Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Roma'da Holebas'tan memnun değilken denenebilir aslında
Valla Motta gitse o gelseSolda Holebas Sağda Beck efsane olur 3 yıl.
Geçen yine oyuncu satıyorum...Tüm takıma teklif geliyor, hızımızı alamayıp hepsini satmayız umarım
Rhodolfo nasıl olur @Çağrı bey
Bundesliga'daki ederini sen daha iyi bilirsin ama burada olsaydı ve yerli olsaydı 10 milyona giderdi net iç piyasada.
Motta bu yıl kalır belki İsmail kiralık verilir.Zaten seneye İsmail'in sözleşmesi bitiyor yanında Motta'yı da yollarız bir sol bek alırız.
Yalnız oyuncu yollarken yerli oyuncu havuzunu da iyi hesap etmek lazım.
Bild'in Atınç haberi. Almancası daha iyi olan çevirebilir.http://www.bild.de/sport/fussball/rb-leipzig/nukan-muss-noch-ja-sagen-41552678.bild.htmlBenim anladığım Rangnick'in, Atınç'ı çok istediği ve geliştireceği; Atınç'ın 1 yıl daha kalmak istemesi.İki gün içerisinde netleşir diyor. Yazdıklarımı yazıyor yani.
valla satacaklar bence ne var ne yok ba gitti hepsi gitsin mantığı var galiba
Sorun da o zaten buraya gelince profesyonelliğini unutacak adama saygı duymam ben. Sneijder gibi Drogba gibi dursunlar sosyal hayatlarında da.Koca koca adamları kim niye yönetsin profesyonelse? Seni beni yöneten mi var? Ama haklısın adam şımarmaya müsaitse yönetmek lazım.Bobo'da sporcu ahlakı yok. Devamlı kilo aldı spor hayatı boyunca. 6 ay fit oldu dribling yaparak adam geçerek goller attı elimizde ne varmış dedim.Sonra yine davul gibi oldu. Quaresma zaten şımarık herifin teki olduğu için hiçbir yerde barınamadı.Guti de emekliliğini gece hayatıyla süsledi. Maçlarda ayakta duracak hali yoktu çoğu zaman geceden kalma olduğu için.