.

Herkes istediğini söylesin burası tartısma  Platformu  BJK oyuncusuna Çöp muamelesi yapmak  yanlış bir hareket zaten ama burda birbirimize Hakaret seviyesinde konusmaya gerek yok 1 tane Beşiktaş var.

Çevrimdışı Viviano

Portekiz de demin oyundan çıktı 8 numara Sergio Oliveira ona çökmek lazım  :tabe:
Şansına küs, herif Porto'lu çıktı. :lol:

Ben öyle bir şey söylemedim zaten haddime de değil. Ama bir maçla oyuncu asıp kesmek yanlış geliyor bana. Ha sen Mustafa Pektemek'i eleştirirsin, İsmail Köybaşı'nı eleştirirsin o normal. Adamlar çünkü yıllardır aynılar. Ama Milosevic daha durun bakalım bizde 1 maç 90 dakika oynamamış birisi. :lol:

İyi de, gören 1 maçta da görür. Doğru yanlış, bunu sadece zaman gösterir.

Kontratını feshedin gönderin demiyoruz ya. 1 milyona aldığın adama 5 veren varsa yolla gitsin. 1 e bulduysan yine bulursun zaten. para kazanmaktan bahsediyoruz. Bundan ala reklam mı olur.

Çevrimdışı sosyalkartal

a spor basında hiç çıkmayan dünyaca ünlü bir golcünün ismini verecekmiş beşiktaş için  birazdan karışır buralar  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Orhan_

arkadaslar Johnsson u ka ckisi hatirlar, norvecli bizim medya ve ulema futbol daihleir bu adamdan bir sey olmaz diye zorla sattirdilar ve adam bizden Manu ya gitti senelerce Manu da futbol oynadi. Birakin biraz parlasin gencler. Milo icin 3-5 araligi simdilik cok erken seneye rahat 7-10 araligini goruruz.

Ronny Johnsen =). Hatırlanmaz mı?

Çevrimdışı Türkay

Şansına küs, herif Porto'lu çıktı. :lol:

2 yıl sona 20 milyon'a satarlar  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Allah aşkına şu konoplyankayı bıraksınlar onun 3 te 1 i maliyeti olmayacak guidettiyi getirsinler.
bencede o adam artik bize yaramaz para goz tipler bu takimda barinamaz zaten gelmeyecek bizi kullaniyor sanki sol on dunyada ilk stoperle sanrafor alinsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

yazdıklarına dikkat et.mesajlarını silmekten yoruldum.herkesin görüşüne saygılı ol.lafını ağzına tıkmaya çalışacağına nedenlerini anlat.

Çevrimdışı Hamahakki

Real madrid'te forma bulamayan bir forvet var mı acaba?

Çevrimdışı Hasan Akten

Seçuk İnan tipi orta saha. Ben pek beğenmedim. Neden bu kadar erken çıktı onu görmedim. Sakatlandı mı?

Çevrimdışı Viviano

a spor basında hiç çıkmayan dünyaca ünlü bir golcünün ismini verecekmiş beşiktaş için  birazdan karışır buralar  :kop:
Basında hiç çıkmayan bir ismi vereceklerine gerçekten inanıyor musunuz? Onlar da Dzeko diyecekler.

Çevrimdışı Ersoy

Mechul yazmis.Almanya ve Danimarka 'dan stoper için 2 isimle temas var, epey de yol alındı. 1 hafta içinde olup olmayacağı belli olur.

Bundan sonra her sene!