2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896200 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

5 tane alalım istersen :D

Pedro Milosevic Britos +1 daha. Gerekirse Tosic'i de kaydırabilirsin yeter işte abartma :D

+Necip der kaçarım :outtahere:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ümer

Ba ve Ersan gittikten sonra transfer haberleri gelmeye başlar yeni yol haritası belirleyecektir yönetim.
Motta kalitesinde adam alacaklarda hiç almasinlar şampiyon olamamamizin en büyük sebeplerinden biride bu .sosa gibi prof.tecrübeli adamlar getirmeliyiz Besiktas genç yetiştirme yeri değildir

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

neden yamayla dolduruyorsun orayı zaten bu sebeble donlara yaptık yıllarca

ha bide bu listeye kaleci ekle 8 transfer:)
alsana yepyeni takım
ama lazım
tersini dersen seni yok sayarım:D

8 mi  :kop:

18 tane alalım sonra alıştırmak için 3 yıl daha isterse Orman karışmayacaksın ama :D

5'ten fazla yapılan her transfer ziyandır :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

ne cabuk sakatlıklarla bogustugumuzu unuttunuz:)

bize 128 tane transfer yapılsa yeri var inan boşta oyuncu kalmaz hepsi oynar:)

tabiki sol tarafa 5 farklı adam olmamak sartıyla
yani ugur ismail motta atiba ersan gibi bol alternatiften bahsetmiyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Futbol takımı derken Beşiktaş E-Spor takımı iki bomba transfer yapacak gibi :) Biraz konu dışı oldu ama en azından bi tarafta istediğimiz şeyler oluyor  :halay:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Akten

denenmiştir deneyebilirsiniz olcay şahan sahada abuk sabuk işler yaparken küfür edin mutlaka gol atıyor attığı 8 10 golü hep ben attırıyorum  :lol:

Ben hemen her maç küfrediyorum benim hesaba göre senede 35-40 gol atması gerekiyor :D

Senede 9-10 gol-asist yapıyor ama oyun içinde etkinliği koca bir sıfır adamın. Gökhan Töre ile karşılaştıranları görüyorum bazen. Gökhan bir maçta ortalama 2-3 kez yoktan pozisyon var ediyor. Bu sene 9 gol 11 asistin yanında en az 9-10 tane asist öncesi pası vermiştir. Attığımız gollere bakın çoğunu Gökhan başlatmış, çoğunda kişisel becerisi var. Olcay'ın tek yaptığı sürekli ceza sahasına girip pozisyon kovalamak. Üst düzey yaptığı başka hiç birşey yok.

Çevrimdışı TØLGA

Futbol takımı derken Beşiktaş E-Spor takımı iki bomba transfer yapacak gibi :) Biraz konu dışı oldu ama en azından bi tarafta istediğimiz şeyler oluyor  :halay:
yok ya troll ben hiç sanmıyorum var bir iş theokoles kesin durur energy'i bilmiyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

yok ya troll ben hiç sanmıyorum var bir iş theokoles kesin durur energy'i bilmiyorum  :biggrinking:
Bence gerçek Herkes yayın yapıyor twitch den bizim takımda ama theokoles yapmadı kaç gündür Ayrıca oyunda riota (admin) sormuşlar böyle bir şey diye var demiş

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Bence gerçek Herkes yayın yapıyor twitch den bizim takımda ama theokoles yapmadı kaç gündür Ayrıca oyunda riota (admin) sormuşlar böyle bir şey diye var demiş

tatile çıktılar onlar ondan yayın yapmıyolar o kesin biliyorumda
son durum nedir bir fikrim yok  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

tatile çıktılar onlar ondan yayın yapmıyolar o kesin biliyorumda
son durum nedir bir fikrim yok  :biggrinking:
Şimdi bizim sub foto paylaştı theokoles duruyo heralde Bunlar bizi trollüyor heralde

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

bu sene kale TOLGA da......
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı atalay

Rüzgar'ı dinliyorum; diyor ki: "0"

Bakın abartmıyorum bu "0" sıfırı görememek: Felsefi bir kavram.

Sıfırı tartışıyoruz.  :kop:

Sıfır tartışılmaz.

Hele ki 2 kat borçlanma var iken.

Not: Bu arada Rüzgar mühim değil konu "0".

Çevrimdışı mehmetthedum

Olcay'ın totnım'a çektiği tam vole gol olaydı, yeteneği için bu kadar eleştirel olunamayabilirdi.

Öte yandan olcay'dan bana göre çok iyi sağ bek olur. Keşke kendini yetiştirse o mevkide.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Rüzgar sıfırız diyor adam ben ona katılmıyorum diyor  :D

Çevrimdışı muhalefet

bu sene cincon şampiyonlar liginde rezil sonuçlar alırken bizim alıp yürümemiz lazım bakın görün ilk yarı bittiğinde en az 8 puan gerimizde olacaklar fenerin transferlerede aldanmayın toplama takımla şampiyon olamazlar 79 puanla şampiyonuz

yav he he

Çevrimdışı Erhan

Bi linnes vardı noldu  :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Eto'o bitmis.. yarabbi sukur en sonunda getirdiler adami memlekete..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

Rüzgar'ı dinliyorum; diyor ki: "0"

Bakın abartmıyorum bu "0" sıfırı görememek: Felsefi bir kavram.

Sıfırı tartışıyoruz.  :kop:

Sıfır tartışılmaz.

Hele ki 2 kat borçlanma var iken.

Not: Bu arada Rüzgar mühim değil konu "0".
aaaa öyle deme sportif olarak başarılı yönetim  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

əvrən ‏@evrenmanchester  27 sn.28 saniye önce
West brom albion

Demba ba icin 10 m pound luk offer i yineledi ..

Cinliler gergin .. #TightBuggers

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rüzgar'ın sesi 20, yaşı 45 :evillol:

Çevrimdışı Hasan Akten

Bi linnes vardı noldu  :D

Boş zamanlarında sözleşme yırtıyormuş  :D

Çevrimdışı TØLGA

Rüzgar'ın sesi 20, yaşı 45 :evillol:
bizim başkandan daha çok seviyorum bu konuşssun sabaha kadar dinlerim adam dinletiyor  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Erhan

Boş zamanlarında sözleşme yırtıyormuş  :D

Bi de lanzini vardı ona bakim neler yapıomuş  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bizim başkandan daha çok seviyorum bu konuşssun sabaha kadar dinlerim adam dinletiyor  :biggrinking: :biggrinking:

:tabe: :D