2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12963382 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

Şu ikiliyi aynı anda görsek ne olurdu forvet hattında  :bawling:

Çevrimiçi Mehmet57

paylaş kısmını tıkla orda çıkan linki kopyala buraya yapıştır. Sonrada https deki s yi sil gönder @Mehmet57

Eyv :ishock:

Çevrimdışı Baba1903

Sessizlik sıkıcı.Yok mu haber ?

Çevrimdışı Kemal

Pato bizde çok iş yapar aldıgımızın 2 katınada satarız ama o çocukta bişey var uzaklarda yapamıyor, gelmez yani.

Çevrimdışı Baba1903

Pato bizde çok iş yapar aldıgımızın 2 katınada satarız ama o çocukta bişey var uzaklarda yapamıyor, gelmez yani.
Bende öyle duşunuyorum ama forumde herkes karşı :)

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Mbia alacakları 15 gün gecikirse serbest kalma maddesi koydurtmak istemiş, TS bu yüzden vazgeçmiş.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tamam abi siz daha yararlı olacak 25-26 yaşındakiş fotveti söyleyin vallaha avatarımı yapcam :D
Seydou dombia her türlü daha yararli olur profil yapabilirsin 😄😄😄

Çevrimdışı Baba1903

Seydou dombia her türlü daha yararli olur profil yapabilirsin 😄😄😄

Abi nasıl alcaz bunu ya daha roma devre arasında 14 bayıldı buna :D

Çevrimdışı Hasan Akten

Eyv :ishock:

Sosa değil ama Oguzhan satılırsa alınabilir bence.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi nasıl alcaz bunu ya daha roma devre arasında 14 bayıldı buna :D
Ba nin parayla bunu alalim degisiklik olsun:)

Çevrimdışı Strand Jack

Pato'yu istemeyenleri bende anlamıyorum.Gelsin çıksın taraftarın karşısına bakın görün nasıl oynuyor.Herkesin kafasında sakatlık var

Çevrimdışı Baba1903

Ba nin parayla bunu alalim degisiklik olsun:)
Bununda boyu küçük abi bide kafa çok büyük bunun :D
Pato yada Chicharito yakışıklıdır ama en yakışıklısı Demba Ba keşke gitmese

Çevrimdışı Kemal

Pato gelmezki zaten millet istemese nolur :) bende Kane gelmesin diyorum mesela, Kane buna çok mu darılır :)

Çevrimdışı Baba1903

Pato'yu istemeyenleri bende anlamıyorum.Gelsin çıksın taraftarın karşısına bakın görün nasıl oynuyor.Herkesin kafasında sakatlık var
Aynen abi sakatlanmasın gol rekoru kırar Fernandaonun 22 attığı ulkede Pato en az penaltısız 30 atar

Çevrimdışı Baba1903

Pato gelmezki zaten millet istemese nolur :) bende Kane gelmesin diyorum mesela, Kane buna çok mu darılır :)
Pato bal gibi de gelir abi :)

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu Copa America ne zaman bitecek? Kamp başlamadan şu İsla'yı alsak bari.

Fener de Nani'yi alıyormuş 8.5 milyon euroya. İyice moralim bozuldu    :s20:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Mehmet57

Fernandao asla kotu bir futbolcu degil. Hatta ortalamin uzerinde, iyi denilebilecek bir santrofor. Tek vuruslari cok iyi yapiyor, en onemlisi bunu hem sag hem sol ayakla yapiyor. Iyi kosulari var, dogru pozisyon alan bir santrofor. Bunun yani sira sirti donuk oynayabiliyor, guclu fizigi ile top saklayip diger oyuncularin cogalmasini saglayabiliyiyor, hava toplarinda da etkili.

Bizde gecen sene Ba kadar atarmiydi? Bence atmazdi. Ama dogru sistemde cok gol atabilecek bir oyuncu. Fener'de bence cok gol atar. Caner/Sener ve muhtesem ortalari ile bilinen Nani onu cok iyi beslerler.

Çevrimdışı forzatunga

bu trabzon Mbia'dan neden vazgeçmiş ya da neyde ikna edememiş?

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Baba1903

Biz çok duygusal bir camiayız o yüzden bizde efsane olmak başarılı olmaktan değil ADAM olmaktan geçiyor bu yüzden Bilic'i omuzlarda uğurladık.
Demba Ba her zaman kalbimizde olacak  :by2: Abi ilk kez bu kadar üzülüyorum ya Sivok'Ta da üzüldüm ama bu ayrı ya

Çevrimdışı Kemal

Pato bal gibi de gelir abi :)

gelmez, fb çok ugrastı nuh dedi peygamber demedi.

Çevrimdışı talha

Pato'yu şöyle söylemek lazım. Ersan mesela bırakıp burayı gider mi Çin'e? 2 katını bile teklif etseler gitmez. Olaya o açıdan bakın.

Ayrıca Pato çok kötü.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.