Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu Fransa dan gelecek Siyahi Stoperlerden korkuyorum acıkcası aklıma hep Diatta Geliyor
Demba ba iyi bir paraya gitti , Kendiside Piyango denecek kadar para kazanacak yoksa zaten gitmezdi , Yıllık 7,5 milyon € ne demek abi Bide Ersanı iteleyeydik iyiydi gelmişken Ersanda goturselerdi işte
Demba ba işi resmileşti , yarın açıklanıyor hayırlı olsun 8 M € forvet transferıne yatırılacak. Geri kalan para stada gidecek. 6 M € kalan bonservisin üzerine Beşiktaşa kullanmak üzere 3.5 M € verilmişti. 9.5 M €'luk bir transfer bekleniyor taksitle.
Kendisine pektemek yamanmaya çalışılan west hamlı gibi hissediyorum umarım kone gelmez. Sivok gönderip kone almak bilemiyorum ne denir öyle bir durumda.
Ben hiç izlemedim ama küfür serbest olsa ana avrat söveceksiniz bu Kone'ye Benim anlamadığım bu adam bu kadar kötüyse 4 sene boyunca Lyon'da nasıl düzenli oynamış? Koca Lyon takımında bu adamı kesecek başka bir stoper yok muymuş?
muhammet raşit şahingöz oynadı rize maçında ya eslem ile birlikte
Nedir bu Sivok aşkı , Neden bu kadar büyütüyorsunuz gözünüzde gerçekten anlamıyorum , Sivol Ciddi anlamda SIRADAN bir stoper , Kademe : Zayıf , Pozisyon alma : Zayıf , Topu oyuna sokma : İyi , Hava topu : iyiSırf Hava topu iyi diye bir adamın kalmasını istemek ne kadar doğru ???
çin takımları para konusunda vukuatlı olduğu için demba banın 9 mil eurosu peşin alınacak geri kalan taksit