2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929708 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Neyse bundan sonra bol bol Tosic görürüz iş Şenol hocaya kalırsa net s.çarız.

Çevrimdışı Alper1903

Şenol hoca transferde başarılı mıdır? Bakalım...

Çevrimdışı TØLGA

sıkıntı var belli ben öyle anladım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Senol hoca almadi baskan aldi
Ona sormadan bu transferin yapıldığına inanmıyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Gazeteciler  ANÇ yi baya zorluyorlar

Çevrimdışı ahmetx

Tosiç imza töreni krizinde Tosiçin imza töreni yapılmayacak dedim ama koordinasyon eksikliği oldu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

ANÇ BASIN TOPLANTISI 2.KISIM

-BEN "FUTBOL ŞUBESİNİ BIRAKABİLİRİM" DEMİŞTİM, İSTİFA DEĞİL-

"Beşiktaş'ın siyasetini başkan idare eder. Başkan ne söylüyorsa odur. Alacakları karara saygı duyarız. Ben geldiğim günden bu yana futbol şubenin profesyonellere teslim edilmesini istiyordum. Başkan ve Önder Özen'in yoğun isteği ile göreve geldim. Ben futbol şubesini bırakabilirim demiştim. İstifa etmek değildi. Ben geldiğim günden bu yana bugünü tarif etmiştim"

-HOŞ DEĞİL-

"Bugün bazı haberleri okudum. 'Orman duruma el koydu, Orman yöneticilere yasak koydu' gibi ifadeler hoş değil. Tesislerin, Akaretler'in kapısı bütün yöneticilerimize açıktır. Ben bu kapılardan istediğim zaman girer, istediğim zaman çıkarım. Bu konuda daha fazla itibar kaybettirici yazılar yazılmasını doğru bulmuyorum. Gazetelerin köşeleri dolsun diye yöneticilerin itibarini zedelemeyin. Yönetim Kurulu'nda gerilim olduğunu görmüyorum"

-HİÇBİR ŞEKİLDE KIRGINLIĞIM YOKTUR-

"Hiçbir şekilde kırgınlığım yoktur. Ben burada görev yaptım, görev yapmaya da devam edeceğim. Satır aralarından bunları alırsanız da çok kırılım"

Çevrimdışı Deniz

Ona sormadan bu transferin yapıldığına inanmıyorum. :)
Anc tranafere karsiydi baskan istiyordu bu yuzden kavga ettiler zaten.az once de tosic sorusuna nasil gerildi gordun :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Çebi:Ben bunu hiç dert etmiyorum çünkü Beşiktaş üzerinden egomu tatmin edemem.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Strand Jack

Geçen yine profesyonelleşiyoruz

Türkiye'de bir kulüp profesyonelleşiyoruz demeye başladıysa aslında şunu diyordur.. "Başarısızlığımızı üstüne atacağımız birilerini bulduk."

Çevrimdışı Deniz

Tosiç imza töreni krizinde Tosiçin imza töreni yapılmayacak dedim ama koordinasyon eksikliği oldu.
Anc sadece imza torenini degil tosic in tranaferini istemiyordu
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

konu şu arkadaşla başkan : futbol şubeyi dağıtmış mete vardar erdal torunoğulları anç görevden alınmış
ahmet nur çebide gövde gösterisi yapıyor hodri meydan diyo  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Eurosport TR ‏@Eurosport_TR  43 sn.44 saniye önce
SON DAKİKA! Şener Özbayraklı resmen Fenerbahçe'de!
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Yalnız çok karakterli konuşuyor Çebi .

Çevrimdışı kartal43

baktılar seneye de şampiyonluk hayal başarısızlık ufukta görüldü, atacaklar suçu Şenol hocanın üstüne bakın biz stadı açtık diyerek yine paçayı kurtaracaklar.Helal olsun güzel plan.

Çevrimdışı Strand Jack

Çebi şimdiden başkanlık için yol yapıyor şahsen ben isterimde

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

-TOSIC'İN İMZA TÖRENİ-

"Ben Futbol Şube Başkanı olmam sıfatı ile Tosic'in imza töreni yapılmayacağını yönetici arkadaşlarımıza tebliğ etmeme rağmen bunun yapılmasını doğru bulmadım. Bunun yapılmış olması tamamı ile iletişim eksikliği ile yapılmıştır. Beşiktaş benim egolarımı tatmin etmem gereken bir makam değildir"

Çevrimdışı Deniz

Benim kendi gorusum altinsay tarzi birinin bir an once gelmesi.

Çevrimiçi Samet Ç

baktılar seneye de şampiyonluk hayal başarısızlık ufukta görüldü, atacaklar suçu Şenol hocanın üstüne bakın biz stadı açtık diyerek yine paçayı kurtaracaklar.Helal olsun güzel plan.
:tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Fatih Doğan salak salak soru soruyor .

Çevrimdışı Deniz

Fener seneri acikladi gecmis olsun bu da gitti.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bizden bir halt olmaz.

Çevrimdışı TØLGA

Benim kendi gorusum altinsay tarzi birinin bir an once gelmesi.
model şu deniz ingilterede menajerlere nasıl yetki veriliyor ise model bu
şenol hoca ne isterse o olur isterse scout şefini bile bile değiştirebilir  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı kartal43

Ahmet Nur Çebi ilk seçimde başkan adayı olur Fİkret Orman'a rakip olarak

Çevrimdışı Deniz

Aynen öyle. Soran olursa sorumlusu senol güneşti dersin..