2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930679 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

ANÇ aday olacak gibi bir hava sezdim ben de.
valla bir bakmışın takım kötü gidiyor yönetimde'de kavgalar var mayıs ayını beklemeden
devre arası bile seçim olabilir çok kaotik bir ortam var gidin tatilinizi yapın transfer beklemeyin
fikret orman gene bodrumdaymış zaten  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

1.7 milyon euro verdiler enayi falan da değiller. Sen de gidersin Nyom'a 2 verirsin.
BUrsaya ne kadar verdiler peki
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Şenol güneş şimdi nereye düştüm ben diye iç geçiriyordur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Bundan sonra ne oyuncu satılır ne de oyuncu alınır. Adam alırlarsa da çöp olur zaten.  :)

Bana da öyle geldi

Çevrimdışı Tolga

valla bir bakmışın takım kötü gidiyor yönetimde'de kavgalar var mayıs ayını beklemeden
devre arası bile seçim olabilir çok kaotik bir ortam var gidin tatilinizi yapın transfer beklemeyin
fikret orman gene bodrumdaymış zaten  :biggrinking:
Başkan şu durumda seçime gitmez Haziran 2016'yı bekleyecektir bence :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu nasıl bir toplantı beynim yandı yemin ederim.

Futbolda tek patron Şenol hoca olunca birden nasıl profesyonelleştik ben onu anlamadım mesela. Önder Özen gittiği günden beri başka bir sportif direktör getireceğiz demiyor muydu ANÇ? Şimdi Şenol hoca hem teknik direktör, hem sportif direktör,  hem yönetici oldu, bütün bu işlerle tek başına uğraşacak ve yönetimle arasında köprü görevi kuracak bir kişi bile olmayacak. Ve biz birden profesyonelleştik yani? Bence kaleye de geçsin Şenol hoca über profesyonel bir yapı olur o zaman.

Çevrimdışı ahmetx

Şimdi ben diyecektim.

Şener 1.7 m euro biz de gideriz Rajtoral'a ya da Nyom'a 2-2.5 arası maaş veririz.
Şener kim yahu ,kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

1.7 m euro verdiler işte abi :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Biri bu konuda hiç kimseye bir kırgınlığım yok diyorsa onu çok incitmişlerdir. Bu çok açık Çebiyi zor durumda bırakmışlar. Ancak adam sineye çekerim yönetimde görevime sonuna kadar devam ederim diyor. Zaten şu ümraniyeden içeri girmesi yasaklandı lafı da ne kadar boş...Zarrab'ın en güzel manzarasından yer kaptığı kulübün tesisine Çebi giremiyorsa kapasınlar dükkanı...

Çevrimiçi Samet Ç

Bursa'ya 1.7 milyon euro verdiler bonservisi için. Oyuncuya verilen para da 1.5 milyon civarıdır yani bizim Pektemek'ten ucuza oynayacak.

Çevrimdışı Tolga

Şener kim yahu ,kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olur.
Abi öyle diyorsunda Rajtoral kim ya da Nyom kim :D

Çevrimdışı ahmetx

Şenol hocanın altında çalışacak sportif direktör-menejer olacak bu sistemde.

Çevrimdışı TØLGA

Başkan şu durumda seçime gitmez Haziran 2016'yı bekleyecektir bence :)
şuanda demiyorum zaten sene içinde kaotik bir durum yaşanırsa
yönetimde takım kötü giderse arka arkaya flen gör bak  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu nasıl bir toplantı beynim yandı yemin ederim.

Futbolda tek patron Şenol hoca olunca birden nasıl profesyonelleştik ben onu anlamadım mesela. Önder Özen gittiği günden beri başka bir sportif direktör getireceğiz demiyor muydu ANÇ? Şimdi Şenol hoca hem teknik direktör, hem sportif direktör,  hem yönetici oldu, bütün bu işlerle tek başına uğraşacak ve yönetimle arasında köprü görevi kuracak bir kişi bile olmayacak. Ve biz birden profesyonelleştik yani? Bence kaleye de geçsin Şenol hoca über profesyonel bir yapı olur o zaman.
Kısaca Şenol Hocayı Fatih Terim yaptık

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Madem böyle yapacaktınız önder özenle ibrahim altinsayi neden küstürdünüz derler adama.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu Ochoa'yı istemeyen bir ben mi varım ? Güzel,akrobatik harika kurtarışları var ama saatli bomba herif , her an her şeyi yapabilir canımızı çok yakar.

Bende varim
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Deniz

Senol güneşi vodafone arena inşaatında da calistiracaklar mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kartal43

ya getir yabancı bu işi bilen, lisan bilen,scout ağı geniş olan birini koy futbolun başına.Şenol Güneşi resmen ateşe attılar yazık valla hocaya da yazık.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Senol gunes takimi mi kursun transfer mi yapsin maclara mi ciksin bu ne bicim karar?

Resmen birbirlerine düştüler hodri meydan diyerek ellerini futboldan cektiler.

Basarisizlik olursa da orada suç atilacak bir hoca var zaten sorumlusu senol güneş derler olur biter.

Tunelin sonu karanlik.

Şenol hoca bunu kabul etmez.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Net söyleyeyim Fikret Orman stadı açamaz. Anç atar yaptı gitti devamı gelir bunların ego savaşları kaos falan :D

Çevrimdışı ahmetx

Bursa'ya 1.7 milyon euro verdiler bonservisi için. Oyuncuya verilen para da 1.5 milyon civarıdır yani bizim Pektemek'ten ucuza oynayacak.
anladım şimdi.

Çevrimdışı Tolga

şuanda demiyorum zaten sene içinde kaotik bir durum yaşanırsa
yönetimde takım kötü giderse arka arkaya flen gör bak  :evillol: :evillol:
Kaotik bir ortamda seçime gidilirse Fikret Başkan şansının azalacağının farkında o yüzden ortalık yatışmışken doğru zamanda seçime gider :icool:

Çevrimdışı Hicks

Böyle bir şey olabilir mi ya? Şimdi Mete Vardar Futbol Şubesi Sorumlusuydu, Ahmet Nur Çebi, yurt içi ilişkilerden sorumluydu, Erdal Torunoğulları da yurt dışı ilişkilerden sorumluydu. 3 tane yöneticinin hakkıyla karşılayamadığı bir iş yükünü zaten işi teknik direktörlük olan bir personel yapabilir mi? Mantık bu kadar basit... Ayrıca bu adam organizasyon şemasında kime bağlı olacak? Direk başkana mı? Yani aslında başkan mı Futbol Şubesi'nden sorumlu oldu şimdi?
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı JoseDemba

Rajtoral felan Şenol Hocanın düşündüğü isimler değildir İnşallah saçma sapan futbolcular alıp deliye çevirmezler İnşallah bi sene daha çöpe gitmez
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı TØLGA

Kaotik bir ortamda seçime gidilirse Fikret Başkan şansının azalacağının farkında o yüzden ortalık yatışmışken doğru zamanda seçime gider :icool:
adama derler hani önemli olan olan BEŞİKTAŞ'dı diye işte geçiniz herkes kendini düşünüyo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK