2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897010 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hiç Brezilya usulü oynamayı denesek diye düşündünüz mü ? Takımı orta saha ağırlıklı kursak ne dersiniz  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı JoseDemba

Pato ne yapar bizim ligde kestirebilen varmı ?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Luiz Adriano zu Al-Ahli.

Futbolcu = Para  :eyes

e bunu defalarca anlattık.

Bir oyuncu kulup başarılımıymış, hedefi neymiş, statı nasılmış bakmaz. Para para para der. Bu kadar basit.

Yok o oyuncuyu getiremezmiyiz, vizyonumuzu anlatırız, statımızı gösteririz, bilmem ne diyenler var hala

Çevrimdışı talha

Hiç Brezilya usulü oynamayı denesek diye düşündünüz mü ? Takımı orta saha ağırlıklı kursak ne dersiniz  :money:

O dediğin burada yemiyor.  :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Demba Ba'dan aldığımız katkı çok iyi olduğu için aynı seviyede ve benzer stilde bir oyuncu istiyorum şahsen.

Farklılık mı diyorsunuz o zaman da gündeme geldiği için söylüyorum Mbokani alınmalı.

Evet bak mesela mbokani daha farklı evet.

Javier Hernandez Bahsettiğim pırpır özellikli forvet

soriano ise komple forvet. frikik kafa bitiricilik 10 üzerinden 9 adam

Ama demba ba yı yolla yerine pappis demba cisse getir, hiç makul gelmiyor bana.

Çevrimdışı Türkay

Armağan abinin dediği :D

‏@p7_Hugo
Hi @Besiktas, Bakary Kone is an amazing defender, he is stronger and tallest than you know. You can buy Bako it's a very good choice #TeamOL
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Ersan da gidici.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken, Çin'in Shanghai Shenhua Kulübü Beşiktaşlı futbolculara teklif yapmaya devam ediyor.

Ersan Adem Gülüm için Beşiktaş'ın kapısını çalan Çin ekibi, görüşmeleri hızlandırdı ve Ersan Adem Gülüm transferinde sona yaklaştı.

Yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği bilgisine ulaşılırken, tarafların 1-2 gün içinde anlaşması bekleniyor.

Beşiktaş'ın Ersan Adem Gülüm'ün satışından 4,5-5 milyon civarında bir para kazanacağı gelen bilgiler arasında.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Kone intihar olur o derece. Dünya para kazanacaksın biraz top class almaya bak Kone nedir Allah aşkına?

Çevrimdışı Tolga

Şimdilik Ba ve Ersan satılırsa elimize 19 m euro geçecek.

Bir de kullanabildiğimiz 3.5 m euro var.

Yani toplamda 22.5 m euro elimize geçecek.

Transfer politikası bence yeniden şekillenecektir eldeki bütçeye göre hiç konuşulmayan-gündeme gelmeyen oyuncular da transfer edilebilir.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şimdilik Ba ve Ersan satılırsa elimize 19 m euro geçecek.

Bir de kullanabildiğimiz 3.5 m euro var.

Yani toplamda 22.5 m euro elimize geçecek.

Transfer politikası bence yeniden şekillenecektir eldeki bütçeye göre hiç konuşulmayan-gündeme gelmeyen oyuncular da transfer edilebilir.

Yönetim gelen paranın % 60 ını kullanmaya niyetli diyorlar. Sen 3,5 daha koydun  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Lig başlayana kadar transfer görüşmeleri başlayacak da oyuncula anlaşılacak da Türkiye'ye getirilecek de ölme eşeğim ölme..
Bari ellerine para geçince şu bonservissizlerin yıllık ücretini arttırmasalar.Konoplyanka'ya 4 verecekler diye korkuyorum.

Çevrimdışı Tolga

Yönetim gelen paranın % 60 ını kullanmaya niyetli diyorlar. Sen 3,5 daha koydun  :icool:
Ben bütçeyi ortaya koydum ne kadarını harcayıp harcamayacakları kendilerine kalmış :)

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Atınç eğer Leipzig e gitmek istemiyorsa, üzülerek söylüyorum mental sorunları var demektir ve buda atınçtan bir cacık olmayacağını ifade eder.

Çevrimdışı Hasan Akten

Armağan abinin dediği :D

‏@p7_Hugo
Hi @Besiktas, Bakary Kone is an amazing defender, he is stronger and tallest than you know. You can buy Bako it's a very good choice #TeamOL

Adam bildiğinizden daha uzun demiş resmen  :D Boyunu bile itelemeye çalışmış  :D

Çevrimdışı Çağrı

Atınç eğer Leipzig e gitmek istemiyorsa, üzülerek söylüyorum mental sorunları var demektir ve buda atınçtan bir cacık olmayacağını ifade eder.

Sıkıntıyı ben söyleyeyim adam akıllı :D

Kendini biliyor çocuk, çok ileri gidemeyeceğini de biliyor. Burada 1 milyona yakın maaş alıyor orada verecekleri vergi düşünce 200 bin euro.

2 sene sonra zaten buraya geri dönecek bu kez Beşiktaş'ta şuan aldığı gibi ona göre iyi sözleşme de alamayacak her şeyin farkında bence o ya da menajeri  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı rawen54

Bu kadar berbat yönetim bir bizde birde Liverpool'da var sanırım

Çevrimdışı Deniz

Adamlar bildiğin ismail koybasi muamelesi yapiyorlar.korktum valla
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi blackeagle35

Oyuncu satışından elde edilen gelirin %60'ını kullanma kotası vardır umarım..25-30 milyon avro para alıp hepsini kullanmak şu ekonomik şartlarda gerçekçi olmaz..Ya da alırsın en az aldığın paraya satma ihtimali olur o zaman olabilir..

Çevrimdışı mehmetthedum

Niçün santrafo arıyorsunuz ki, yilda 1,7 verdiğimiz star adayımız cenk tosun ve arkasında ömer-pektemek bence yeterli. Tek vuruşta ve kafada ve hatta frikikte cenk'ten iyisini almak milyonlarca avro.. bence sağında töre arkasında tolgay ve sosa olan cenk yeterli olacaktır. Çok da güzel olacaktır.

Sağ bek-stoper ve Sol açığa yatırsınlar parayı. Yukardaki 4'lünün yanına kono tarzı biri de gelirse tamamdır.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tolga

Oyuncu satışından elde edilen gelirin %60'ını kullanma kotası vardır umarım..25-30 milyon avro para alıp hepsini kullanmak şu ekonomik şartlarda gerçekçi olmaz..Ya da alırsın en az aldığın paraya satma ihtimali olur o zaman olabilir..
Kota yok ama yönetimin % 60'ını kullanma gibi bir niyeti varmış.

Çevrimdışı talha

Niye ki niye gitmek istesin ya da istemesin? Beşiktaş gibi bir bir anda 2.lig'e gideceksin.

Ama bu yönden bakarsan kimseyi gönderemezsin. Çocuğu karşılarına alıp anlattırlar mı takımı? Hocalarının kim olduğunu?

Çocuğun yaşı 21 sorsan Hakan Şükür'ü bile zor hatırlar. Ralf Ragnick kim nereden bilsin? Bu konuda yardımcı olması gereken klüpte insanlar olmalı. Onları yönlendirecek bilgili insanlar. Var mı peki?

Klüpte ki çoğu insana sor onlar için de 2.lig'te bir takım işte.

Çevrimdışı Çağrı

Niye ki niye gitmek istesin ya da istemesin? Beşiktaş gibi bir bir anda 2.lig'e gideceksin.

Ama bu yönden bakarsan kimseyi gönderemezsin. Çocuğu karşılarına alıp anlattırlar mı takımı? Hocalarının kim olduğunu?

Çocuğun yaşı 21 sorsan Hakan Şükür'ü bile zor hatırlar. Ralf Ragnick kim nereden bilsin? Bu konuda yardımcı olması gereken klüpte insanlar olmalı. Onları yönlendirecek bilgili insanlar. Var mı peki?

Klüpte ki çoğu insana sor onlar için de 2.lig'te bir takım işte.

Neden 2'şer boşluk koydun cümle aralarına  çok olmuş  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Sıkıntıyı ben söyleyeyim adam akıllı :D

Kendini biliyor çocuk, çok ileri gidemeyeceğini de biliyor. Burada 1 milyona yakın maaş alıyor orada verecekleri vergi düşünce 200 bin euro.

2 sene sonra zaten buraya geri dönecek bu kez Beşiktaş'ta şuan aldığı gibi ona göre iyi sözleşme de alamayacak her şeyin farkında bence o ya da menajeri  :evillol:

Atınç ne bilr milyonu aldığı maaş ya 200.000 bin ya da 250.000

Olay sadece farkındalık kısmında yatar. Eğer adam akıllı anlatılırsa çocuk gider.

Çevrimdışı talha

Neden 2'şer boşluk koydun cümle aralarına  çok olmuş  :evillol:

Necmi abi kapalı yazıyor okuyamıyorum millete aynı sıkıntıyı yaşatmamak için.  :evillol: