2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930585 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

benim anlamadığım bu işi kıvıracak kapasite varmı Şenol hocada takımı maçamı hazırlayacak
yoksa bu işlerle mi uğraşacak Çebi kulübü ele geçirmiş istediğini yapıyor. Zaten parantez içinde ben istedim oldu demeye getirdi.
hodri meydan dedi adam abi gövde gösterisi yaptı resmen  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Abi sen kendini ikisinden birine hazırla :evillol:
ben serdara tavım  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

yok ya o işlere semih usta ile ali naibi bakıyor zaten  :biggrinking:
scout ekibini değiştirse on numara olur ama
:tabe:

Çevrimdışı musacn1903

Şimdi Şenol hoca kendine yeni bir ekip kuracak falan filan derken transfer dönemi biter transfer başlığına kilit vurabilirsiniz. Sonuçta oyuncular ile pazarlık yapmaya Şenol hoca gitmeyecektir. :D
Bence ekibi hazır hatta transferlerde bu güne kadar bu yüzden yapılmadı bu basın toplantısını bekliyorlardı :D

Çevrimdışı TØLGA

Bence yapıalcak en doğru iş Şenol güneş gibi bir muthıs karakteri başkan yapmak ..

sizcede mantıklı değilmi , futbolu futboldan anlayanlar yönetsin..
.
:evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Beşinci oluruz bu sene fazla bir şey beklemiyorum ben  :bandit:

Çevrimdışı ayayhan

yaw arkadaş millet kafayı yedi,
dün neden kurumsallaşmıyoruz  diyen herkes bugun ANÇ kalmalıydı diyor

şaka gibi

birde vizyon var fb şeneri alıyor sag beke 1.7 m Euro veriyor vizyonlu oluyor
bunu yapmayan bjk yönetimi vizyonsuz

:)))))

Çevrimdışı Hasan Akten

Şimdi Şenol hoca kendine yeni bir ekip kuracak falan filan derken transfer dönemi biter transfer başlığına kilit vurabilirsiniz. Sonuçta oyuncular ile pazarlık yapmaya Şenol hoca gitmeyecektir. :D

Şenol hoca şuan nevzat demirdeki inşaatta çimento karıyor bile olabilir  :D

Çevrimdışı Kemal

benim anlamadığım bu işi kıvıracak kapasite varmı Şenol hocada takımı maçamı hazırlayacak
yoksa bu işlerle mi uğraşacak Çebi kulübü ele geçirmiş istediğini yapıyor. Zaten parantez içinde ben istedim oldu demeye getirdi.

@Necmi  abi yaptıkları ne varki Allah aşkına .  Hnagi işlerle ugrastılar Tolgay transferinden başka ?

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Şenol Güneşe bu yetkiler bugün mü bırakıldı, yoksa daha önceki toplantılarda bu zaten birlikte kararlaştırılıp üzerine anlaşılmış şeyler mi? asıl sorun bu. Eğer üzerine anlaşılmışsa acil bir kararla güneş mecburiyetten görevi almadıysa sıkıntı yoktur. Kendine güveniyordur. Bırakalım istediği görevi yapsın.
Eğer Çebi bu kararı bugün veya yakın zamanda kesinleştirdiyse ve daha yönetimle anlaşmadan basın toplantısına çıktıysa o zaman büyük problem vardır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Duyumcularda bıraksın bu işleri Allah aşkına  artık  Transfer olursa bizde görürüz zaten bi şekilde 1  2 gun önceden bilmeye gerek yok..

biz yine begendiğimiz  oyuncuları tartısalım burda videolarını gönderelim ..

dısarda mahallede veya bi cafede Beşiktaş muhabbeti eder gibi konusalım nede olsa  1000 sayfadır içimizden geçen hiç birşey olmadı..

Çevrimiçi Samet Ç

Bence ekibi hazır hatta transferlerde bu güne kadar bu yüzden yapılmadı bu basın toplantısını bekliyorlardı :D
Çok olumlu düşünüyorsun adamlar resmen sene sonunda bütün başarısızlığı Şenol hocanın üstüne yıkacak.  :)

Çevrimdışı TØLGA

Beşinci oluruz bu sene fazla bir şey beklemiyorum ben  :bandit:
seçimi bekliyorum ben şükür  :evillol: :evillol:
rahat rahat kimin ekibi daha iyiymiş araştırabilirim heyecanlı oluyo tavsiye ederim  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

yönetim yine taraftarı uyutma peşinde maşallah her sene başı yapılanıyoruz. oyuncak ettiler koca takımı.  elde olan birşey yok. sıfır elde var sıfır. fikret orman iyice saçmalaya başladı bakalım daha neler göreceğiz.

Şener özbayraklı bek yokluğunda, yabancı kısıtlaması varken altın değerindeydi. zamanında i.altınsay  1milyon avroya alacaktı beşiktaş'a. Ama Samet aybaba beğenmedi. Yabancı sınırı yokken o kadar da değerli değil artık. Onunla aynı özelikte bek daha az paraya bulunur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şenol Güneş bu ortamdan başarılı çıkarsa işte o zaman yanlışlardan tesadüfi doğruyu bulmuş olacağız. Umarım bundan sonra yöneticiler anlamadıkları futbola karışmazlar.

Hayırlı olsun. Şenol Hocaya kolaylıklar diliyorum.

Eğri gemi Doğru sefer olur . Bazen oluyor inşallah olur.

Çevrimdışı Deniz

sezon sonu iyi çıkarsa Şenol hoca almış olur :D
Yoo başkan aldı abi  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

şaka gibi

seni buralarda görmek istiyorum @ayayhan .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Ergin Aslan ‏@erginaslan  2 dk.2 dakika önce
4 sezon 4 yapılanma!
1-Aybaba-Feda -altyapı modeli
2- Özen-Biliç -S.Drektörlük modeli
3-Biliç-Çebi -yönetici modeli
4-Şenol Hoca -TD modeli
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

seçimi bekliyorum ben şükür  :evillol: :evillol:
rahat rahat kimin ekibi daha iyiymiş araştırabilirim heyecanlı oluyo tavsiye ederim  :kop:
Aynen :D Ama korkarım ki bunlar beşinci olsa bile yeniden seçilirler sonuçta bombayı Şenol hocanın kucağına bıraktılar şu an. :)

Çevrimdışı ahmetx

Çok olumlu düşünüyorsun adamlar resmen sene sonunda bütün başarısızlığı Şenol hocanın üstüne yıkacak.  :)
Şenol hoca da kabul etmesin o zaman.

Çevrimdışı Deniz

Acilen seçime gidilsin yeni yönetim şart oğlu şart
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

şaka gibi

Kurumsallaşma anlayısı bumu takımın Teknik Direktörüne futbol şubesini Kitlemekmi bırak Allah Aşkına..

Cıkar dersinki  misal İbrahim altısay gibi transfer işlerini yürütecek bi adam bulursun , hoca Eksik bölgeleri söyler aranan tip oyuncuyu söyler , yetkili kişi o oyuncularla görüşür..

Yönetimdeki bu insanlarda işin para verme  kısmında devreye girerler.

arkası boş konuşmalar yapıyosun sürekli. .

Çevrimdışı Deniz

Ergin Aslan ‏@erginaslan  2 dk.2 dakika önce
4 sezon 4 yapılanma!
1-Aybaba-Feda -altyapı modeli
2- Özen-Biliç -S.Drektörlük modeli
3-Biliç-Çebi -yönetici modeli
4-Şenol Hoca -TD modeli
Çok vizyonlu bir yönetimimiz var gerçekten  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hoca da kabul etmesin o zaman.
Adama sordular mı ki acaba ben çok merak ediyorum. He Şenol hocaya sorsan evet bana böyle bir teklifle geldiler bende kabul ettim der ama ben inanman şu an için Tr'de hiçbir hoca böyle bir sorumluluğun altına girmez. :)

Çevrimdışı TØLGA

Aynen :D Ama korkarım ki bunlar beşinci olsa bile yeniden seçilirler sonuçta bombayı Şenol hocanın kucağına bıraktılar şu an. :)
aynen stadyum yaptık biz yaaaaaaaa derler onuda şenol hocaya yıkarlar ohhh mis gibi
ahmet nur çebi yönetim kurulundan çıkar ise ben düşünmüyorum seçileceğini fikret ormanın gerçekten
o adamın etksii çok büyük o yönetim kurulunda  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK