Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi ne patosu allah aşkına adam kaka gibi aileden zengin içinde adam akıllı bir top oynama isteği bile yok.Magazin topçusu artık.Buraya gelse adamı sahadan çok tatilde,sevgilisiyle veya eğlence mekanlarında görürüz.Adamda öyle bir potansiyel varki serçe parmağını sehpaya çarpsa 2 hafta sahalardan uzak kalır.Kaçırdığı maç sayısının haddi hesabı yok.İsteyeceği maaşı falan da düşündüğün zaman yok gelmesin.İsim ve şovmen topçusu istemiyorum artık.Oynayacak adam gelsin...Haa yıllar önce çatır çatır oynamıyor muydu ? oynuyordu.Ama daha önce artık yatıyor para yiyor ömrünü eğlenerek geçiren adamlardan bu sırtını da vermiş brezilya'ya ohh.Gelmesin.
Abi Pato'yu adam edip oynattığımızı bi duşunsene o potansiyeli
Atiba ile sözleşme imzalandıktan sonra başka oyuncu alınmaz o bölgeye hele hele Mbia hiç alınmaz.Sağ bek-Stoper-Sol Kanat-Ba gidiyorsa forvet alınır o kadar.
Abi Patoyu beğenmiyorsunuz o zaman 25-26 yaşında kimi alabiliriz hem oynayacak hemde ismiyle rakibi korkutacak biri söyleyin bana avatarımı değiştircem
Chicharito
Boyu çok kısa abi onun
Demba ba'yı ne kadar sevdiğimi bu haberler çıkınca anladım ama yapacak bir şey yok 14m euro yolu açık olsun uzun yıllar sonra forvet gördü bu gözler sayesinde :(
Sen işlevine bak
Yok balotelli yok pato. Ne çok seviyorsunuz beşiktaşın az olan parasını birilerine emeklilik ikramiyesi olarak vermeyi ya. Allah aşkına balotelli nedir ya. İhanettir. Pato geçti gitti artık.
4 yılda bonservisi 35 M 11 M ye düşmüş bir oyuncu hemde 25 yaşındayken ciddi sorun var demektir.heleki avrupada büyük kulüpler tarafından tercih edilmiyorsa demekki adam edilemiyor.
armağanın olumsuzlukları bile bazen doğru yolu gösteriyor
Balotelli daha 24 yaşında ya
Youtube'dan buraya link'e basmadan direk izlenmesi icin nasil video yolluyoruz?