2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12963405 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

https://twitter.com/sporx/status/612273231718825984

ochoa nasıl olur sizce

Dünya kupasında hatırladığım kadarıyla bir iki maçta fantastik kurtarışlar yapmıştı ama genel olarak güven vermemişti bana. Yetenekli ama her an takımı yakabilecek bir kaleci bence. Cenk Gönen style yani  :D

Ayrıca Malaga'da yedek kalmış ligde 1 dk forma giymemiş.

Çevrimdışı Strand Jack

gelmez, fb çok ugrastı nuh dedi peygamber demedi.

Pato'da haklı Kemal abi fbye gelip ne yapacak.Tırı vırı camiaları.Onun kalbi bizimle ama yönetimde bunu görebilecek kabiliyette birileri var mı orası meçhul işte  :ebebe:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Pato'da haklı Kemal abi fbye gelip ne yapacak.Tırı vırı camiaları.Onun kalbi bizimle ama yönetimde bunu görebilecek kabiliyette birileri var mı orası meçhul işte  :ebebe:

Trolluyor musun?

Çevrimdışı Hasan Akten

Kanı da siyah beyaz akıyormuş Patonun  :evillol:

Çevrimiçi Mehmet57

Dieumerci Mbokani,adi bizle geciyor. Sevdigi bir ortamda, kendini iyi hisettigi ortamda cok iyi isler yapabilecek futbolcu. 1,85 boyu, guclu fizigi, birebir de etkili oyunu. Tam bize gore.

Çevrimdışı Strand Jack

Pato'yu şöyle söylemek lazım. Ersan mesela bırakıp burayı gider mi Çin'e? 2 katını bile teklif etseler gitmez. Olaya o açıdan bakın.

Ayrıca Pato çok kötü.  :tabe:

Bu yorumu canlı olarak izlediğinizi varsayarak yazdığınızı düşünüyorum.Yok izlemediyseniz karıştırdınız herhalde  :D

Çevrimdışı Baba1903

Dieumerci Mbokani,adi bizle geciyor. Sevdigi bir ortamda, kendini iyi hisettigi ortamda cok iyi isler yapabilecek futbolcu. 1,85 boyu, guclu fizigi, birebir de etkili oyunu. Tam bize gore.

Bunun yanına bi tane daha böyle adan alcaksın Pato gibi riskli ikisinden biri tutar heralde :)

Çevrimdışı Strand Jack

Çevrimdışı talha

Bu yorumu canlı olarak izlediğinizi varsayarak yazdığınızı düşünüyorum.Yok izlemediyseniz karıştırdınız herhalde  :D

İzledim kötü adam işte. Pato'yu halen daha Roma'dan falan kalan hliyel hatırlıyorsunuz. Pato şuan rezil bir halde. Keyfine futbol oynuyor. Şu bilgilerinizi bir yenileyin. Beşiktaş'ın parası değerlidir Pato gibi Balotelli gibi şımarıklara ayıracağımız kadar fazla paramız yok.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı forzatunga

yönetime acil kalp mütehassısı lazım! vizyonsuz yönetim adamın kalbini nasıl okuyamıyorsunuz  :s20:

:lol: :lol:

Çevrimdışı Strand Jack

İzledim kötü adam işte. Pato'yu halen daha Roma'dan falan kalan hliyel hatırlıyorsunuz. Pato şuan rezil bir halde. Keyfine futbol oynuyor. Şu bilgilerinizi bir yenileyin. Beşiktaş'ın parası değerlidir Pato gibi Balotelli gibi şımarıklara ayıracağımız kadar fazla paramız yok.

Ben canlı olarak izlediğim için konuşuyorum.(TV'den bahsetmiyorum) At gözlüğüyle bakmaktan vazgeçmek lazım.5-6'dan fazla verilmez bonservisine.Ha yok isterlerse alınmaz zaten.Ayrıca şımarık diyorsunuz emin olun Töre kadar değil.

Çevrimdışı Kemal

Patonun ölüsü 20 + gol atar bizim ligde şaşırdınız mı, akıllı vuruşları iyi koşmayan demba ba show yaptı bu ülkede. en azından youtube a pato yazın barce savunmasını fln nasıl pazara gönderdiğini arkasında nal toplattığını izleyin, Pato beğenmez hale gelmişiz vay anasını arkadaş, getirsinlerde bir Almeida rahatlayıverin.

Çevrimdışı talha

Ben canlı olarak izlediğim için konuşuyorum.(TV'den bahsetmiyorum) At gözlüğüyle bakmaktan vazgeçmek lazım.5-6'dan fazla verilmez bonservisine.Ha yok isterlerse alınmaz zaten.Ayrıca şımarık diyorsunuz emin olun Töre kadar değil.

Boşa muhabbet şuan Pato buraya gelmez zaten, inşallah da gelmez. Bizimkilerinde zaten Pato'yu getirmek gibi bir hamleleri olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı Kemal

evet gelmez orası ayrı konu. gelse başkan özel uçakla almaya gider :)

Çevrimiçi Mehmet57

Ba'yi satarsak Islam Slimani hamlesi bekleyebilirmiyiz yonetimden

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Baba1903 Adama kısa boylu dedin fotosunu yapıştırmışsın :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Strand Jack

Patonun ölüsü 20 + gol atar bizim ligde şaşırdınız mı, akıllı vuruşları iyi koşmayan demba ba show yaptı bu ülkede. en azından youtube a pato yazın barce savunmasını fln nasıl pazara gönderdiğini arkasında nal toplattığını izleyin, Pato beğenmez hale gelmişiz vay anasını arkadaş, getirsinlerde bir Almeida rahatlayıverin.

Pato'yu beğenmelere Edu bile fazla  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Papis Cisse ya da Mitroglu'dan biri yeni forvetimiz olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Papis Cisse ya da Mitroglu'dan biri yeni forvetimiz olur :)

Newcastle forvetini değiştiriyor QPR'in yeni bomba bir forveti var onu getirecekler büyük ihtimalle. Bas Dost'u falan da getirmeyi düşünüyorlardı. Papiss için her türlü imkan uygun adamı ikna edebildin mi gelir.

Bizim için en uygun adamdır Papiss. Yanına Cenk'i koy ikili oynasınlar. Çok can yakarlar.

Çevrimdışı Kemal

edu kadar kazması gelmedi bu kulübe gerçekten, ersanın saçları kısa halinin forveti

Çevrimdışı talha

Bu arada Atletico Töre'yi istiyorsa bizimkiler biraz akıllı davransınlar.

10M + Jimenez ve Oliver'i 1 seneliğine kiralık istesinler.

Çevrimdışı Tolga

Newcastle forvetini değiştiriyor QPR'in yeni bomba bir forveti var onu getirecekler büyük ihtimalle. Bas Dost'u falan da getirmeyi düşünüyorlardı. Papiss için her türlü imkan uygun adamı ikna edebildin mi gelir.

Bizim için en uygun adamdır Papiss. Yanına Cenk'i koy ikili oynasınlar. Çok can yakarlar.
Aynen öyle bize en uygun isim kesinlikle Cisse'dir :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alın size 2015 model Pato. Bize ceza sahasında boğuşacak, orda iyi forvet lazım, bu değil :)

Alttaki yorumlarıda okuyun :ok:

[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 18:43:09 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Ligtv de Beşiktaşın Sezonun Golleri ni izliyorumda, yönetime çok büyük iş düşüyor Demba BA nın eksiğini gidermek için resmen takım sırtlamış,  Cisse yimi alırlar Patoyu mu Khoumayı mı bilmem ama  en azo ayarda birini almaları lazım. Lüxe kolay alışılır çünkü, taraftar Ba ile lüxe alıştı :):)

Çevrimiçi Mehmet57

Zamaninda su adami istyorduk Wigan'da sozlesmesi sona erdiginde. Tolgay-Diame ne olurdu ama. Rakibin kapandigi maclarda kesin bir bosluk bulurdu.