2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877016 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

pardon ya yanlış yazmışım adam buydu  :evillol:

http://www.transfermarkt.com.tr/johan-larsson/profil/spieler/140678

fantastik golüde şuydu  :evillol:

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

stad ne yav varya agır söverim...biz o zaman bu sene niye oyuncu alıyoruz oraya ayıracaksak paraları dimi
baya kişide diyor bunu yani büyük fiyasko...giderim klübün onund yakarım kendimi

Aslında Cavanda ve Kone iyi tercih olabilirler  :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Mbokani, Kiev yönetimi ile kavgalı ve ayrılmak istiyor.

Temas varmış. Zaten daha önce yazdım.

Tabii, EPL takımları istiyorsa pek şansımız kalmaz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oyun olarak Demba'dan çok farklı olduğunu düşünüyorum; ama tabela anlamında Demba katkısı verecekse yeter zaten. Daha ne isteriz.

Tabela anlamında söyledim ben.

Çevrimdışı Bertug

1124 sayfa olmuş .. elde tosiç hariç somut biri yok..

Ya bizim çenemiz düşük , ya da piyasa bayağı kesat...

Kale :  veteran bir orta halli, ortanca bir orta halli, gelişime açık bir orta halli ile orta halli bir kale ekibi var. Bu sene bu mevkide durumu idare edeceğiz gibi.

Sol bek  :elde orta halli 3 oyuncu. 1'i sol stoper de oynayabiliyor,ama ne olursun oynayabiliyor diye stoper almamazlık yapmayalım. aslında biri gidebilir . ( köybaşı gidebilir)...

Stoper : tecrübeli ve orta düzeydekini sattık , sol ayaklı olan 2 stoperi de gönderiyoruz. Geriye kısa ve yavaş akıllı çocukla, uzun ve az akıllı diğer çocuk kaldı. Tecrübeli ve sol ayaklı bir stoper almamız gerekiyor sanırım. Pedro da gidecekse 1 tane de sağ ayaklı gerekir. Belki altyapıdan da 1 adet takviye gerekecektir. Necip var diye almamazlık yapmamalıyız.!!!

Sağ bek : orta düzeyde tecrübeli bir defansif bekimiz var. Stoper de oynayabilen genç bir yabancı sağ bek ne güzel olurdu. Stoperde meydana gelebilecek sayısal açığı da destekleyebilirdi. Sene içinde atiba ve olcay!!! ile bu mevki desteklenebilir. Sakın necip ile değil !!!!

Defansif orta saha : bir siyahi kanadalı, bir de sol ayaklı avusturyalı ile taş gibi.. arkalarında 1 adet de necip var.. yeterli.

orta saha : kendi taraftarına sus işareti yapan şaşkın arslan, sosa arjantine giderse portolu "oğlan" , van persie'nin kankisi potansiyelli genç, ve fulhamgillerden garip saçlı cocuk ile taş gibi bir mevki. Hem geliş hem gidiş yönünden transfere kapalı. ( sosa yerine josue skor açısından iyi olabilir)

Kanatlar : oyunda etkisiz ama her sezon double double yapan yeni damat , zenci gibi yaşamayı seven robenimsi sarışın çocuk ile kalite ve seviye vasatın üstünde. Ama olcayı yedeğe alabilecek hareketli, oyuna katılan ve asistsever bir kanat oyuncusu bu mevkiyi ölümcül yapar. Ayrıca kerim ve kalırsa sosa da buraya takviye yapabilir.

Santrafor : bana kalsa tosun paşayı 1 numara , şişman oğlanı 2 numara yapar, genç bir siyahi ile takviye ederdim bulunabilirse genç bir emenike gibi.

Pektemek mi?  Ersan azıcık PR yapsa da yanına mı alsa acaba? Sakatlıklar olmayaydı eyiydi de. Artık zor maalesef..

1.Tolga,
2.cenk,(kiralık giderse altyapıdan genç kaleci)
3.günay,

4.motta,
5.tosiç,

6.miloseviç
7.pedro ( giderse sağ ayaklı yabancı)
8.atınç ( giderse yerine altyapıdan genç),
9.tecrübeli yabancı (sol ayaklı)

10.serdar,
11.yabancı sağ bek ( tercihen stoper de oynayabilen)

12.atiba,
13.veli,
14.necip,

15.tolgay,
16.sosa ( giderse josue)
17.oğuzhan,
18.kerim frei,

19.töre,
20.olcay,
21.yabancı top class kanat,

22.cenk tosun,
23.şişmanoğlu,
24.genç yabancı forvet ( kiralık olabilir, satış opsiyonlu..)

25. Pektemek
26.köybaşı

( 10 yabancı, 4 altyapı oyuncusu, 6 3 yıldan eski oyuncu , 26 kişilik normal sayıda kadro)

Evet bize bir veya iki iyi stoper,
Bir tane potansiyelli sağ bek,
Bir tane top class sol açık/kanat,
Bir tane de potansiyelli forvet lazim.

Eğer sağ bek ve forvet tecrübeli ve top class alınabilse kısa zamanlı başarı da gelebilir.  O kadar yazdım sonuç hep aynı .

Eyyorlqmam bu kadar  :evillol:

Hay allah razı olsun senden abi ben de ne zaman biri çıkıp kendi takımıyla yüzleşecek diye bekliyordum. Geçen sezonki gazın aynısını yaşıyoruz taraftar olarak. Herkes Kerimden Oğuzhandan Mustafadan Cenkten ümitli. Tek unuttukları şey futbolda maçı forvetin değil kalecinin kazandırdığı. Beşiktaş en son Rüştü ile şampiyon oldu yani bu takımın kapısından adam akıllı bir kaleci girmezse Beşiktaşın şampiyon olma şansı yok. Şenol Güneş istediği kadar Tolga'ya Cenk'e güvensin. Atletico Madrid maçındaki Cenk'in, Brugge maçındaki Tolga'nın Beşiktaş'ı şampiyon yapma ihtimalleri yok.

Çevrimdışı ozan062

ciddi misin   :bawling:

onun yalancısıyız ama tutar dedikleri

Aslında Cavanda ve Kone iyi tercih olabilirler  :kop: :kop: :kop:

bak sen dünden razı  :angryrazz: :kuserim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Bir şeyler de o zaman abi ben nasıl olabileceğini cidden bilmiyorum. Adamı bıraktıkları zaman baya talibi çıkar. Buraya gelir mi gerçi bosnalı beklerim ama ba yı satıp dzekoyu kar ederek kadroya katmak çok zor geliyor bana.
bir şey demem odun konuşur Ba nın gelmesini aynı kelimelerle tabir ediyorlardı
neden imkansız olsun adam her şeyden önce bosnalı Türkiye üzerinde ön yargısı olmadığının aksine büyük bir sempatiyle bakıyor
doğduğundan itibaren 3 büyüklerin adını ezberleyerek büyümüştür belkide küçükken forma giyip maç bile yapmıştır burası onlar için anavatan
adamın ordan aldığının yarısı vergiye gidiyor eline geçeni burda bizde veririz.alındığında bonservisi 25 M olabilir ama o zaman 24 yaşındaydı şimdi 29 yaşında
en fazla 12 den hesap açarlar 7 ye 8 e fit olurlar o kadar gözde büyütmeye gerek yok bence ama büyük ihtimal satış opsiyonlu kiralık düşünülüyordur.
belkide anlaşılamaz ama bir gerçek varsa bu ülkede dzeko ismini ilk ortaya atan bizdik. şimdi dillenmeye başladı buda işin bayağı ilerlediğini gösterir.
sonuçta her şey BA nın satılmasına bağlı dzeko olur başkası olur ama yerine kesinlikle boş biri gelmeyecek ben pek duyumcuları ciddiye almıyorum haber içerden gelirse ciddiye alırım olur olmaz ama dzeko dışında haber yaptıkmı yok bu haberide ilgileniyorlar diye yaptık gelişme olursa onuda yaparız.

Çevrimdışı GÖRKEM

stad ne yav varya agır söverim...biz o zaman bu sene niye oyuncu alıyoruz oraya ayıracaksak paraları dimi
baya kişide diyor bunu yani büyük fiyasko...giderim klübün onund yakarım kendimi

:kop: :kop:  :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mbokani, Kiev yönetimi ile kavgalı ve ayrılmak istiyor.

Temas varmış. Zaten daha önce yazdım.

Tabii, EPL takımları istiyorsa pek şansımız kalmaz.

Abi şöyle kalıplardan vazgeçelim artık bence. Demba'yı istemiyor muydu ordakiler, üstelik adam gözlerinin önündeyken :)

Şimdi 10m poundlar konuşuluyor bizim 6m euro verip eplden aldığımız adama..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

thomas meunıer ilede ilgileniyormuşuz koneden ise haber bekliyormuşuz ulan hangisine inanacağız en iyisi hiç birine inanmamak :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Britos Toloi iyiydi ya  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

Abi şöyle kalıplardan vazgeçelim artık bence. Demba'yı istemiyor muydu ordakiler, üstelik adam gözlerinin önündeyken :)

everton istiyordu o sırada dembayı
onu almadılar onun daha gencini ve 15 milyon daha vererek lukakuyu aldılar
yani birinci tercih değildi:) simdide farkındaysan yine aynı yere gidicek cnk ordan yana kalbi

bide sakatlık muhabbetleri vardo o sıra hatırlarsın

Çevrimdışı atalay

Kalıp değil; güzel kardeşim.

EPL takımları bizden fazla bonservis verir.

14' aldı, Kiev. Biri 10, 12 verse bizimkiler vermez.

Bizim alacağımız golcü yine Demba tarifesinde olacak. 6-7 Milyon. Mbokani'de dahil.

Bundan bahsediyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Koneden haber beklemek ne ya. Gider alır dönersin o adamı. Yahu o adamın çapı ne, oda bize benden haber bekleyin düşüneceğim diyorsa ayıptır artık ya.

Çevrimdışı ayayhan

braga dan eder tam bize göreydi

oda gitti  PL ye

Çevrimdışı Türkay

Hangi kone gelmiş? Bakary Kone mi? Lamine Kone mi?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kalıp değil; güzel kardeşim.

EPL takımları bizden fazla bonservis verir.

14' aldı, Kiev. Biri 10, 12 verse bizimkiler vermez.

Bizim alacağımız golcü yine Demba tarifesinde olacak. 6-7 Milyon. Mbokani'de dahil.

Bundan bahsediyorum.
+ olarak , Futbolcu eğer İngiltereden teklif alıyorsa daha düşük teklif bile olsa EPL yi tercih eder bu gerçekle yuzleşmeliyiz artık , Demba ba nın burayı seçmesindeki en önemli etken Müslüman Ülke olmamız yani kendimizi kandırmayalım , Her futbolcu için öncelik EPL sonra digerleridir :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ayayhan

Anıl Galipoglou  ‏@AnlGalipolu  · 3 dk.3 dakika önce 
Mitroglou Beşiktaş'a gelsin , attığı her golden sonra ıstavroz çıkarmazsam (Küfür Yasak)₃ çocuğuyum. 2009dan beri radarımda, gelmesini çok istiyorum

:lol: :lol: :lol:

bize manyak çok

Chelsea Falcao yu alacak gibi. Costa-Falcao-Remy-Bertrand Traore.

son 2 den birini kiralayabiliriz. Özellikle remy tam bizlik olur.

Çevrimdışı ozan062

Chelsea Falcao yu alacak gibi. Costa-Falcao-Remy-Bertrand Traore.

son 2 den birini kiralayabiliriz. Özellikle remy tam bizlik olur.

hatırlarmısınız bilmiyorum gerçi o donem sen yoktun
demba gelmeden once ben remy ile anlastık demiştim bana oyle bi haber gelmişti
zaten ihtimal var belkide olacak bakalım:)

Çevrimdışı Kadir G.

bir şey demem odun konuşur Ba nın gelmesini aynı kelimelerle tabir ediyorlardı
neden imkansız olsun adam her şeyden önce bosnalı Türkiye üzerinde ön yargısı olmadığının aksine büyük bir sempatiyle bakıyor
doğduğundan itibaren 3 büyüklerin adını ezberleyerek büyümüştür belkide küçükken forma giyip maç bile yapmıştır burası onlar için anavatan
adamın ordan aldığının yarısı vergiye gidiyor eline geçeni burda bizde veririz.alındığında bonservisi 25 M olabilir ama o zaman 24 yaşındaydı şimdi 29 yaşında
en fazla 12 den hesap açarlar 7 ye 8 e fit olurlar o kadar gözde büyütmeye gerek yok bence ama büyük ihtimal satış opsiyonlu kiralık düşünülüyordur.
belkide anlaşılamaz ama bir gerçek varsa bu ülkede dzeko ismini ilk ortaya atan bizdik. şimdi dillenmeye başladı buda işin bayağı ilerlediğini gösterir.
sonuçta her şey BA nın satılmasına bağlı dzeko olur başkası olur ama yerine kesinlikle boş biri gelmeyecek ben pek duyumcuları ciddiye almıyorum haber içerden gelirse ciddiye alırım olur olmaz ama dzeko dışında haber yaptıkmı yok bu haberide ilgileniyorlar diye yaptık gelişme olursa onuda yaparız.

Ben yine zor görüyorum ama oyuncudan yana değil zaten bosnalı gelmek isteyebilir yazdım. City listeye koydupunda baya talibi çıkar bizden fazla verirlerse de alırlar büyük ihtimalle çünkü chelsea-ba da olduğu gibi ilişki yok. Tabi satılığa çıkmadan oyuncuyla kulübüyle konuşulsa bir şeyler olabilir.

Gelmez diyorum ama gelmesini çok isterim sevdiğim bir oyuncu. Uyum sorunu da yaşamaz yatmaz futbolunu oynar. Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı talha

hatırlarmısınız bilmiyorum gerçi o donem sen yoktun
demba gelmeden once ben remy ile anlastık demiştim bana oyle bi haber gelmişti
zaten ihtimal var belkide olacak bakalım:)

Sen geçen defans tamam beğendiğim adam demiyor muydun nerden çıktı bu Kone işi birden.  :kar: :kar:

Remy gelsin burada Demba gibi leblebi gol atamaz ama bildiğim kadarıyla baya hızlı çocuk. Gelir mi tabi bilemiyorum da.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Ben kone olacağını sanmıyorum kone=şamil transferi. Hatta şamil daha çok katkı verir ya da başka deyişle bizden daha az şey götürür.

O da olmadı adam gelirse 1000 sayfa ve tosiçten sonra neler hissettirir bilemiyorum. Taraftar artık kendini eski açığa zincirler.

Sen geçen defans tamam beğendiğim adam demiyor muydun nerden çıktı bu Kone işi birden.  :kar: :kar:

Remy gelsin burada Demba gibi leblebi gol atamaz ama bildiğim kadarıyla baya hızlı çocuk. Gelir mi tabi bilemiyorum da.

Remy demba ba dan daha iyi yalnız.  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

IĞDIR BEŞİKTAŞ ‏@bjkigdir  1 dk.1 dakika önce İstanbul, Türkiye
WBA yetkilileri Demba Ba transferini bitirmek için İstanbul'a geldi. Transfer açıklanabilir. 14 vermişler, biz 15 veren düdüğü çalar demişiz

.