2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878636 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Demba ba iyi bir paraya gitti , Kendiside Piyango denecek kadar para kazanacak yoksa zaten gitmezdi , Yıllık 7,5 milyon € ne demek abi :money:
Bide Ersanı iteleyeydik iyiydi gelmişken Ersanda goturselerdi işte :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ayayhan

Bu Fransa dan gelecek Siyahi Stoperlerden korkuyorum acıkcası aklıma hep Diatta Geliyor    :ebebe: :ebebe: :ebebe:

düşünki Danny  ayın altın kadrosuan girdi orda

Çevrimdışı Türkay

Bu yaz BA Ersan Atınç'dan 25 milyon euro kazanıyoruz (Tabi satarsak). Gelecek yaz Töre 15 Frei ile Ozi de 5'e falan gitseler 20 de gelecek yaz kazanabiliriz. Böyle böyle sadece alan takım değil avrupa takımlarının gözünde de satan takım olabiliriz.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı eski inönü

stoper ve sag bek için adı geçen oyuncularda seviye iyice düşmeye başladı.  :steamed:

Çevrimdışı can1903

Demba ba işi resmileşti , yarın açıklanıyor hayırlı olsun  8 M € forvet transferıne yatırılacak. Geri kalan para stada gidecek. 6 M € kalan bonservisin üzerine Beşiktaşa kullanmak üzere 3.5 M € verilmişti. 9.5 M €'luk bir transfer bekleniyor taksitle.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Manajerler süper socut başkanımıza iki paçavra kilitledi heralde. İnşallah bu Demba 'dan gelen parayı bu iki andavala harcamazlar arkadaş.

Akıllı adam lazım bize az yetenekli olsun ama akıllı olsun yeter.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Demba ba iyi bir paraya gitti , Kendiside Piyango denecek kadar para kazanacak yoksa zaten gitmezdi , Yıllık 7,5 milyon € ne demek abi :money:
Bide Ersanı iteleyeydik iyiydi gelmişken Ersanda goturselerdi işte :bandit:

Vergi var mı orda?

Ersan da gitti sayılır artık.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şuanda stada değil 6, 16 milyon bile yatırsan hiç bir şekilde hızlanma sağlayamazsın, gereksiz olur. Takıma yatırmadığın her para, senin gelirlerini kısacak. Para harcamadan para kazanamıyorsun arkadaş, piyango bileti almak gibi birşey olur bu.

Çevrimdışı Kadir G.

Demba ba işi resmileşti , yarın açıklanıyor hayırlı olsun  8 M € forvet transferıne yatırılacak. Geri kalan para stada gidecek. 6 M € kalan bonservisin üzerine Beşiktaşa kullanmak üzere 3.5 M € verilmişti. 9.5 M €'luk bir transfer bekleniyor taksitle.

Anlamadım transfere 8 mi 9.5 mu harcanıyor?

Çevrimdışı Tolga

Bakalım Ersan ile Atınç da gidecek mi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kutay

inşallah o 8 milyon euroya mbokani gelir çok istiyorum o adamı çoğu beşiktaşlıda sıcak bakıyor zaten demba ba'yı aratmaz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı atalay

Bakalım bu paralar nasıl kullanılacak?

Çevrimdışı Hasan Akten

Ben hiç izlemedim ama küfür serbest olsa ana avrat söveceksiniz bu Kone'ye  :D

Benim anlamadığım bu adam bu kadar kötüyse 4 sene boyunca Lyon'da nasıl düzenli oynamış? Koca Lyon takımında bu adamı kesecek başka bir stoper yok muymuş?

Kendisine pektemek yamanmaya çalışılan west hamlı gibi hissediyorum umarım kone gelmez.

Sivok gönderip kone almak bilemiyorum ne denir öyle bir durumda.
Nedir bu Sivok aşkı , Neden bu kadar büyütüyorsunuz gözünüzde gerçekten anlamıyorum , Sivol Ciddi anlamda SIRADAN bir stoper , Kademe : Zayıf , Pozisyon alma : Zayıf , Topu oyuna sokma : İyi , Hava topu : iyi
Sırf Hava topu iyi diye bir adamın kalmasını istemek ne kadar doğru ???

Çevrimiçi Samet Ç

Stada 6 milyon Euro'yu yatırınca 2 ay erken mi açılıyor ? Yine ocak ayında açılacak ne anladım ben bu işten.  :) Demba'yı satıyorsan yerine daha iyisini getireceksin Mitroğlou'nu değil. Normal şartlarda gelen paranın 10 milyonu ile santrafor alman lazım.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benim anlamadığım bu adam bu kadar kötüyse 4 sene boyunca Lyon'da nasıl düzenli oynamış? Koca Lyon takımında bu adamı kesecek başka bir stoper yok muymuş?

Lyon diyoruz, real madrid değil.

Bizde de necip ersan pektemek bak hepsi en az kone kadar maça çıkmış. Şuan gitsinler diye bakmıyormuyuz? Öyle düşünün.

Bu arada leipzig yetkilileri istanbuldaymış, atınç ile anlaşmak için. anlaşırlarsa beşiktaş ile anlaşacaklarmış sonra.

İyi bir para da oradan gelecek gibi duruyor ama 30 milyon euro bonserbisin en az 25 i yine takıma yatırım olarak dönmezse, hiç bir şekilde ilerleyemeyeceğiz.

Çevrimdışı Ergin1903

Ben yönetimin yine sürpriz yapacagini dusunuyorum.Basına yansımayan bir isim gelecek. Stoperlerden biri en kötü britos olur arkadaslar. Kone dengesizini alacaklarini zannetmiyorum.

Çevrimdışı sosyalkartal

çin takımları para konusunda vukuatlı olduğu için demba banın 9 mil eurosu peşin alınacak geri kalan taksit
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı murat

muhammet raşit şahingöz oynadı rize maçında ya eslem ile birlikte  :biggrinking:
bu çocuk bize yakın bir köyden. benimde o maçta eslemden çok dikkatimi çekmişti.

Bende hiç izlemedim ama Burada kimse begenmedigine göre vardır Bi Defosu :D :D

Çevrimdışı Kadir G.

Nedir bu Sivok aşkı , Neden bu kadar büyütüyorsunuz gözünüzde gerçekten anlamıyorum , Sivol Ciddi anlamda SIRADAN bir stoper , Kademe : Zayıf , Pozisyon alma : Zayıf , Topu oyuna sokma : İyi , Hava topu : iyi
Sırf Hava topu iyi diye bir adamın kalmasını istemek ne kadar doğru ???

Sakin ol :D sivoku çok beğendiğimden değil koneyi alacaksalar onu niye gönderdilere getiriyorum lafı. :) Daha kötü çünkü baya baya daha kötüsü.

Çevrimdışı ayayhan

sivok  ya doktorlar dizi bitik dedi adama

geçen sezon 13 maç oynadı totalde

bende severimde biraz gerçekçi olalım

Çevrimiçi Samet Ç

çin takımları para konusunda vukuatlı olduğu için demba banın 9 mil eurosu peşin alınacak geri kalan taksit
Hepsini nakit almaları lazım bir kısmını taksite bağlarlar ise başımız çok ağrır.

Çevrimdışı Tolga

Transferden gelen paranın bir kısmını stat için kullanmak hiç doğru değil.

Zaten ne kadar para ayırırsak ayıralım daha çabuk bitirebileceğimizi düşünmüyorum.

Ba ve Ersan bile satılsa sadece bütün parayı transfer için kullanmamız şart.

Eldeki bütçeyle de kaliteli sağ bek-2 stoper-forvet-sol kanat oyuncusu alınır.

Şu mevkiye şu kadar para harcayacağız demek bana mantıklı gelmiyor.

Oyuncunun kalitesine göre para harcanmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Savaş

Fiyatlardan tam olarak emin değilim ama şöyle birşey yapılamaz mı?

Ba+Ersan+Atınç = 25 milyon gibi bir rakam + 3.5 bizim kullanabileceğimiz rakam

Mbokani = 8 milyon
Samba = 5 milyon
Toloi = 3 milyon
Kono = 4 milyon
Maxi = 3 milyon

Total : 23 milyon

Kalan 5.5 stada kalsa...

Çok mu ütopik olur? Ayrıca bu fiyatlara bu futbolcular alınabilir mi  :)