2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861087 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Beck işi bitmiş Çarşamba açıklanır serdar sarıdağ ilk kez doğru haber yaptı  :ok: :biggrinking:
hilbertten sonra iyi bir sağ bek görebildik çok şükür  :ishock: :ishock: :ishock:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı talha

Buna 8-10 arası isterler baştan söyleyeyim. :)

8-10 istenir 6-7 arası biter. Alacaksın ama kesinlikle. Hollanda maçları var izleyin ne demek istediğimi anlarsınız.

Hız-Teknik-Orta falan hep var bunda. 21 yaşında olması sıkıntı biraz defansif olarak sıkıntı çıkarabilir ama ofansif olarak çok işimizi görür.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Can allah askina sürekli Çarsamba diyorsun. Hayir yani niye sali, persembe veya cuma degil de her seye Carsamba diyorsun kardesim :)
Çarşamba günü hareketlilik olacak diyolar çünkü , transfer açıklanabilir o gün.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

demba ba nın ardından takımın penaltıcısı kim olacak? ne güzel yıllar sonra rahat rahat penaltı izliyorduk  :alala:
Sosa veya Gökhan olsun
Özellikle GoKhan direk tavaana vuruyor garantiye oynuyor yani :ok: :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ergin1903

1 temmuz diye işte. :)

Armağan onun kayda deger bir önemi yok ki. Sanki herkes 1 temmuz'da transferleri aciklayacak  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

8-10 istenir 6-7 arası biter. Alacaksın ama kesinlikle. Hollanda maçları var izleyin ne demek istediğimi anlarsınız.

Hız-Teknik-Orta falan hep var bunda. 21 yaşında olması sıkıntı biraz defansif olarak sıkıntı çıkarabilir ama ofansif olarak çok işimizi görür.
Biliyorum bu adamı Fifa'da Fm'de alıyordum hep :D

Çevrimdışı Çağrı

sunu bastan söyleyim cok kaliteli bir Bek ve gelmesini kesinlikle istiyorum.

Hoffenheim'dan ayrilmak istemesinin sebebi para mi diyorsun yani ?

sormamin sebebi Beck varken neden Kaderabek'i aldiklari.

ona verilen parayla Beck'in yilligini yükseltebilirdiler mesela. @Çağrı

ama belki de baska bir yerde daha büyük hedefleri olan Takima gitmek istedigi icin ayrilmak istiyordur. dolayisiyla da Kaderabek'i almis olabilirler.

Ben şöyle okudum.

Kaderabek'i almadna önce Beck ayrılmak istemiş zaten Kader'i alma sebepleri bu adamın ayrılacak olması.

Hoffenheim'in bir tane misyonu var biliyorsundur Almanya'da. Oyuncu yetiştirip satmak.

Beck bu tanıma uymuyor e kupa da kazanamıyor para da adam akıllı kazanamıyor. Son bir sözleşme ve hedefli bir takım istedi bence @GÖRKEM
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Sağdaki para yüzünden gitti. Menajer kurbanı oldu fazla para koparıcam diye imzalamadı ve gitti. Quaresma geldiğinde ne kadar sevindiysem gittiğinde de o kadar sevindim. Guti için ben bizi şampiyonluktan etti falan mı dedim ? Bize para için geldi iyi de katkı verdi kısa sürede parasını da aldı gitti. Ayrıca Guti'nin Beşiktaş formasını giymesi başlı başına bir gurur zaten.
Sağdaki Hallettik manager oyunu..:!
Sol ve ortadaki ben Şampiyonluk Cümlem oldu mu ? Kötü 1 2 maçı şampiyonluga mı vuruyorsun acaba ?  :alala:
Q7 gelmesi güzeldi Gitmesi Hayaldi...! Gitmeseydi düşünürrsek 3 yıl elimizden neler kaçırdık rakiplerimize hediye ettik...!
Guti yaşı dedik Vs Para ya geldi dedik Ne amaçla Yolladık ? Tecrübesinden Ne kadar Yararlandı  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

Resimde Profesyonel Olmadıklarını İma ediyorsun...! Profesyonel olarak Onları yöneten ekibin var mıydı ?
Hayatı boyunca Real Madridde Oynamış tüm prof. çalışmış hayatı disiplini olmuş oyuncu...
Diğeri Dünyada 10 tane oyuncu say bileklerine hakim estetik vs 10 içine girecek oyuncuyu Prof. yoksun zannediyorsun...! Peki dayanağınız ne Mersin maçı bilerek kırmızı gördü diye mi ?
Yada Diğer gece hayatı mı Saba Tümer Programlarına Çıkması mı ?
Bobo geçelim Yıldız yaratmadık kaldı elimizde ?

İşte Başarısızlık böyle Prof. yoksun deyim Prof. olmayışımızdan kaynaklı oluyor...!

Sorun da o zaten buraya gelince profesyonelliğini unutacak adama saygı duymam ben. Sneijder gibi Drogba gibi dursunlar sosyal hayatlarında da.

Koca koca adamları kim niye yönetsin profesyonelse? Seni beni yöneten mi var? Ama haklısın adam şımarmaya müsaitse yönetmek lazım.

Bobo'da sporcu ahlakı yok. Devamlı kilo aldı spor hayatı boyunca. 6 ay fit oldu dribling yaparak adam geçerek goller attı elimizde ne varmış dedim.

Sonra yine davul gibi oldu. Quaresma zaten şımarık herifin teki olduğu için hiçbir yerde  barınamadı.

Guti de emekliliğini gece hayatıyla süsledi. Maçlarda ayakta duracak hali yoktu çoğu zaman geceden kalma olduğu için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Armağan onun kayda deger bir önemi yok ki. Sanki herkes 1 temmuz'da transferleri aciklayacak  :lol:

e yok tabi. Ama işte öyle bir inanç oluşmuş insanlarda :)

Çevrimdışı Kadir G.

Vedad İbisevic Nasıl olur ki acaba cok severim kötü bi sezon geçirmiş olsada keşke  gündeme  gelse :)

Şu adam döktürürken hoffenheim lider bitirmişti ilk yarıyı sonra sakatlandı rüyada son buldu. O yıllardan beri severim kendisini.

Çevrimdışı ayayhan

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  · 2 dk.2 dakika önce 
O değil de, geçen sezon çok az şans tanınan Kerim Frei'a neden bu kadar çok teklif geliyor sizce?
Milan'dan sonra Monaco da fiyat sormuş:)

bademe bak sen

Çevrimdışı Anıl

Sorun da o zaten buraya gelince profesyonelliğini unutacak adama saygı duymam ben. Sneijder gibi Drogba gibi dursunlar sosyal hayatlarında da.

Koca koca adamları kim niye yönetsin profesyonelse? Seni beni yöneten mi var? Ama haklısın adam şımarmaya müsaitse yönetmek lazım.

Bobo'da sporcu ahlakı yok. Devamlı kilo aldı spor hayatı boyunca. 6 ay fit oldu dribling yaparak adam geçerek goller attı elimizde ne varmış dedim.

Sonra yine davul gibi oldu. Quaresma zaten şımarık herifin teki olduğu için hiçbir yerde  barınamadı.

Guti de emekliliğini gece hayatıyla süsledi. Maçlarda ayakta duracak hali yoktu çoğu zaman geceden kalma olduğu için.
:friendship:

Çevrimdışı talha

Serdar yerine Beck

Motta yerine Jetrome

bence şampiyonluk için en büyük aday olursun.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Ben şöyle okudum.

Kaderabek'i almadna önce Beck ayrılmak istemiş zaten Kader'i alma sebepleri bu adamın ayrılacak olması.

Hoffenheim'in bir tane misyonu var biliyorsundur Almanya'da. Oyuncu yetiştirip satmak.

Beck bu tanıma uymuyor e kupa da kazanamıyor para da adam akıllı kazanamıyor. Son bir sözleşme ve hedefli bir takım istedi bence @GÖRKEM

öyle'dir

yalniz piyasa degeri gercegi yansitmiyor. normalde en az 7-8'e satilacak kalitede bir Oyuncu.

Çevrimdışı Baba1903

Sağ Bek:Beck-Serdar
Sol Bek:Holebas-Tosic
Miktar önemli değil Motta ve İsmail'i sat bunlara alternatif olarak da iki bekte de oynayabilen Ümit Karaal tut bu kadar fazla bişey istemiyoruz ki :D

Çevrimdışı Ergin1903

Kerim'e niye teklif geliyor. Şöyle acıklayabiliriz: Kerim'in hızı ve hızlanması cok iyi, dribling yetenegi üst seviyede , adam eksiltmesi iyi . Gercekten yetenekli ama dezavantajlari da cok. Şutu yok denecek kadar az, karar verme yetisi düsük, devamliligi yok, futbol zekasi düsük ve fizik dezavantaji var. Şİmdi onu almak isteyenler yetenegine güvenerek almak istiyordur.Ben böyle gözlemledim. Ben hala gelisebilecegini düsünüyorum. Bu sene  yeterli sansi bulursa patlama yapabilir.

Çevrimdışı Savaş

Öyle Deme @Savaş Futbol Ne kadar Anlıyorsun  Profesyonel değilsin Ayrıca Sen Medya takip etmiyorsun Gece hayatı var ..:!  :eyes :eyes :eyes
Diğer ikisi Yorumların yok
Aslında bu adamları yorumlamaya gerek yok. Bunları gönderenleri yorumlamaya gerek var ama yapıcak bişey yok. Q7 ve Bobo maçlarını izlediğim zaman hala içimde yaradır benim bu adamları başka formalarla görmek. Bazen Futbolun bi eğlence olduğunu bi oyun olduğunu unutmamak lazım.  Boyle adamlari kendi takımında oynarken izlemekten zevk almak lazım. Onun buyu vardı şunun şuyu vardı demek yerine keyfini sürmek lazım. O sebeple kimse bu adamlara laf atmasın arkadaş. Gönderenlere bakmaliyiz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

öyle'dir

yalniz piyasa degeri gercegi yansitmiyor. normalde en az 7-8'e satilacak kalitede bir Oyuncu.

Bundesliga'daki ederini sen daha iyi bilirsin ama burada olsaydı ve yerli olsaydı 10 milyona giderdi net iç piyasada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Roma'da Holebas'tan memnun değilken denenebilir aslında

Çevrimdışı Kutay

arkadaşlar konu dışı ama yinede sorayım dedim biz bu sene ön eleme oynamadan direkt gruplarda olacağız di mi avrupa liginde ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hoaydaaaaa ne oluyor yahu bütün takıma teklif var Resmen ...
Elimizde Futbolcu kalmayacak bu gidişte
Bu arada beğenmedigin Beyinsiz dediğin Kerime Milan ve Monacaonın talip olması konusunda ne diyorsun acaba @Çağrı
Ben bus sezon kalırlarsa Kerim ve Ozi nin sezonu olacağını düşünüyorum
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2015, 01:33:04 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Efe

beck ve britos bitti diyorlar çok yerinde 2 taransfer olacak bide dzeko  :D
Şampiyon Beşiktaş JK