2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930371 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

yaw arkadaş millet kafayı yedi,
dün neden kurumsallaşmıyoruz  diyen herkes bugun ANÇ kalmalıydı diyor

şaka gibi

birde vizyon var fb şeneri alıyor sag beke 1.7 m Euro veriyor vizyonlu oluyor
bunu yapmayan bjk yönetimi vizyonsuz

:)))))
Tabi canım çok sevdiğin başkanın senede 3 gol atan mustafa pektemeğe 1.7m€  verince vizyonlu oluyordu zaten.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Transferlerden az da olsa umudum vardı açıkçası o da pek kalmadı yine de bekleyelim bakalım sonunda nasıl bir takım çıkacak ortaya :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

baktılar seneye de şampiyonluk hayal başarısızlık ufukta görüldü, atacaklar suçu Şenol hocanın üstüne bakın biz stadı açtık diyerek yine paçayı kurtaracaklar.Helal olsun güzel plan.
Bak ama yanlış konuşuyorsun bu takım 3. oldu hemde Şenol hocasız şimdi bu takıma takviyede olacak
hocanın cilalayıp parlatacağı oyuncularda yeni transfer sayılır. Bütün sorumluluk da onda istediği gibi yönetecek
elbette şampiyon olamazsak sorumlusu Şenol hocadır :D
kaldıki sözleşmenin altına imza attığına göre kendi tercihidir. Yani hiç bir şey üstüne yıkılmamıştır.
bu sorumluluğu alamayacaksa anlaşmada yapmazdı. Şartlarını kendi belirledi.
bunları söylüyorumki bazı arkadaşlar sezon sonu kendilerine kılıf bulmasın.  :D

Çevrimdışı TØLGA

Transferlerden az da olsa umudum vardı açıkçası o da pek kalmadı yine de bekleyelim bakalım sonunda nasıl bir takım çıkacak ortaya :)
niang dentinho diatta gökhan süzen sinan kurumuş kıstasın bunlar olsun  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

umarım şenol güneş ve yöneticiler bu görev kitlenmesi işini bizimle birlikte ekrandan öğrenmemişlerdir  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Bak ama yanlış konuşuyorsun bu takım 3. oldu hemde Şenol hocasız şimdi bu takıma takviyede olacak
hocanın cilalayıp parlatacağı oyuncularda yeni transfer sayılır. Bütün sorumluluk da onda istediği gibi yönetecek
kaldıki sözleşmenin altına imza attığına göre kendi tercihidir. Yani hiç bir şey üstüne yıkılmamıştır.
Sen yönetime kılıf buluyorsun bence @Necmi abi  :evillol:

Ben de söylüyorum ki her türlü başarısızlığın sorumlusu yönetimdir sezon sonu kılıf bulmasın kimse  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

niang dentinho diatta gökhan süzen sinan kurumuş kıstasın bunlar olsun  :biggrinking:
Umutsuz olmamı sağlayan zaten bu gibi transferlerdi de işte bir umut belki doğru takviyeler yapılır derken bu değişimle o umudumda iyice azaldı :D

Çevrimdışı Anıl

Takviye illa ki olacaktır da acaba nasıl takviyeler olacak :)

Çevrimdışı TØLGA

sonuçta şenol güneşi oraya koyanda bu yönetim o adam başarısız ise sende başarısızsındır bu kadar basit abi doğru orantılı şeyler bunlar
savunmayın bu yönetimi artık gözünüzü seveyim yaa  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca şunu da kabul etmiyorum başarısız olursak tek başına suç Şenol Güneş'in değildir.

Benim için bir kulüp başarılıysa en büyük pay başkanındır tam tersi başarısızlık varsa da yine en büyük pay başkanındır.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Hoca kimi istiyorsa onu alacak bütün yetki onda
Çebinin konuşması burda en fazla Şenol Hocayı destekleyenleri vurdu. :D
Ben Şenol hocayı desteklemiyordum da adama acıdım. Resmen bombayı kucağına bıraktılar.  :D

Çevrimdışı Necmi

sonuçta şenol güneşi oraya koyanda bu yönetim o adam başarısız ise sende başarısızsındır bu kadar basit abi doğru orantılı şeyler bunlar
savunmayın bu yönetimi artık gözünüzü seveyim yaa  :evillol:
önder özeni koyanda yönetimdi ama önder özen başarılı yönetim başarısız oldu
tamam biz yönetimi savunmayalım sizde dansöz gibi kıvırmayın :D

Çevrimdışı TØLGA

önder özeni koyanda yönetimdi ama önder özen başarılı yönetim başarısız oldu
tamam biz yönetimi savunmayalım sizde dansöz gibi kıvırmayın :D
ben kıvırmıyorum valla çizgim belli ne görüyosam onu söylüyorum  :biggrinking:
önder özende başarılı olmadıki fikirleri iyiydi diyelim uygulamada 0
benim için başarı şampiyonluktur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Şimdi Şenol Hoca Maxi P. yı bitirin dedi, hemen bizim yönetim bitirecek mi yani :)

Şu oldu yetersiz₁ çöp tabir ettiğimiz futbolcular içinden Şenol Hoca seçmece yapacak, yerliye yönelir oda, nasılsa millet gider Mersine biz gideriz hep tersine .

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bir insan ne kadar yetersiz₁ olurda olsun ne kadar vizyonsuz olursa olsun hani oyle değil ya oyle deniyor işte hadi oyle olsun, adamın önüne skrtel-civelli ikilisini getir skrtel i seçer. Adamın önüne konoplyanka babel -Olcay  denklemini getir olcayı seçmez.
Bunun adı vizyon yada çap değildir.

Vizyon bu adamları ikna surecinde başlar, bu adamları ikna edecek projen varsa bunun adı vizyondur.

Skrtel-civelli ikilisini 100 teknik direktörün onune getir ister amatör ister profesyonel futbolu takip eden her adam skrtel der. Ama sen adamın önüne civelli yada benzer standart adamları koyabiliyorsan sadece adam da tanıdığı bildiği güvendiği adamları ister. Bu civelli sadece bir ornekti.

Transferleri beklemek gerek ama hiç oyle yıldız isimler getirilebileceğini sanmıyorum işte bunun yegane sebebi kulübün vizyonsuzluğu olacaktır. 

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Hasandyz

Futbol şubesindeki bu yapıyı isteyen Şenol Güneşin kendisidir. Yönetim futbolun başına sportif direktör getirmek istiyordu, ama Şenol Güneş kabul etmedi. Futbolun tamamen herşeyiyle kendisine bağlı olmasını istedi. Şenol Güneş le görüşmeler bunun için günlerce sürdü. Bugün ANÇ nin de dediği gibi Mete Vardar ın da desteğiyle Şenol Güneş böyle bir yükün altından kalkabileceğine yönetimi ikna etti. Yani işler Şenol Güneş in istediği doğrultuda gitmektedir ve kendisinde bu işi başarabileceğine dair geçmiş tecrübelerine dayanarak büyük bir özgüveni vardır. İnşallah Allah utandırmaz. Benim dışarıdan gördüklerim tamamen böyle.

Çevrimdışı Mehmet Ali

Tüm yetki Şenol hocadaysa Polonya 2.liginden gelecek 50bin euroluk topçulara hazır olun ^^

Çevrimiçi Akil Emre

Takım yine 3. sınıf transfer yaparsa en son suçlayacağım Şenol hocadır. Kimse en küçük transfer olumsuzluğunda suçu hocaya atmasın. Eminim hoca konoyu ister ba kalsın der, defansa A sınıf 2 adam ister, sağ beke Maxi tarzı adam ister, ama sen gidipte 3. sınıf adamları hocanın önüne koyup birini seç dersen burda suçlu yönetimdir. Sn. Ormanın son şansı bu taransfer dönemidir topu topu 4-5 tane ortalamanın üstü adam  alacak onuda bir zahmet bu sene düzgün ve zaamnında yapsın bizi mutlu etsin artık.

Çevrimdışı TØLGA

Tüm yetki Şenol hocadaysa Polonya 2.liginden gelecek 50bin euroluk topçulara hazır olun ^^
2 tane ikiz kardeşler vardı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 tane ikiz kardeşler vardı  :biggrinking:

2 tane ikiz= 4 kişi yapar yalnız :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hamahakki

Futbol şubesindeki bu yapıyı isteyen Şenol Güneşin kendisidir. Yönetim futbolun başına sportif direktör getirmek istiyordu, ama Şenol Güneş kabul etmedi. Futbolun tamamen herşeyiyle kendisine bağlı olmasını istedi. Şenol Güneş le görüşmeler bunun için günlerce sürdü. Bugün ANÇ nin de dediği gibi Mete Vardar ın da desteğiyle Şenol Güneş böyle bir yükün altından kalkabileceğine yönetimi ikna etti. Yani işler Şenol Güneş in istediği doğrultuda gitmektedir ve kendisinde bu işi başarabileceğine dair geçmiş tecrübelerine dayanarak büyük bir özgüveni vardır. İnşallah Allah utandırmaz. Benim dışarıdan gördüklerim tamamen böyle.

Bende katılıyorum.bende şenol güneş en baştan bunları konuşup geldi diye tahmin ediyorum.bakın transfer her zaman yapılır daha süre var.hele bi antrenman yapsın bu takım.ben tolgay'ın ozan tufan'a , cenk tosun'un burak yılmaz'a , töre'nin piyasasının katlanacağına ve bu takımın iyi yerlere geleceğini tahmin ediyorum.şenol güneş'in işine karışmamak bence en sağlıklısı

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gündem iyice transfer konuşmanın dışına çıktı ben dışarı çıkıp bir hava alıp gelirim  :)

ADana'da dısarı cıkıp hava almak :)  :icool: :icool: