Bir şeyler de o zaman abi ben nasıl olabileceğini cidden bilmiyorum. Adamı bıraktıkları zaman baya talibi çıkar. Buraya gelir mi gerçi bosnalı beklerim ama ba yı satıp dzekoyu kar ederek kadroya katmak çok zor geliyor bana.
bir şey demem odun konuşur Ba nın gelmesini aynı kelimelerle tabir ediyorlardı
neden imkansız olsun adam her şeyden önce bosnalı Türkiye üzerinde ön yargısı olmadığının aksine büyük bir sempatiyle bakıyor
doğduğundan itibaren 3 büyüklerin adını ezberleyerek büyümüştür belkide küçükken forma giyip maç bile yapmıştır burası onlar için anavatan
adamın ordan aldığının yarısı vergiye gidiyor eline geçeni burda bizde veririz.alındığında bonservisi 25 M olabilir ama o zaman 24 yaşındaydı şimdi 29 yaşında
en fazla 12 den hesap açarlar 7 ye 8 e fit olurlar o kadar gözde büyütmeye gerek yok bence ama büyük ihtimal satış opsiyonlu kiralık düşünülüyordur.
belkide anlaşılamaz ama bir gerçek varsa bu ülkede dzeko ismini ilk ortaya atan bizdik. şimdi dillenmeye başladı buda işin bayağı ilerlediğini gösterir.
sonuçta her şey BA nın satılmasına bağlı dzeko olur başkası olur ama yerine kesinlikle boş biri gelmeyecek ben pek duyumcuları ciddiye almıyorum haber içerden gelirse ciddiye alırım olur olmaz ama dzeko dışında haber yaptıkmı yok bu haberide ilgileniyorlar diye yaptık gelişme olursa onuda yaparız.