Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
miloseviç tam kasap ya zamanlama sorunu var bu adamın
sanırım bu turnuvadan önce a milli takımda oynadı elemeler için ve bir maçta ilk yarının ortalarında direk kırmızı görmüştü. ben ümitliydim açıkçası ama hem hamle zamanı hem de top tekniği pek iç açıcı gelmedi.
miloseviç fena durmuyor ya çok da abartmayın hareketli takım portekiz isveçin ileri hiç çalışmıyor duvar gibi geri dönüyor toplar ona rağmen iyi mücadele ediyolar
Portekiz'in orta sahasındaki 6 numaralı oyuncu William Carvalho duvar gibi, ne top geçiyor ne adam. Büyük takımlar kapar bunu.
http://www.sporx.com/atinctan-ilk-aciklama-hayallerim-SXHBQ473862SXQRalf Ragnick'in sırf Atınç için geldiğini ve onda potansiyel gördüğünü söylediğini duyunca biz niye bu adamı kendimiz potansiyelini göremiyoruz ve geliştiremiyoruz.
Benim hayalimdeki stoper profiline en uygun adam Raphael Varane . Yani nolurdu öyle birini 17 18 yasinda kesfetseydik Bu arada Milo ilk yarida bir pozisyonda zamanlama hatasi yapti onun disinda fena degildi.
keşfetsen nolcak bizde ki taraftar profili medya harcar atar adamı atınç kendini kurtardı garibim
Atınc'ta cok büyük bir potansiyel yok bence Umarim yanilirim da cok iyi yerlere gelir.
Milosevic'i tek maçta gömen futbol ulemaları gelmiş... Satalım hemen Milosevic'i. Hatta kellesi gerek.
bak işte gördünmü ralf ralning den daha iyi bilioz futbolu atınç işe yaramaz miloseviç zamanlama hatası yaptı satalım böyle gidiyor burda bu işler