2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896518 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

o 9 un son 9 olduğunu görüyorum o yüzden ümitliyim.

Bu arada ne neto ne romero, çare khune !

Bonservisi var mı onun?

Çevrimdışı Tolga

Atınç'ta giderse stoperden elimize 10 m euro civarında bir para geçecek.

Britos alınırsa yanına bu parayla çok iyi bir stoper alınabilir.Skrtel gibi mesela hatta para da artar.

Ba'nın satışından da (forvet aldıktan sonra yani) 7-8 m euro kalırsa elimize sol kanat-sağ bek-bir tane de kiralık stoper alınsa yeter artar bile.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 21:17:35 Tolga_ ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bonservisi var mı onun?

İşte asıl kritik sual.

Adam BEDAVA  :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

Galatasaray, Oumar Niasse'ye imzayı attırdı

Galatasaray, Senegalli golcü Oumar Niasse'yi satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiraladı.

Sarı-kırmızılılar, Rus ekibi Lokomotif Moskova'dan 800 bin euro ödeyerek kiraladığı oyuncuyu sezon sonunda beğenirse, satın almak için 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Bunlar iyice çöplüğe dönüyor yalnız çok kötü transferler.
@Çağrı bu haber doğru mu gerçekten :D

Çevrimdışı Kadir G.

İşte asıl kritik sual.

Adam BEDAVA  :lol: :lol:

Burdaki videoyu izledim ayakları çok iyi. Çök çök diyeceğim de bizimkiler adını duymuş mudur acaba? :D

Burdaki videoyu izledim ayakları çok iyi. Çök çök diyeceğim de bizimkiler adını duymuş mudur acaba? :D

Tolga alınmadan önce düşünülmüş ama yabancı sınırlaması olduğundan tolga da karar kılınmış.

Çevrimdışı Kadir G.

Galatasaray, Oumar Niasse'ye imzayı attırdı

Galatasaray, Senegalli golcü Oumar Niasse'yi satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiraladı.

Sarı-kırmızılılar, Rus ekibi Lokomotif Moskova'dan 800 bin euro ödeyerek kiraladığı oyuncuyu sezon sonunda beğenirse, satın almak için 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Bunlar iyice çöplüğe dönüyor yalnız çok kötü transferler.

Şampiyonluğu şunlara kaptırmasaydık iyice batacaktılar da işte sağolsunlar.

Kendi taraftarları da farkında 4 yıl üst üste cldeler yine de çok kötü durumdalar. Bir sene ilk iki dışına atsak fişlerini çekeriz. O sene bu sene olur umarım.

niasse i keşke biz kiralasaydık.

Pektemek duracağına kenarda niasse dursa, sınıf atlardı forvet rotasyonumuz.

Çevrimdışı atalay

Kamil Glik, Galatasaray'dan yıllık 2 milyon euro teklif aldığını açıklamış.

Aldın da Gs'ın senin bonservisine verecek 10 milyon eurosu var mı?

Bu arada iyi stoper.  :ok:

edit: Tam bizlik.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 21:42:08 atalay ]

Çevrimdışı ZEKI

Shakhtar'ın golcüsü Adriano'yu transfer etmek isteyen Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızı Al Ahli'ye kaptırdı.
Transfer çalışmalarını tam gaz sürdüren ve şimdiye dek Lille'den Danimarkalı stoper Simon Kjaer ve Bursaspor'dan milli sağ bek Şener Özbayraklı'yı renklerine bağladığını açıklayan Fenerbahçe'ye kötü bir haber geldi. Sarı-Lacivertliler'in forvet hattına takviye etmek istediği Ukrayna devi Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano, kıta değiştirdi ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin yolunu tuttu. Al Ahli Kulübü Başkanı Abdulla Saeed Al Naboodah, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla bu flaş gelişmeyi duyurdu. Naboodah, "Shakhtar Donetsk ile Luiz Adriano'nun transferi için anlaştık. Önümüzdeki günlerde finansal detayları konuşacağız ve oyuncu sağlık kontrolünden geçecek" ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı Kadir G.

Cl 3. maçları sonucu hangi td yi getirecek bakalım bunlar.

Çevrimdışı Tolga

Cl 3. maçları sonucu hangi td yi getirecek bakalım bunlar.
Onların Ş.Ligi hedefleri yok hatta şampiyon olabilmek için elenmeyi bile düşünüyorlardır daha şimdiden :)

O yüzden Hamza her türlü takımda kalır bu kadar da abartmayalım sonuçta aynı Gs için geçen sene de hepimiz şampiyon olamaz diyorduk ama oldular.

Çevrimdışı Kadir G.

Onların Ş.Ligi hedefleri yok hatta şampiyon olabilmek için elenmeyi bile düşünüyorlardır daha şimdiden :)

O yüzden Hamza her türlü takımda kalır bu kadar da abartmayalım sonuçta aynı Gs için geçen sene de hepimiz şampiyon olamaz diyorduk ama oldular.

4lemeye devam ederlerse duramaz bence onların taraftarı hiç gelemez böyle durumlara.

Çevrimdışı Tolga

4lemeye devam ederlerse duramaz bence onların taraftarı hiç gelemez böyle durumlara.
4-5 yesinler tabiki de doğal olarak taraftar tepkisi olacaktır fakat Hamza'yı gönderip sezonun ortasında kimi getireceklerki onlar da durumun farkındalar yani :icool:

Çevrimdışı sosyalkartal

bu sene cincon şampiyonlar liginde rezil sonuçlar alırken bizim alıp yürümemiz lazım bakın görün ilk yarı bittiğinde en az 8 puan gerimizde olacaklar fenerin transferlerede aldanmayın toplama takımla şampiyon olamazlar 79 puanla şampiyonuz
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Türkay

Bu sene rakibimiz Fener gibi geliyor bana.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu sene cincon şampiyonlar liginde rezil sonuçlar alırken bizim alıp yürümemiz lazım bakın görün ilk yarı bittiğinde en az 8 puan gerimizde olacaklar fenerin transferlerede aldanmayın toplama takımla şampiyon olamazlar 79 puanla şampiyonuz

Bari bunu bil :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Adam gibi transfer yaparsak fb rakip olabilir yoksa ts ve bursa ile kapisiriz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sosyalkartal

bu sene uefayı ana amaçlarımızdan biri yapmassak çok daha iyi oluruz hatta şunu söyleyeyim oraya ağırlık vermeyince daha başarılı olacaz geçen sene brugge maçları bizi çok yıprattı biliç sürekli kendi piyasası için rotasyon yapmadı ve ligde eskişehire balıkesire felan puanlar hediye ettik şenol güneş bu yüzden çok isabetli oldu şu an şampiyonluktan başka hiç bir şey düşünmüyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

Sezon başlamadan takımların durumunu görmeden şampiyonluk yarışında kim kimle çekişir demek çok zor.

Önce takımların yapacakları transferleri bir görelim tabi burada en çok bizim yapacağımız takviyeler önemli.

Sezonun 2. yarısıyla birlikte şampiyonluk yarışı şekillenecektir hatta.

Bu sezon kör topal ilerleyen Gs, ligin 2. yarısındaki çıkışıyla şampiyon oldu ama kimse Gs şampiyon olur diye dillendirmiyordu.

Çevrimdışı TØLGA

HaberKarakartal.com ‏@hbrkarakartal  4 dk.4 dakika önce
F.Orman: "Fazla transfer yapmayacağız. Sadece tecrübeli iki transfer yapacağız."
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

Sezon başlamadan takımların durumunu görmeden şampiyonluk yarışında kim kimle çekişir demek çok zor.

Önce takımların yapacakları transferleri bir görelim tabi burada en çok bizim yapacağımız takviyeler önemli.

Sezonun 2. yarısıyla birlikte şampiyonluk yarışı şekillenecektir hatta.

Bu sezon kör topal ilerleyen Gs, ligin 2. yarısındaki çıkışıyla şampiyon oldu ama kimse Gs şampiyon olur diye dillendirmiyordu.
valla ben dedim fb zaten şampiyon olmayı istemiyor gibi top oynuyordu biz desen biyerde patlayacağımız çok belliydi bide galatasarayın rakip takımlardaki ajanları bilal vb görünce gs şampiyon olacak dedim

Çevrimdışı Renton

F.Orman: "Fazla transfer yapmayacağız. Sadece tecrübeli iki transfer yapacağız."
Keske arkadas keske ya ama guvenmiyorum da
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

valla ben dedim fb zaten şampiyon olmayı istemiyor gibi top oynuyordu biz desen biyerde patlayacağımız çok belliydi bide galatasarayın rakip takımlardaki ajanları bilal vb görünce gs şampiyon olacak dedim
Sezonun başından beri Gs'liler de dahil genel kanı bizim ya da Fb'nin şampiyon olacağı yönündeydi.

Fakat böyle olmadı Gs şampiyon oldu hatta Gs taraftarları bile son haftalarda şampiyonluğa gerçekten inanmaya başlamışlardı ondan önce o kadar da inanmıyorlardı :)
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 21:51:11 Tolga_ ]

Çevrimdışı Türkay

Laf olsun diye söylemiştir.

Ersan ve Atınç giderse mutlaka stoper alacaklar. Demba Ba da giderse forvet alınması gerekiyor. Hem Konoplyanka ile de uğraşılıyo uzun zamandır. Sağ bek için zaten Opare geldi gitti yeterli olmadı sağ bek de alınacaktır.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler