2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12956754 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Ralf Bosse ‏@RalfBosse  23 dk.23 dakika önce
Herrlich! Jeden Tag gibt es einen neuen Innenverteidiger bei @borussia Heute: Atinc Nukan von @Besiktas
 :bandit:

Das ist schön  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

İngiltere Premier Ligi ekibi, Real Madrid'in İspanyol orta saha oyuncusu için 22 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti

İngiltere Premier Ligi'nde transferin hızlı ekibi Liverpool, kancayı Real Madrid'li Asier Illarramendi'ye taktı.

Dünya üzerindeki abartısız en saçmasapalak transfer politikasına sahip kulüp bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

tolga diye başlayınca yine ne yapmışım moduna girdim tamm  :kop: :kop:
neyseki yanlış alarm

:kop: :kop: :kop:

:nargile:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı muhalefet

Tolga'ya da aklım ermiyor bu arada.

Biz bu adamı ilk aldık ilk 6 ay tamam dedi değil mi herkes? Kale yıllar sonra tamam.

Bir oyuncu 0 6 aydan sonra nasıl bu hale gelir yahu.

Annesi vefat ettikten sonra olan oldu, düştü performansı.

Çevrimdışı Anıl

Kötü haber Isla gelmiyor, iyi haber Toraman ayrıldı  :bandit:
Eyvallah :ok:

Çevrimdışı Anıl

İngiltere Premier Ligi ekibi, Real Madrid'in İspanyol orta saha oyuncusu için 22 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti

İngiltere Premier Ligi'nde transferin hızlı ekibi Liverpool, kancayı Real Madrid'li Asier Illarramendi'ye taktı.

Dünya üzerindeki abartısız en saçmasapalak transfer politikasına sahip kulüp bu.
Dünya sıralaması
1. Liverpool
2. Beşiktaş :D

Çevrimdışı talha

Das ist schön  :evillol:

Kimse istiyor almanca anlamıyoruz :) ama Atınç gitsin milli takıma alman görmüş bir adam lazım
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Abdullah

əvrən ‏@evrenmanchester  46 sn.47 saniye önce
Konoplyanka

Resmi karari babasi aciklayacak ( saniorum sali , p.tesi )

Çevrimdışı Çağatay

Liverpoolun basina f.orman gecse o transfer en fazla 14 e biter :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı Türkay

Sağ bek için Wallace nasıl olur?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Ben onlarla ilgili haber vermekten bıktım onlar bıkmadılar :D

RVP zu Fener diyolar :o_o:

Çevrimdışı Tolga

Ben onlarla ilgili haber vermekten bıktım onlar bıkmadılar :D

RVP zu Fener diyolar :o_o:
Derler V.Persie de geliyor derler :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tolga ya ne olduğunu soranlar gördüm.

İstanbul gece hayatı diyelim.

Karısından boşandı, Genç kızlarla takılmaya, mekanlara koşmaya başladı. Sonuç bu.. Yani özetle, değişmeyecek adam yoktur. Değiştirmeyecek şehir vardır, İstanbul bu şehirlerden biri değildir.

Çevrimdışı Abdullah

Ralf Bosse ‏@RalfBosse  3 dk.3 dakika önce
@skurutas1903 @borussia @Besiktas Aus meiner Sicht ist da auch nichts dran. Das ist eine reine Spekulation ohne ernsthaften Hintergrund.

Çevrimdışı Anıl

Muzzi Ozcan ‏@Muzziozcan 27 dk.27 dakika önce

@luisnani are you ready ? 👍😉👌 see you in Istanbul

Fifa menajeriymiş kendisi. :by2:

Çevrimdışı asi_kartal

Antremanlarin coguna cikmayan surekli sakat olan vasat  kalecilerimiz varken kaleci transferi gundemde degil. Takimi arkadan yonetecek tek bir tecrubeli adam yokken ve beklerimiz vasat iken bunun disinda ki transferleri konusmak gercekten cok aci. Her sey acik ve net halen bu bolgelere transfer yapilmiyorsa bu sezonda ayni terane olur..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı sosyalkartal

Tolga ya ne olduğunu soranlar gördüm.

İstanbul gece hayatı diyelim.

Karısından boşandı, Genç kızlarla takılmaya, mekanlara koşmaya başladı. Sonuç bu.. Yani özetle, değişmeyecek adam yoktur. Değiştirmeyecek şehir vardır, İstanbul bu şehirlerden biri değildir.
bizzat mı gördün ben hiç haberini görmedim kızlarla felan takıldığının bir karısından boşandı
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

Muzzi Ozcan ‏@Muzziozcan 27 dk.27 dakika önce

@luisnani are you ready ? 👍😉👌 see you in Istanbul

Fifa menajeriymiş kendisi. :by2:

İyidir iyi bir kazık daha girecek bunlara Krasic gibi  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

İyidir iyi bir kazık daha girecek bunlara Krasic gibi  :evillol:
Takıma katkı veren kazık ama :D

Çevrimdışı Abdullah

Desmarque Sevilla FC ‏@eldesmarque_sfc  1 sa.1 saat önce
El padre de Konoplyanka: “El traspaso se anunciará esta semana” http://sevilla.eldesmarque.com/sevilla-futbol-club/73339-el-padre-de-konoplyanka-el-traspaso-se-anunciara-esta-semana … #SevillaFC 

Çevrimdışı ZEKI

Hadi ingilizceyi anladikda almanca nerden cikti, ispanyolcada baslar.. necmi abi forumun almancasinida hazirlatsin..
Gencler anlamiyoruz almanca yaziyorsunuz turkcesinide yazin.

Çevrimdışı Efe

@Çağrı twittlerde adin geciyor :D Transfer edecekler seni klube bu gidisle ..
inşallah etsinler  :D benide transfer etsinler vodafone arena başbakanı olarak :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

La Liga Turkiye ‏@LaligaTurkiyee 41 sn.42 saniye önce

Real Madrid'in İspanyol savunmacısı Sergio Ramos'un kulüpten ayrılmak istediğini idarecilere bildirdiği iddia edildi.

Çök çök çök çök :evillol: