2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896672 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Açılışı ne zaman yapıyoruz . Fener eleme oynayacak diye sanırım , yarın toplanıyormuş

1 temmuz açılış 4 temmuz kamp.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Erken açmıyor muyuz ? fb iki eleme oynamayacak mı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

14 Ağustos'ta başlıyor lig 45 gün normal abi zaten iki kamp yarısını yer bu zamanın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

1 temmuz açılış 4 temmuz kamp.

1 temmuz açılış 4 temmuz kamp 31 ağustos kap  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

30 Temmuz 6 Ağustos ilk tur
20 Ağustos 27 Ağustos ikinci tur ( Tabii geçerse )
14 Ağustos ta ligler başlıyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Oktay A.

hahahaha nihayet Eto'o bitmiş  :lol: :lol: :evillol: :kop: :kop:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Forum uyku modunda hayırdır yahu :uyucam:

WalterZenga ‏@zenga_walter  31 dk.31 dakika önce
BA+Ersan satılacak. Bonservis satınalma imkanı olduğu için farklı transfer alternatifleri gündemde.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hicks

Biri yukarıda sormuştu, tam postu bulamadım. Yediğimiz 32 golün kaçını kaleci hatasından yedik gibi birşeydi. Abartısız yarısı birebir kişisel kaleci hatasındandır. Eksiği yok fazlası var, bir gün isterseniz tüm golleri seyredelim tek tek anlatayım size hataları. Bu hatalar hem lige hem Avrupa ligine mal oldu bize...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Tolga

BA+Ersan satılacak. Bonservis satınalma imkanı olduğu için farklı transfer alternatifleri gündemde.
Transfer haberleri gelmeyince sıkıldı herkes şahsen benim de yazasım gelmiyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı asi_kartal

Yönetim duy sesimizi çok mu şey istiyoruz şu takıma iyi bir kaleci, tecrübeli takımı arkadan yönetebilecek bir stoper ve bekler bekler bekler ne olur Allah aşkına..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ALIN O ZAMAN

"Beşiktaş'ın Senegalli yıldız oyuncusu Demba Ba, Çin'in Shanghai Shenhua Kulübü'ne gitmeyi kabul etti.

Malum1903'ün edindiği bilgilere göre; yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve Demba Ba'nın Çin'e gitmeye ikna olduğu öğrenilirken; Çin Kulübü ile Beşiktaş'ın kısa bir süre içerisinde sözleşme imzalaması bekleniyor.

Beşiktaş'ın bu transferi gerçekleştirmesi halinde kasasına 14 milyon Euro'yu koyacağı bildirilirken, Demba Ba'nın ise bu transferden yıllık 6-7 Milyon Euro arası para kazanacağı vurgulandı."
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Ba ve Ersan gittikten sonra transfer haberleri gelmeye başlar yeni yol haritası belirleyecektir yönetim.

Çevrimdışı Hamahakki

Olympique Lyon, Beşiktaş'ın Burnika Faso'lu stoper Bakary Kone için yaptığı 1.5M€'luk teklifi kabul etti. (@NTVSpor)

İyidir iyidir.ibrahimovic iyi diyosa bize pek laf söylemek düşmez herhalde.inşallah olur ve hayırlı olur

Çevrimdışı Türkay

Kone Britos yeni stoperlerimiz olur bence.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Atınç'ı da ikna edip gönderdik mi tamamdır. İnşallah gider kendisi için en hayırlısı gitmek olur kalması kariyerini zedeler.

14+5+6=25M para. Bence çok iyi. Hepsini harcamana bile gerek yok ama yeter ki adam akıllı transferler gelsin.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Atınç'ı da ikna edip gönderdik mi tamamdır. İnşallah gider kendisi için en hayırlısı gitmek olur kalması kariyerini zedeler.

14+5+6=25M para. Bence çok iyi. Hepsini harcamana bile gerek yok ama yeter ki adam akıllı transferler gelsin.  :tabe:
3.5 m euro daha var harcayabildiğimiz :)

Çevrimdışı Kutay

ba yıllık 6-7 milyon euro alacakmış gerçekten müthiş para bizde bonuslarla beraber 3.2 alıyordu yanlış hatırlamıyorsam neredeyse 2 katını alacak
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı JoseDemba

Başkanın istediği yıldız büyük ihtimalle Balotelli
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tolga

Sanmıyorum.

Çevrimdışı Kutay

inşallah balotelli falan gelmez papiss cisse,mbombo falan varken hiç gerek yok sorunlu bir oyuncu zaten herkes biliyor.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu twitter daki tüm hesaplar sallıyor, sonra utanmadan, pişkin pişkin  kendi kendilerini yalancı çıkarıyorlar.Biz de öyle yapalım o zaman. Sanırım şu ana kadar boşta ya da uygun olup ta forumda konuşulmamış futbolcu yok gibidir. İleride hangisi olursa olsun muhakkak alıntılarız burdan. Deriz bakın biz söylemiştik :D Hem biz Luce nin gelmeyeceğini ( gelmeeeeeeezzzz diyerek ) Şenol Hoca ile anlaşılacağını yazmadık mı . İşte bu kadar  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Bakary Kone mi?  :olmaz

Savruk, oyun içi dalgalanmaları olan, tek hamleli, vasat bir stoper.

Fark yaratmaz; dert yaratır.

Rotasyonun bir parçası olarak bile kullanmaya değmez.

İstenmesi enteresan. 

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Alın size pişkin bir örnek  :photo:

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  3 sa.3 saat önce
Oo "Eto'o transferinin gerçekleşeceğine kim inanır ?" dedim, adam uçağa binmiş:)
Yanılacaksak böyle yanılalım:)
Bırak,gelsin:)
Tek Büyük Beşiktaş