Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
https://twitter.com/sporx/status/612273231718825984ochoa nasıl olur sizce
gelmez, fb çok ugrastı nuh dedi peygamber demedi.
Pato'da haklı Kemal abi fbye gelip ne yapacak.Tırı vırı camiaları.Onun kalbi bizimle ama yönetimde bunu görebilecek kabiliyette birileri var mı orası meçhul işte
Pato'yu şöyle söylemek lazım. Ersan mesela bırakıp burayı gider mi Çin'e? 2 katını bile teklif etseler gitmez. Olaya o açıdan bakın.Ayrıca Pato çok kötü.
Dieumerci Mbokani,adi bizle geciyor. Sevdigi bir ortamda, kendini iyi hisettigi ortamda cok iyi isler yapabilecek futbolcu. 1,85 boyu, guclu fizigi, birebir de etkili oyunu. Tam bize gore.
Trolluyor musun?
Bu yorumu canlı olarak izlediğinizi varsayarak yazdığınızı düşünüyorum.Yok izlemediyseniz karıştırdınız herhalde
İzledim kötü adam işte. Pato'yu halen daha Roma'dan falan kalan hliyel hatırlıyorsunuz. Pato şuan rezil bir halde. Keyfine futbol oynuyor. Şu bilgilerinizi bir yenileyin. Beşiktaş'ın parası değerlidir Pato gibi Balotelli gibi şımarıklara ayıracağımız kadar fazla paramız yok.
Ben canlı olarak izlediğim için konuşuyorum.(TV'den bahsetmiyorum) At gözlüğüyle bakmaktan vazgeçmek lazım.5-6'dan fazla verilmez bonservisine.Ha yok isterlerse alınmaz zaten.Ayrıca şımarık diyorsunuz emin olun Töre kadar değil.
Patonun ölüsü 20 + gol atar bizim ligde şaşırdınız mı, akıllı vuruşları iyi koşmayan demba ba show yaptı bu ülkede. en azından youtube a pato yazın barce savunmasını fln nasıl pazara gönderdiğini arkasında nal toplattığını izleyin, Pato beğenmez hale gelmişiz vay anasını arkadaş, getirsinlerde bir Almeida rahatlayıverin.
Papis Cisse ya da Mitroglu'dan biri yeni forvetimiz olur
Pato'yu beğenmelere Edu bile fazla
Newcastle forvetini değiştiriyor QPR'in yeni bomba bir forveti var onu getirecekler büyük ihtimalle. Bas Dost'u falan da getirmeyi düşünüyorlardı. Papiss için her türlü imkan uygun adamı ikna edebildin mi gelir. Bizim için en uygun adamdır Papiss. Yanına Cenk'i koy ikili oynasınlar. Çok can yakarlar.