2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896281 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Atınç ne bilr milyonu aldığı maaş ya 200.000 bin ya da 250.000

Olay sadece farkındalık kısmında yatar. Eğer adam akıllı anlatılırsa çocuk gider.

1 milyon Türk lirası maç başılarla :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

1 milyon Türk lirası maç başılarla :D

Peeeh. Almanlar ona vereceği para ile bizde alacağı para aynıdır.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği bilgisine ulaşılırken, tarafların 1-2 gün içinde anlaşması bekleniyor.

Beşiktaş'ın Ersan Adem Gülüm'ün satışından 4,5-5 milyon Euro civarında bir para kazanacağı gelen bilgiler arasında.

Verin Atınç'ı da koyalım 25 milyon euroyu kasaya  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Peeeh. Almanlar ona vereceği para ile bizde alacağı para aynıdır.  :evillol:

Orada harcayacağı ile buradaki bir olmayacak ama  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ersan satildi dediler bugun bir gelisme yok medya bizle dalga geçmiyor insallah
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Hazır Antalya'ya kadar gelmiş Antalya ayak işlerini de yaptı alalım Etoo'yu 2 yıllık 2 milyon eurodan  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ralf rangnick ile çalışma fırsatını kaçıracak Atınç. Leipzig bizim gibi çakma değil birebir proje takımı. Lige yukselemeseler bile tüm alman takımlarının gozu bu yapıda olacak
Atınç bu yüzden gitmeli. Yoksa 2.lig takımı deyip çekilirsek çok sığ bir düşünce olur.

Çevrimdışı Tolga

Atınç gitmezse bence kendisi için çok büyük hata yapar.

Burada maalesef gelişme fırsatını biz veremiyoruz en azından orada bir umut kendisini geliştirme fırsatı bulabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Bu arada mesele kimi sattıkları değil; kimi aldıkları?

Atınç'ı, Ersan'ı 10 satıp; Kone'yi alacaklarsa: ...

Sanmıyorum ben ya. Artık akıllanmıştır diye düşünüyorum yonetimde transfere bakan arkadaşlar.

Çevrimdışı talha

Ralf rangnick ile çalışma fırsatını kaçıracak Atınç. Leipzig bizim gibi çakma değil birebir proje takımı. Lige yukselemeseler bile tüm alman takımlarının gozu bu yapıda olacak
Atınç bu yüzden gitmeli. Yoksa 2.lig takımı deyip çekilirsek çok sığ bir düşünce olur.

Abi işte onu çocuğa anlatmaları lazım. Yoksa dediğim gibi çocuk 2002 dünya kupasını bile hatırlamıyordur. Gelen teklifin ne kadar değerli olduğunu camiadan biri anlatmalı çocuğa. Ama adamlar bile bilmiyordum takımı.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Renton

Kone ersandan kotu adam tekrar yaziyorum alinmaz o dengesizin teki kone
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

Kone ersandan kotu adam tekrar yaziyorum alinmaz o dengesizin teki kone

:biggrinking:

Para olmasa alınırdı büyük ihtimal.

Şimdi para geliyor. Britos'u kesin yazın yanına da Avrupa çapında bir sağ stoper yazın.

Artık bu kadarı olur herhalde. Bu paralardan sonra da şu rajnsdnsd denen sağ bek artık listeden çıkar herhalde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

Bugün millet bana avrupanın yeni portosu oluyonuz diolar lan daha ersandan başka yok nası bir algı yaratıldı anlamadım  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız 25 milyon çok iyi para.

Bedava Britos. 5 milyona Mbokani alırsan 20 milyon sol açık stoper ve sağ beke kalıyor.

Samba ve Dzsudzsak'ı alsak sağ bek ne olursa olsun biraz arkama yaslanabilirim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Bedava Britos. 5 milyona Mbokani alırsan 20 milyon sol açık stoper ve sağ beke kalıyor.

Britosu bitirsinler bari sol stoper gitti britos iyi olur oraya.mbokani overpower gelirse cok iyi olur.Gerisini halletsinler
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:ishock:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Mbokani eski Mbokani ise yani 1 yıldır düşmediyse Demba'yı aratmaz daha sempatik bile gelebilir savaşçı olduğu için çünkü fiziği daha iyi Demba'dan.

Daha da iyi top taşır dribling yapar ama daha kötü bitirir Ba'dan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Ronaldinho yu alsalar...!

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray, Oumar Niasse'ye imzayı attırdı

Galatasaray, Senegalli golcü Oumar Niasse'yi satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiraladı.

Sarı-kırmızılılar, Rus ekibi Lokomotif Moskova'dan 800 bin euro ödeyerek kiraladığı oyuncuyu sezon sonunda beğenirse, satın almak için 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Bunlar iyice çöplüğe dönüyor yalnız çok kötü transferler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Neto sağ bek samba/skrtel britos kono ya da cucak ilacımız.

Haberler doğruysa ve 3 oyuncu satıp 25 i kasaya koyacaksak yukardakiler maddi durumumuzdan çok iş bitiricileğe bakacak.

Çevrimdışı atalay

Sanmıyorum ben ya. Artık akıllanmıştır diye düşünüyorum yonetimde transfere bakan arkadaşlar.

Umarım. Lakin 37 de 9 gibi bir istatistikleri var.

Çevrimdışı Çağrı

Sinan Tepecikspor'da 30 maçta 14 golle dönmüş bu sezon.

Bir sezon da Bank Asya'da denemek lazım bakalım aynı istatistik çıkacak mı orada da.

Daha 20 yaşında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Umarım. Lakin 37 de 9 gibi bir istatistikleri var.

o 9 un son 9 olduğunu görüyorum o yüzden ümitliyim.

Bu arada ne neto ne romero, çare khune !

Çevrimdışı Mehmet Ali

Bahsedilen isimlerden hiçbirinin gündemlerinde olmadığından o kadar eminim ki. Yönetimin düzgün transfer yaptığını söylemek de mümkün değil temelde. Geçen seneki transfer politikası bozuk saatin doğruyu göstermesiydi sadece. Şu an ne yaptığı belli olmayan Lanzini transferi gerçekleşseydi Sosa, rezil Olcan transferi gerçekleşseydi Töre olmayacaktı. Ba bile Özen'in gidişinin ardından gelen tepkileri kesmek için aniden yapıldı (arka planını bilmiyorum ama bana böyle geliyor)

Umarım Ba'dan, Pedro'dan kazanacakları para yönetimi akıllandılır da bahsedilen isimler gibi elden çıkartılırken zarar edilmeyecek, kar edilecek futbolculara yönelirler