2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861096 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Roma'da Holebas'tan memnun değilken denenebilir aslında

Valla Motta gitse o gelse

Solda Holebas Sağda Beck efsane olur 3 yıl.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bild'in Atınç haberi. Almancası daha iyi olan çevirebilir.

http://www.bild.de/sport/fussball/rb-leipzig/nukan-muss-noch-ja-sagen-41552678.bild.html

Benim anladığım Rangnick'in, Atınç'ı çok istediği ve geliştireceği; Atınç'ın 1 yıl daha kalmak istemesi.

İki gün içerisinde netleşir diyor.

Yazdıklarımı yazıyor yani.  :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Rhodolfoyu bundan iki sene önce flen gs`de istiyordu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Akten

Geçen yine oyuncu satıyorum...

Tüm takıma teklif geliyor, hızımızı alamayıp hepsini satmayız umarım  :evillol:

Çevrimdışı talha

Kerim beyinsiz değil ama finallerini geliştirmesi lazım. Geçen sezon ki Töre işte. Bence Töre'den daha yetenekli. Kesinlikle. İçeri mermi gibi girebiliyor. Bİr mentora ihtiyacı var.

Bilic çocuğu hem oynamadı hem de gram yadımcı olmadı. Kerim bence nerdeyse 20 maç oynayabilecek kapasitedeyken hep en son alternatif olarak kaldı.

Satmamalı. Çünkü o da güzel fiyatlara gidecektir.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

Rhodolfo nasıl olur @Çağrı bey :icool:

Çevrimdışı Alper1903

Valla Motta gitse o gelse

Solda Holebas Sağda Beck efsane olur 3 yıl.

Kaliteli beklere alışmamız zaman alır  :D

Çevrimdışı Efe

Geçen yine oyuncu satıyorum...

Tüm takıma teklif geliyor, hızımızı alamayıp hepsini satmayız umarım  :evillol:
valla satacaklar bence ne var ne yok ba gitti hepsi gitsin mantığı var galiba  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Rhodolfo golcü değil ama ilginçtir savunma oyuncusu olmasına rağmen kariyerinde sadece 1 direkt kırmızı kart görünüyor 1 de 2.sarıdan kırmızı 36 sarı kart gözüküyor.

241 maçtan bahsediyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Holebas benim içimde yaradır , daha önce çok istemiştik ama olmamıştı bu kez olabilir :ok:
Sağda Beck , Solda Holebas la Rakipleri Orta bombardımanına tutarız ve bogarız , 2 Hücumcu Bek muazzam olur :super: :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Motta bu yıl kalır belki İsmail kiralık verilir.

Zaten seneye İsmail'in sözleşmesi bitiyor yanında Motta'yı da yollarız bir sol bek alırız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Kerim oğuzhan tosun gökhan şenol hocanın doğru kullandığı kendilerini gösterebildiği sezon sonu 8-15 arası teklif alabilirler. Hepsinin yurt dışı pasaportuda var iyidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bundesliga'daki ederini sen daha iyi bilirsin ama burada olsaydı ve yerli olsaydı 10 milyona giderdi net iç piyasada.

iste beni sasirtan o. biz simdi 3-4 milyon falan diyoruz ama normalde bunun iki katina da alici bulabilirdi.

ne diyim. ne mutlu bize.  :)

Çevrimdışı Ergin1903

Motta bu yıl kalır belki İsmail kiralık verilir.

Zaten seneye İsmail'in sözleşmesi bitiyor yanında Motta'yı da yollarız bir sol bek alırız.

ikisinin de sözlesmesi seneye bitiyor. Seneye cok iyi bir bek alma firsati geciyor elimize bakalim bu sefer degerlendirebilecek miyiz

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/KurnazErsin/status/615286570770386944
bizim için ve atınç için çok büyük bir fırsat ben olsa dakika düşünmem
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Yalnız oyuncu yollarken yerli oyuncu havuzunu da iyi hesap etmek lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dutşak ve Konop olmazsa
Sağda Töre , Solda Sosa , Forvet Arkasındada Ozi oynayabilir
Bu şekilde olursa Kerimde Çok daha fazla şans bulacaktır
Ozi ve Kerim için buyuk Şans Şenol Hoca , ikisine de gereken İlgiyi ve şansı gösterecektir...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Eğer bu sene de UEFA'da biraz yol katedebilirsek, seneye de bu sekilde olur. Ozellikle Frei, Tolgay ve kalırsa Töre'nin taliplisinin çok olacağını ve iyi piyasa yapacaklarını düşünüyorum ben.  Keşke şöyle şansa mansa 2-3 tane de Pektemek sallasa da ordan da bi piyango vursa :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

Yalnız oyuncu yollarken yerli oyuncu havuzunu da iyi hesap etmek lazım.
stoppere 1 yerli gerekecek gibi dedim ben dün ne yapçan yerliyi dediler :D
şamili alırlar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

Bild'in Atınç haberi. Almancası daha iyi olan çevirebilir.

http://www.bild.de/sport/fussball/rb-leipzig/nukan-muss-noch-ja-sagen-41552678.bild.html

Benim anladığım Rangnick'in, Atınç'ı çok istediği ve geliştireceği; Atınç'ın 1 yıl daha kalmak istemesi.

İki gün içerisinde netleşir diyor.

Yazdıklarımı yazıyor yani.  :icool:

5 Milyonluk teklif yapildigini ve Kulüple anlasmaya varildigini fakat hala Atinc'in cevabini beklediklerini yaziyor.

Çevrimdışı Hasan Akten

valla satacaklar bence ne var ne yok ba gitti hepsi gitsin mantığı var galiba  :icool:

Satalım gitsin ya sıfırdan takım kurarız ne güzel  :D

Başkanın "bu sene toplama takım kurmayağız" sözünden anlamalıydık bence  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Sorun da o zaten buraya gelince profesyonelliğini unutacak adama saygı duymam ben. Sneijder gibi Drogba gibi dursunlar sosyal hayatlarında da.

Koca koca adamları kim niye yönetsin profesyonelse? Seni beni yöneten mi var? Ama haklısın adam şımarmaya müsaitse yönetmek lazım.

Bobo'da sporcu ahlakı yok. Devamlı kilo aldı spor hayatı boyunca. 6 ay fit oldu dribling yaparak adam geçerek goller attı elimizde ne varmış dedim.

Sonra yine davul gibi oldu. Quaresma zaten şımarık herifin teki olduğu için hiçbir yerde  barınamadı.

Guti de emekliliğini gece hayatıyla süsledi. Maçlarda ayakta duracak hali yoktu çoğu zaman geceden kalma olduğu için.
Devleti Koca bir Ülkedir İsi Prof. Olanlar yönetir O zaman senin mantığınlar sokaktan geçen birisi de yönetbilir @Çağrı
Yani Bakış açın bu...! Adam Katil ama sürekli Katil olarak kalacak mantığı...!
Quaresma zaten şımarık herifin teki olduğu için hiçbir yerde  barınamadı.  Sen Şımarık olduğu için mi yolladın ? @Çağrı
Bunu TD görmüyor Maçlarda sen gördük karar verdin herhalde...! Sen TD olsan Ayakta durmayan Oyuncuyu Neden Oynatırsın @Çağrı
Bobo Kğ fazlalıgı ne kadar dı acaba göbek dedin ailton gibi mi acaba oldu bizdeyken  :alala:

Çevrimdışı ayayhan

Rhodolfo

bu adamın ömründe 1 sezonda 2 gol atmışlığı yok

1.93 boyla çarpsa girer top  kornerlerde

Çevrimdışı GÖRKEM

Ahmet Cebi: „Wir sind mit Leipzig einig. Der Spieler braucht aber noch etwas Zeit!“

"Leipzig ile anlastik ancak Atinc'in biraz daha zaman ihtiyaci var."