2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12955112 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence forvette vlaar sol açıkta ochoa stoper de sako baya iş yapar. Alınmalı
Pappis defansta daha çok iş yapar bence. Casillas ı sol açık yapabiliriz. Hem dünya şampiyonluğu var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bence yönetim Erdem Özgenç'i nasıl kaptırdım diye dizini dövüyordur.Çünkü ondan başka free oyuncu kapabileceklerini zannetmiyorum.
Hatta yönetimin yerinde olsam şöyle bir şey yaparım.Madem beceremiyorsun free adam getirmeyi.Tüm görüşmelerinin sonlandır.Demba Ba'yı sat(satabilirsen) ondan sonra bonservisi elinde olmayan oyunculara git al 1-2 tanesini.Free alamıyorsun çünkü beceremiyorsun

Çevrimiçi Samet Ç

Transfermarkt'a gore oyle, ama orda performansi duser. Klasik kanat oyuncusu degil, zaten gectigimiz sezon Vitesse'de tum sezon boyunca merkez'de oynadi.

Ki, orda cok etkili. Bence kesinlikle kiralanmali zaten. Bu takima Ba giderse 2 santrofor, 1 sol kanat, 2 stopper ve sagbek sart zaten. Ilk santroforun yedegi Pektemek ve Cenk olmamali. Omer'i tutmazlar bence, haksizlik olsada ona.
:tabe:

Çevrimdışı Jukebox

Babel e hazır olun bu hafta ama bence kötü değil bizde iş yapar, Kasımpaşa maçlarını izleyin bizde olsa farklı olur
o adam bizde is yapmaz.. disiplinli bir adamda degil.is yapiyor dediginiz takimda kasimpasa... diyecekseniz kariyerinde ajax,liverpool var.o zamanlar baskaydi wonderkid diye goruluyordu sonra patladi.. yoluda yasina ragmen kasimpasaya dustu.. gelmez umarim ben istemem..

Çevrimiçi Mehmet57

Ziyech sol kanatta da oynayabiliyor.  :icool:

Dogru. orda da oynadi gectigimiz sezon. Ama gercek mevkisi ofansif orta saha.

Oguzhanin sag kanatta oynamasi gibi.

Çevrimiçi Mehmet57

Umarim Senol hoca Kerim'i Bilic gibi sag kanada koymaz. O cocuk sol kanat oyuncusu. Soldan iceri girip oyunu kuran futbolcu, ordan cok etkili. Sag kanatta performansi cok dusuyor. Galatasaray macinda bile hep merkeze kaymaya calisiyordu.

Çevrimdışı Tolga

durum bu

Böyle bakarsak en fazla harcayan Gs, en fazla şampiyon (3 kez) olan da Gs.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Bu önümüzdeki yıl bütçesi 440 milyon tl açıklandı ya sanırım kongre kitapçıklarında ya da sunumda hangi gelirin nereden geleceğini yazmışlar elinde olan ya da bir yerde gören var mı Dökümü?

Bir Görelim nereden ne gelecek.

onu bende merak ediyorum çünkü bütceyi gelire göre açıklamak gerekir
yoksa ben bir milyar harcayacağım diyemezsin sana sorarlar neyi harcayacaksın diye

Çevrimdışı Çağatay

Bu önümüzdeki yıl bütçesi 440 milyon tl açıklandı ya sanırım kongre kitapçıklarında ya da sunumda hangi gelirin nereden geleceğini yazmışlar elinde olan ya da bir yerde gören var mı Dökümü?

Bir Görelim nereden ne gelecek.

Yanlis hatirlamiyorsam staddaki cekirdek satisindan bi 220 milyon tl bekleniyor.
bu sene cok çitlenecegi düşünülmüş sanirim :D :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı forzatunga

Yani??
alıntıladığım mesajı okursan anlarsın sanırım.

Çevrimdışı ozan062

Bence yönetim Erdem Özgenç'i nasıl kaptırdım diye dizini dövüyordur.Çünkü ondan başka free oyuncu kapabileceklerini zannetmiyorum.
Hatta yönetimin yerinde olsam şöyle bir şey yaparım.Madem beceremiyorsun free adam getirmeyi.Tüm görüşmelerinin sonlandır.Demba Ba'yı sat(satabilirsen) ondan sonra bonservisi elinde olmayan oyunculara git al 1-2 tanesini.Free alamıyorsun çünkü beceremiyorsun

hayır adamlar insan kaynagı alımı yapamıyor :) free  olsane olur :)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Diğerlerinden az harcadığımız için başarılıymışız.

Çevrimdışı Çağatay

durum bu

Ne kadar ekmek o kadar köfte nin tablosu sanirim bu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

az para harcamak ile başarılı olunabilir olunmaz değil ama bir kupa bir şampiyonluk
birşey gösterebiliyormusun?? gs en fazla harcıyan eyvallah 3 şampiyonlugu ziraat türkiye kupası flen var
şampiyonluktan gelen paraları hesapla üstüne yayın hakkı parasını koy üstüne şampiyonlar ligine tek başına katılıyor
hayli hayli o kadronun karşılığını alıyor  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

2,5 katımızı harcamışlar öyle veya böyle 3 şampiyonluk almışlar 2 türkiye kupası 2 süper kupa almışlar. Bunlara ek olarak 3 defa şampiyonlar ligine direkt katılmışlar 2 defa gruplardan çıkmışlar. Bu sayede ciddi gelir elde etmişler hatrı sayılır miktarda ürün satışından ve stadyumdan gelir elde etmişler. Şimdi soruyorum biz bir spor kulübü isek başarı mı elde etmeliyiz yoksa başka bir şey mi? En az parayı harcayıp 0 (yazıyla sıfır) başarı elde ettiğimiz için övünmeli miyiz? Yönetim sportif olarak başarılı mıdır?

Çevrimdışı forzatunga

çok para harcarsan kesin başarı gelir ya da az para ile başarı yakalanamaz  demek elbette mümkün değil ancak işin çok daha zor olduğu da bir gerçek.Bu gerçeği görerek beklenti ve eleştirileri yapmak lazım.Rekabet ettiklerinle arandaki fark şu an için 300-500 değil en az 2 kat.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Haziran 2015, 20:04:07
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Ziyec harbiden çok sağlam çocuk ya ben artık scouting işinin menajerlerin engellediğini düşünüyorum .Bulmak istesek hem ed ba giderse 14 milyona çok sağlan 3 tane adam alırız  Sanki yönetimle bizim scoutcular arasında ciddi menajerler işi dönüyor.  Bu arada rüzgar sağnak'ın paylaştığı traore'de bayağı efso adam. Umarım değerlendirilir..

Çevrimdışı TØLGA

Ziyec harbiden çok sağlam çocuk ya ben artık scouting işinin menajerlerin engellediğini düşünüyorum .Bulmak istesek hem ed ba giderse 14 milyona çok sağlan 3 tane adam alırız  Sanki yönetimle bizim scoutcular arasında ciddi menajerler işi dönüyor.  Bu arada rüzgar sağnak'ın paylaştığı traore'de bayağı efso adam. Umarım değerlendirilir..
menajerler engellemez aslında sen klüpte menajer ile çalışmazsan alırsın.Misal ertan göksu onun menajerligini yaptığı adamlara bakıyoruz genelde
misal tosiç çaktılar birtane eskiden ahmet bulut vardı şimdi bu.Rüzgar sağnağın bir futbol aklı olduğuna inananlardanım seneye seçimlerde umarım güzel bir
yönetim kurulu kurar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Hadi futbolu geçtim yanlı federasyon var hakemi var basketbolda voleybolda neden tek başarın yok. Başarıyı geçtim birinde küme düşüyorsun diğerinde play off dışında kaldın. Her şeyi stadla kabul etmemizi mi bekliyorlar? İnşaattan anlıyorlar futboldan anlamıyorlarsa umarım ekime yetişir tez zamanda giderler.

Çevrimdışı Abdullah

çok para harcarsan kesin başarı gelir ya da az para ile başarı yakalanamaz  demek elbette mümkün değil ancak işin çok daha zor olduğu da bir gerçek.Bu gerçeği görerek beklenti ve eleştirileri yapmak lazım.Rekabet ettiklerinle arandaki fark şu an için 300-500 değil en az 2 kat.
Mesele onlar kadar harcansın meselesi değil mesele harcadığını hakkıyla harcıyor musun? Verdiğin parayı hakeden adamlara mı veriyorsun?

Çevrimdışı Çağrı

Olaya böyle bakar da kabulleniş evresine girersek asıl topu o zaman atarız işte. O zaman küçük olduğunu tam anlamıyla kabul etmiş olursun. Burası la Liga değil buraya gelebilecek en üst kesin oyuncu da belli burada 40 milyon harcayan da 15 milyon harcayan da Eşit şampiyonluk şansına sahiptir çünkü mesele paranın çokluğu değil doğru oyuncu tercihidir. La ligada oynuyor olsak her oyuncu gelebiliyor olsa anlarım dediğini ama öyle bir durum yok biz doğru transfer yapsak aradaki kadro kalite farkı yazıyla rakamla Sıfır olur.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Cok para harcamadan basarili olabiliriz ama her zaman oyle olmaz iste belki bir kez olursun ama dewamlilik icin mutlaka harcaman gerekir. Biz son 3 senedir az harcayarak basari peşinde kostuk ama olmadi bence bu sene daha farkli bir strateji belirlemeliydik ama o da olmadi dolayisiyla son 3 seneye bakarak bir benzerinin daha yasanmayacagini beklemek polyannacilik olur.