Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rhodolfo ismi çıktı ciddi gözüküyor, 2 sayfada 3 yorum var. Şaşırdım doğrusu, ramos haberim, bekliyorsunuz.
Benim bildiğim 14 yabancının üzerine istediğin kadar yerli koyabiliyorsun.Zorunluluk yok yani 10 da koyarsın 14 de sana kalmış.
Ne düşünüyor Atınç merak ediyorum gerçekten. Böyle bir ilişkiye henüz hazır değilim kafalarında herhalde Şaka maka ben hepsinden çok Atınç'ın transfer olmasını istiyorum. Kalırsa bu sene ilk 11 başlamayacak. Tam da düzenli olarak oynaması gereken bir yaşta yedek kalacak. İki üç sene içinde düzenli oynamaya başlasa dahi asla Almanya'da olacağı kadar kendini geliştiremeyecek burada. Ne kadar profesyonel olursa olsun, üzüm üzüme baka baka kararır hesabı bir süre sonra gelişimi duracak çocuğun. Şimdi kafasını kullanıp gitse muhtemelen seneye bundesligada oynuyor olacak. Karar kendisinin artık.
bugün birisi yazmış gazetede erken jübile yapar diye
gitmesi her acidan dogru olacak ancak Oyuncuyu da anlamak lazim.demek ki memleketine cok bagli.
bir de Atinc'in aslinda 1 yil daha kalmak istedigini ve Rangnick'in 2 Gün icersinde Atinc'tan kararini vermesini bekledigi yaziyor.
NETO ( GÜNAY) BECK SAMBA BRİTOS TOSİÇ (MAXİ) (TOLOİ) (PEDRO) (motta) ATİBA (veli) gökhan konop (sosa) TOLGAY (dzutsak) (ozi) DZEKO CİSSE (CENK) (kweuke)şöyle alternatifli bir kadromuz olsa keşke.gerçi defansif ortasahayada bir el atmak lazım. birde skrtel olsa.
NETO ( GÜNAY) BECK SAMBA BRİTOS TOSİÇ(MAXİ) (TOLOİ) (PEDRO) (motta) ATİBA (veli) 1 adam daha kaliteli gökhan konop (sosa) TOLGAY (dzutsak) (ozi) DZEKO CİSSE (CENK) (kweuke)şöyle alternatifli bir kadromuz olsa keşke.gerçi defansif ortasahayada bir el atmak lazım. birde skrtel olsa.
ralf rağnick abi Türkiyeden geliyom sana beat box yapçam deyip gider yaaaabu fırsat gelmez birdaha
Bence bu Atinc Vodafone Arena'da oynamak istediği icin gitmiyor baska bi sağlıklı aciklamasi yok. Ha bu sene ha onumuzdeki sene git işte arkadaş kimler akıl veriyo sana anlamadim ki.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 Gün müddet vermis.karar Atinc'in.
Şota-Tekke-burak-FernandaoBunlar Türkiye ligi gol kralları.Tek bir ortak noktaları var, Şenol Güneş.Forveti iyi seçersek, Beşiktaş forvetlerinin gol rekorunu kırabilir gelecek isim.
Valla gitmeme sebebi olarak ben onu hiç düşünmedim bile Sonuçta bu adamların işi bu abi. Futbolcu dediğin dünyanın her yerinde top oynayabilmeli. Aksi halde doğduğu yere sıkışıp kalır.
bunların yerine daha kaliteli adamlar olsa lig şamiponluğu+ziraat+uefa+süper kupa garanti