2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954737 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

bizzat mı gördün ben hiç haberini görmedim kızlarla felan takıldığının bir karısından boşandı

Bizzat görenler bana anlattı. Tolga şu mekandaydı bu mekandaydı vs.

Çevrimdışı Anıl

Desmarque Sevilla FC ‏@eldesmarque_sfc  1 sa.1 saat önce
El padre de Konoplyanka: “El traspaso se anunciará esta semana” http://sevilla.eldesmarque.com/sevilla-futbol-club/73339-el-padre-de-konoplyanka-el-traspaso-se-anunciara-esta-semana … #SevillaFC 
Babası nereye transfer olucağının bu hafta açıklanacağını söylemiş çevirisi bu :D

La Liga Turkiye ‏@LaligaTurkiyee 41 sn.42 saniye önce

Real Madrid'in İspanyol savunmacısı Sergio Ramos'un kulüpten ayrılmak istediğini idarecilere bildirdiği iddia edildi.

Çök çök çök çök :evillol:

Senelik 9 milyon euro talep ediyormuş. Manu ve Barca ile flörtte  :lol:

Çevrimdışı Abdullah

Hadi ingilizceyi anladikda almanca nerden cikti, ispanyolcada baslar.. necmi abi forumun almancasinida hazirlatsin..
Gencler anlamiyoruz almanca yaziyorsunuz turkcesinide yazin.
:evillol: abi almanlar atıncı takibe almış ama şu an spekülasyondan ibaret olabilir diyor muhabir kesin bir bilgi değilmiş yani.  :D

Bir futbolcu için en önemli şey paradır. Bir Futbolcu babası için en önemli şey oğlu değil, oğlunun kazanacağı paradır.

İş babaya kaldıysa, şansımız artar.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Real Madrid'in İspanyol savunmacısı Sergio Ramos'un kulüpten ayrılmak istediğini idarecilere bildirdiği iddia edildi.

:acim: :yerlerde:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

zafer demir ‏@zafer19031969  4 sn.5 saniye önce
the happy end in KONOPLYANKA :bandit:

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizzat görenler bana anlattı. Tolga şu mekandaydı bu mekandaydı vs.
bence hoş değil kulaktan dolma bilgilerle oyuncumuzu itham etmek bizim basın böyle şeyleri kaçırmazdı formu düştü ama zaten  müthiş bir kaleci değildi bizim taraftar abarttı
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı atalay

Konoplyanka'nın babası > Tolgay'ın babası.

Çevrimiçi Samet Ç

zafer demir ‏@zafer19031969  31 sn.31 saniye önce
the happy end in KONOPLYANKA

:alala:

Çevrimdışı Abdullah

Sergio ramos

Yillik 9m istio ..suan 6m alio ..real 7.250 onerio . Bi kac gune dugum cozulur .. manutd siperde ama zor o is . :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Hicks

Tamam, eyvallah çok çok zor bir şey, Allah kimsenin başına vermesin ama madem mental olarak güçlü değilsin, oynamayacaksın, hocan oynatmayacak, oynatsa da benim konsantrasyonum eksin hocam diyeceksin. Her planjon yaptığında yerde kalan, sedyeyle oyunu terkeden bir kaleci daha görmedim arkadaş, bu nedir... Kafan yerinde değilse otur kulübede ihtiyaç olursa elinden geleni yap ama benim kaleme geçip un çuvalı gibi durma orda, her gelen topu yeme, bıkkın, bitkin, boş vermiş, 5 karış suratını görmek istemiyorum ben her maçta. Kaleci dediğin tam anlamı ile kedi gibi olacak, kedi konsantrasyonunda ve kedi çevikliğinde olacak, yoksa olmaz, olmadı da...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağatay

İyidir iyi bir kazık daha girecek bunlara Krasic gibi  :evillol:

Bu sefer sanmiyorum kazik olacagini
bilmiyorum ama uzuldum acikcasi bu transfere
yani cok kilit açacakmis gibime geliyor
daha 27 yasinda ve bi sene bile iyi oynayip tekrardan büyük liglere gitmek isteyebilir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Karabay

Senelik 9 milyon euro talep ediyormuş. Manu ve Barca ile flörtte  :lol:
o adam barcaya gidermi bilmiyorum. giderse vay be derim

Çevrimiçi Samet Ç

Desmarque Sevilla FC ‏@eldesmarque_sfc  1 sa.1 saat önce
El padre de Konoplyanka: “El traspaso se anunciará esta semana” http://sevilla.eldesmarque.com/sevilla-futbol-club/73339-el-padre-de-konoplyanka-el-traspaso-se-anunciara-esta-semana … #SevillaFC

Bu hafta açıklanacak demiş babası

Çevrimdışı ZEKI

Sergio ramos

Yillik 9m istio ..suan 6m alio ..real 7.250 onerio . Bi kac gune dugum cozulur .. manutd siperde ama zor o is . :bandit: :bandit:
Klubun basarisizligi bir free adam daha elden kaciyor.. yonetim uyuyor  tutturmuslar kono da kono :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

HaberKarakartal.com ‏@hbrkarakartal  14 sn.15 saniye önce
Başkan Fikret Orman Futbol A Takım Sorumluluğu görevini ortadan kaldırarak bu sorumluluğu üstüne aldı.  (sporx)
daha çok oyuncu izlemek için gider başkan artık 
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

yarın stoper için bir adet kap bekliyorum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bazen diyorum ki fake bir hesap açıp her gün "konoplyanka beşiktaşta ayrıntılar birazdan.." diye tweet atayım

Çevrimdışı Çağrı

Biraz buraya pilav kapları yağacak yine bunu demeyeydin iyiydi  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Ben her gun bekliyorum
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Hayrola :upto: :upto:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Hicks

HaberKarakartal.com ‏@hbrkarakartal  14 sn.15 saniye önce
Başkan Fikret Orman Futbol A Takım Sorumluluğu görevini ortadan kaldırarak bu sorumluluğu üstüne aldı.  (sporx)
daha çok oyuncu izlemek için gider başkan artık

Gerçek mi bu haber? Ahmet Nur Çebi ile Fikret Orman arasında sorun var deniyordu, hep yalanladılar ama bu haber doğru ise sorun olduğu da doğru demekki...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Efe

Hayrola :upto: :upto:
bişey yok sadece his @Tolga_  inşallah bildirilir birisi artık :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK