Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5 tane alalım istersen Pedro Milosevic Britos +1 daha. Gerekirse Tosic'i de kaydırabilirsin yeter işte abartma
Ba ve Ersan gittikten sonra transfer haberleri gelmeye başlar yeni yol haritası belirleyecektir yönetim.
neden yamayla dolduruyorsun orayı zaten bu sebeble donlara yaptık yıllarcaha bide bu listeye kaleci ekle 8 transfer:)alsana yepyeni takım ama lazım tersini dersen seni yok sayarım:D
denenmiştir deneyebilirsiniz olcay şahan sahada abuk sabuk işler yaparken küfür edin mutlaka gol atıyor attığı 8 10 golü hep ben attırıyorum
Futbol takımı derken Beşiktaş E-Spor takımı iki bomba transfer yapacak gibi Biraz konu dışı oldu ama en azından bi tarafta istediğimiz şeyler oluyor
yok ya troll ben hiç sanmıyorum var bir iş theokoles kesin durur energy'i bilmiyorum
Bence gerçek Herkes yayın yapıyor twitch den bizim takımda ama theokoles yapmadı kaç gündür Ayrıca oyunda riota (admin) sormuşlar böyle bir şey diye var demiş GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tatile çıktılar onlar ondan yayın yapmıyolar o kesin biliyorumdason durum nedir bir fikrim yok
bu sene cincon şampiyonlar liginde rezil sonuçlar alırken bizim alıp yürümemiz lazım bakın görün ilk yarı bittiğinde en az 8 puan gerimizde olacaklar fenerin transferlerede aldanmayın toplama takımla şampiyon olamazlar 79 puanla şampiyonuz
Rüzgar'ı dinliyorum; diyor ki: "0"Bakın abartmıyorum bu "0" sıfırı görememek: Felsefi bir kavram.Sıfırı tartışıyoruz. Sıfır tartışılmaz.Hele ki 2 kat borçlanma var iken.Not: Bu arada Rüzgar mühim değil konu "0".
Bi linnes vardı noldu
Rüzgar'ın sesi 20, yaşı 45
Boş zamanlarında sözleşme yırtıyormuş
bizim başkandan daha çok seviyorum bu konuşssun sabaha kadar dinlerim adam dinletiyor