2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12955110 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Baba1903

Ersana teklif var diyorlardı bi bilgisi olan var mı
Abi çinliler 3 verdiler bizimikiler 4 istiyo pazarlıklar sürüyomuş

Casillas'ın Real Madrid kariyeri sona ermiş.Tolga'ya kulüp bul demişler.

Çevrimdışı Çağrı

Casillas'ın Real Madrid kariyeri sona ermiş.Tolga'ya kulüp bul demişler.

Takas yapalım  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi kurallar sert değil o kadar ya.

1.5 yıl önceden bile başlayabilirsin önemli olan resmi görüşme yapmaman yoksa menajeriyle istediği yerde konuşup görüşebilirsin FIFA'nın  kulağında Dinozo üflüyor şu ara zaten  :evillol:
ya boş ver @Çağrı bize gelince sertleşir o kurallar siktiriboktan bir oyuncu yüzünden şike damgası yedik
ne gerek var her şey kuralıyla olmalı şu an bonservisle oyuncuda alamayacağımıza göre kulübün kapısınıda çalmak olmaz
UEFA da aptal değil zaten birilerinin UEFA yı bize karşı kışkırttığını düşünüyorum bizim kural dışı bir şey yapmamamız lazım
bir temmuzdan önce oyuncudan uzak durmak en iyisi burda borç içinde yüzen renkliler varken UEFA nın sürekli bizim üstümüze gelmesini normalmi görüyorsun

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu biz cenk i, 6 ay önceden aldık. 6 koca ay. şurada ligler bitmiş etmiş. Yok öyle yasak masak. Otur konuş futbolcu ile.

Çevrimiçi annoca

EyvAllah sağolasın

İnşAllah inat etmeyizde satarız 1 dahi razıyım

Çevrimdışı Kadir G.

ben direk senin üslubunla yazdım sen bunu hakaret olarak görüyorsan demekki senin yaptığın başkanın yalan söylediği imasıda hakaret oluyor
ve buda bu forumda izin verilmeyen şeyler katagorisine giriyor burda konu çok fazla ilerliyor ve takip edemiyebiliyoruz birini görmediysek diğerine müdahale etmeyeceğiz anlamı çıkmaz bundan hiç asabi falan değilim neden takık olayım düzgün üslupla yaz müdahale etmek zorunda kalmayayım
sen beni tanımamışsın seninle ilgili bir sıkıntım olsa o dakika gidersin bu foruma birilerinin gaz çıkartma yeri olsun diye emek vermiyoruz
tek istediğimiz güzel bir Beşiktaş platformu olsun insanlar düzgünce tartışabilsin ama iş birilerini yalancılıkla itham etmek saygısızca konuşmak
olunca kusura bakma asla izin vermem eleştirinmi var yap kimse sana eleştirme demiyor ama iftira atamazsın sen konuşmayı bilmiyorsun diye
biz senin yazdıklarını okumak zorundamıyız  ne söylediğini bilerek konuşacaksın  @Kadir Güney
yaptığın yanlış kardeşim bunu bilerek özür dilemek yerine her seferinde diklenerek cevap veriyorsun
kimseyi rencide etmeden düzgün bir şekilde tartışmak konunun hikaye kısmıyla değilde özüyle ilgilenmek daha doğru değilmi
burasını diğer forumlara benzetme bak bir ceza almıyorsun söylediğin şey ceza gerektirir ama bu yolu tercih etmiyoruz
biz mümkün olduğu kadar yanlış olanı konuşarak çözme yoluna gidiyoruz istesem her mesajını moderatör onayına alırım
ama bizim ana prensibimiz hiç bir Beşiktaşlı kardeşimizi üzmemek ama sende bizi üzme

Yok valla ben başkana düzenbaz, yalancı demedim mesajımda agresif bir yerde yoktu hatırladığım kadarıyla şimdi bakamıyorum uçmuş. :)

İftirayla kastettiğiniz de önemli çalışanın üstüne işedi denilen futbolcumuz vardı mesela ben bilmiyorum cahilmişim bu konularda sormak istediğim o doğru muydu iftira mıydı? Benim attığım postla aynı seviyede midir mesela bu olay sadece bilmek istiyorum.

Yani bununla forum üzerinden iftiracı demek aynı şeyse eyvallah ne diyeyim iftiracı da olmuşuz.

Ben burda çok ağır şeyler yazanı da gördüm başkanın hayatıyla yatıyla vs. ceza aldıklarını görmedim. Hele kongreden sonra gayet tartışılmıştı burda bunlar.

Yazdığım size dokunmuş sinirlendirmişte olabilir ama bir düşünseniz sadece neden bu kişiye böyle mesajlar atıyorum diye anlayacaksınız. Takık olma olmama da bundan ibaret.

O kadar argo vs forumu tehlikeye sokmayıp olup olmadığı belli olmayan bir antlaşmaya nükteyle dikkat çekmek sokuyorsa ne diyeyim özür dilerim.

Forum sizin o halde bu konuda bir şey demeye hakkım yok. 700 küsür mesajımda çok büyük hakaret içeriyorsa ip adresinden banlayın Beşiktaşa zarar veriyorum demek ki. Konuşmayı bilmediğimdendir abi :)

Çevrimdışı Çağrı

Yahu biz cenk i, 6 ay önceden aldık. 6 koca ay. şurada ligler bitmiş etmiş. Yok öyle yasak masak. Otur konuş futbolcu ile.

Armağan Dzsudzsak'ın anlaşması son 6 aya girmedi onu söylüyor Necmi abi.

Rus liginde sözleşmeler Aralık'a göre düzenliydi ligler erken bittiği için artık normale döndüler bunlar son düzensiz sözleşmelere.

O yüzden Bosman'ı kullanmak için daha 11 gün daha beklemek gerek o konu da haklı da o ara da bonservisiyle almak isteyen biri girer de şimdiden prensipte anlaşırsa apışıp kalırız ben ondan girilmeli dedim yoksa yasal değil doğru.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

altı ay kuralı var @Armağan Bozkurt  sözleşmesinin bitmesin altı aydan fazla olan bir oyuncuyla görüşemezsin
onunda altı aya girmesi için bir temmuzu beklemek gerekiyor öbür türlü ceza alırsın.

Çevrimdışı sosyalkartal

Galatasarayın yaptığı her hamle beşiktaşın ses getirecek işleri baltalamaya yönelik fenerbahçe bu sene parayla dövüyor galatasarayı teklif ettikleri oyuncuya sırnaşamıyorlar bile eee kime sataşacaklar uefa sınırlaması yemiş beşiktaşa bugünkü gökhan töre olayını bidaha yorumlayın şimdi hiç akla mantığa dayanan bir tarafı var mı bunun maksat başka işlerle gündem oluşturmak
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Anladım şimdi.

O arkadaşı 1-2 milyon euroya alabilirsen alırsın şuan, yoksa zor.

Çevrimiçi blackeagle35

Mitroglu gelirse Demba Ba kadar atar hele geçen seneki Bursa gibi oynarsak fazlasını da yapar..Ancak oyun içi katkısı ve asist sayısı geride kalacaktır..Arkasındaki üçlüye önemli iş düşecek..

Çevrimdışı sosyalkartal

Beşiktaşa yapılan sınırlamayı bu sene galatasaraya yapmadılar bile mali tabloları şamp ligi gelirine rağmen berbat gerek bile duymadılar direk açık tehdit aldılar bilali almaları sabriyle uzatmaları şaşırtmasın kimseyi
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

Anladım şimdi.

O arkadaşı 1-2 milyon euroya alabilirsen alırsın şuan, yoksa zor.

Adamın fiziği sıkıntılı. Avrupa'da başaltı takımlar dahil alan çıkmaz Avrupa'yta orta sıralara takımlara gider sadece Bremen tarzı.

Ama burada efsane sezon geçirir çünkü tekniği çok üst düzey.

O bakımdan kapatsak efsane olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaşa yapılan sınırlamayı bu sene galatasaraya yapmadılar bile mali tabloları şamp ligi gelirine rağmen berbat gerek bile duymadılar direk açık tehdit aldılar bilali almaları sabriyle uzatmaları şaşırtmasın kimseyi

Benzer şeyler onlara da uygulandı medya yazmıyor zamanla anlayacak herkes.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Adamın fiziği sıkıntılı. Avrupa'da başaltı takımlar dahil alan çıkmaz Avrupa'yta orta sıralara takımlara gider sadece Bremen tarzı.

Ama burada efsane sezon geçirir çünkü tekniği çok üst düzey.

O bakımdan kapatsak efsane olacak.

e tamam işte. erken fesih içinde birşeyler ödemen lazım. kapora gibi düşünmek gerek. Sonra kullan oyuncuyu vakti gelince sen pazarla yine ortadoğuya uzak doğuya.

Çevrimdışı Kadir G.

Mitroglu gelirse Demba Ba kadar atar hele geçen seneki Bursa gibi oynarsak fazlasını da yapar..Ancak oyun içi katkısı ve asist sayısı geride kalacaktır..Arkasındaki üçlüye önemli iş düşecek..

20 atsa yeter ba da asist yapan biri değildi.

Mitroglu uyarda kiralayabilecek miyiz?

Çevrimdışı Çağrı

Afedersiniz de Galatasaray kıçına don alsın önce sonra Töre'yi alabiliyorsa alır, eline.

Yönetici küfürü yiyecek kadar şanslı değiiler bu sitede  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

e tamam işte. erken fesih içinde birşeyler ödemen lazım. kapora gibi düşünmek gerek. Sonra kullan oyuncuyu vakti gelince sen pazarla yine ortadoğuya uzak doğuya.

Aynen öyle zaten oynat 3 sene ver Çin'e gitsin sonra tam o tip adam zaten parayı deli seviyor.

Kaçırmamaları lazım Hertha Berlin peşinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Yahu bu fener fernandao ve şeneri niye açıklamadı hala. Şener serbestte kaldı halbuki.

Çevrimdışı Çağrı

Hatırlayan olacak mı acaba Macar bir on numara vardı Almanya'da orta sıra takımlarda oynadı uzun süre o da tam buraya göreydi adı gelmedi aklıma.

Benzer muameleyi görecek Dzsudzsak giderse. Flözsi gibi bir adı vardı  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Orhan_

Hala transfer yok. Endişelenmem gerekir mi?

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Armağan Dzsudzsak'ın anlaşması son 6 aya girmedi onu söylüyor Necmi abi.

Rus liginde sözleşmeler Aralık'a göre düzenliydi ligler erken bittiği için artık normale döndüler bunlar son düzensiz sözleşmelere.

O yüzden Bosman'ı kullanmak için daha 11 gün daha beklemek gerek o konu da haklı da o ara da bonservisiyle almak isteyen biri girer de şimdiden prensipte anlaşırsa apışıp kalırız ben ondan girilmeli dedim yoksa yasal değil doğru.
İyide  Çağrı bugün  mevzuya  girsen ve  olduki  alamadın 11 gün sonra bedavaya döndüm ben   de  denmez ki.Kalıcı olan klüpler ise çok kötü bir  etki  bırakmaz mı hakkımızda.

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada bir sorum daha var ve önemli.

Şener parasını yatırıp serbest kaldı.

Şimdi yıllık 1.5 milyon euroya anlaştığı söyleniyor.

Bu bonservisi fener mi ödedi yoksa adam cebinden ödedi de 1.5 milyon euro yıllık ücretin içine bölüp gömdüler mi bu bonservisi?

Eğer böyle 1.5 milyon euro çok iyi anlaşma olur yıllık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

İyide  Çağrı bugün  mevzuya  girsen ve  olduki  alamadın 11 gün sonra bedavaya döndüm ben   de  denmez ki.Kalıcı olan klüpler ise çok kötü bir  etki  bırakmaz mı hakkımızda.

Etik olarak öyle ama piyasada yapılan en normal hareketlerden biri Coşkun abi.

Aynını Fernandes'te Lokomotif yaptı işte bize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli