2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896573 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

2 transfer yapmayacakları zaten ortada.

Sağ bek ve stoper alınacak diyelim.

Konoplyanka ile ne diye uğraşıyorlar o zaman o yüzden buna da beyaz yalandır diyin siz :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Mbolhi zu Antalyaspor.

İşte şöyle mantıklı hamleler yapın.  :ok:

Bizde 1.kaleci olarak oynar; mevcut rotasyonda.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 22:02:42 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

HaberKarakartal.com ‏@hbrkarakartal  4 dk.4 dakika önce
F.Orman: "Fazla transfer yapmayacağız. Sadece tecrübeli iki transfer yapacağız."
2 Transfer mi :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sosyalkartal

Sezonun başındna beri Gs'liler de dahil genel kanı bizim ya da Fb'nin şampiyon olacağı yönündeydi.

Fakat böyle olmadı Gs şampiyon oldu hatta Gs taraftarları bile son haftalarda şampiyonluğa gerçekten inanmaya başlamışlardı ondan önce o kadar da inanmıyorlardı :)
ama kopma gerçekleşmiyordu işte şamp liginde 4 er yiyorlardı ligde hep bi adım geriden geliyorlardı sinsi sinsi bi yerde bunların canını alacaktık orda yensek bittilerdi fark 6 oluyordu heralde ondada sağolsun biliçin korkak futboluyla 2 tane yedik tekrar yarışa bağladık
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağatay

Adam bi cümle kurmuş icinde de transfer kelimesi geciyor.
Öpüp basiniza koyun bence
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı JoseDemba

Seve seve yapacak laf olsun diye söylemiştir stopere 2 transfer lazım zaten
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yarın, Şenol güneş olcay şahana çok güveniyor haberlerini duyarız gazetelerden gazetecilerden.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

bu sene cincon şampiyonlar liginde rezil sonuçlar alırken bizim alıp yürümemiz lazım bakın görün ilk yarı bittiğinde en az 8 puan gerimizde olacaklar fenerin transferlerede aldanmayın toplama takımla şampiyon olamazlar 79 puanla şampiyonuz
Tabi tabi 79 az 97 olacak o

Çevrimdışı ZEKI

Ba daha gitmedi beyler gitmedigi icinde ondan gelen paralairn hesabini yapmayin.  :akuma:

Çevrimdışı Hasan Akten

Ben bir sene daha Olcay Şahan'ı izlemek istemiyorum. Bu yeteneksizlikle her maça ilk 11 çıkması, üstüne bir de 10 numarayı giymesi deli ediyor beni. Bu yaşımda kanser olacağım. Sağ beki stoperi geçtim sol kanat bekliyorum. O da alınmayacak bence.

Çevrimdışı Çağrı

2 transfer olması normal. Bu oyuncu gitmeden yapılan hesaptır sağ bek ve stoper.

Ama stoper ve forvet satarsan 4'e çıkıyor. Sol kanat ve kale düşünmedikleri anlamına gelir.

Ki sanmıyorum daha önce de 1 alacağız dedi 3 aldılar devre arasında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben bir sene daha Olcay Şahan'ı izlemek istemiyorum. Bu yeteneksizlikle her maça ilk 11 çıkması, üstüne bir de 10 numarayı giymesi deli ediyor beni. Bu yaşımda kanser olacağım. Sağ beki stoperi geçtim sol kanat bekliyorum. O da alınmayacak bence.

:claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

2 transfer olması normal. Bu oyuncu gitmeden yapılan hesaptır sağ bek ve stoper.

Ama stoper ve forvet satarsan 4'e çıkıyor. Sol kanat ve kale düşünmedikleri anlamına gelir.

Ya kardeşim Biz mecburmuyuz bunun yaptığı beyaz pembe sarı yalanlarını çekmeye ona göre matematik yapmaya. Neyse harbiden olacak olan o olsun. İki ise iki alsınlar. 5 se 5, sonra hesapsızlıktan bahsediyoruz adam atarlanıyor.

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı bu hesapta sol kanat yok fakat başkan Lig Tv'deki röportajında sağ bek-stoper-sol kanat transferi yapacağız dedi. :icool:

Ayrıca madem sol kanat düşünülmüyor ne diye Konoplyanka ile görüşüyorlar :D

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

E bizde on transfer istemiyoruz zaten. Sivok yerine birini serdar yerine birini Olcay yerine birini.

Sonrası satılan biri olursa onların yerine birileri. Neden iki diyip insanları geriyorsun anlamıyorum ki

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rüzgar Sağnak canlı. 22:15

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

denenmiştir deneyebilirsiniz olcay şahan sahada abuk sabuk işler yaparken küfür edin mutlaka gol atıyor attığı 8 10 golü hep ben attırıyorum  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Türkay

Brezilya'nın Sao Paulo ekibinde forma giyen sol kanat oyuncusu Michel Bastos, Beşiktaş'tan teklif aldığını açıkladı.

31 yaşındaki tecrübeli oyuncu Brezilya basınına yaptığı açıklamada, "Şu anda ayrılmayı düşünmüyorum. Eğer ayrılacaksam daha fazla para kazanmam lazım" derken Beşiktaş için şunları söyledi:

"Brezilya'da bir kulüpten teklif aldım. Beşiktaş'tan da çok iyi bir sözleşme geldi. Ama ayrılma fikrim yok. Geçen sezon takımımla sözleşme yeniledim"

Fransa'da Lyon forması ile yıldızı parlayan daha sonra Schalke 04, Al Ain ve Roma gibi ekiplerde top koşturan Bastos, Sao Paulo forması ile bu yıl 20 maça çıktı; 7 gol atıp 5 asist kaydetti.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

hem ersan hem atınc gişdiyor ve biz tek stoperle koca sezonu goturucez guldurmeyin bir değil iki değil tam 3 tane stoper alınması gerekiyor

bir değil iki forvet gerekiyor 3 farklı kulvardayız
bir sagbek gerekiyor bir ortaya gerekiyor bir açığa gerekiyor yani 7 oyuncu transferi gerekmekte

pedroda g,derse 4 stoper gerekiyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

denenmiştir deneyebilirsiniz olcay şahan sahada abuk sabuk işler yaparken küfür edin mutlaka gol atıyor attığı 8 10 golü hep ben attırıyorum  :lol:
Aynen , Ne zaman küfür etsem , Çıkar artık şu Olcayı desem Adam Gol atıyor yok böyle bişey :money:
Gol atmasına atoyorda , 90 dakika Kanser ediyor , 90 dakika yatıyor :akuma:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen , Ne zaman küfür etsem , Çıkar artık şu Olcayı desem Adam Gol atıyor yok böyle bişey :money:
Gol atmasına atoyorda , 90 dakika Kanser ediyor , 90 dakika yatıyor :akuma:

Benim bu sezon en sinir olduğum olay;

Sinan abisine selamlar gönderip yok şöyle yapıcaz böyle yapıcaz deyip sahada en az çabalayan oyuncu olmasıdır :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

hem ersan hem atınc gişdiyor ve biz tek stoperle koca sezonu goturucez guldurmeyin bir değil iki değil tam 3 tane stoper alınması gerekiyor

bir değil iki forvet gerekiyor 3 farklı kulvardayız
bir sagbek gerekiyor bir ortaya gerekiyor bir açığa gerekiyor yani 7 oyuncu transferi gerekmekte

pedroda g,derse 4 stoper gerekiyor

5 tane alalım istersen :D

Pedro Milosevic Britos +1 daha. Gerekirse Tosic'i de kaydırabilirsin yeter işte abartma :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başkan " transferde 2 oyuncu alacağız " diyerek bombayı forumun ortasına bırakmış  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

5 tane alalım istersen :D

Pedro Milosevic Britos +1 daha. Gerekirse Tosic'i de kaydırabilirsin yeter işte abartma :D

neden yamayla dolduruyorsun orayı zaten bu sebeble donlara yaptık yıllarca

ha bide bu listeye kaleci ekle 8 transfer:)
alsana yepyeni takım
ama lazım
tersini dersen seni yok sayarım:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi