ben direk senin üslubunla yazdım sen bunu hakaret olarak görüyorsan demekki senin yaptığın başkanın yalan söylediği imasıda hakaret oluyor
ve buda bu forumda izin verilmeyen şeyler katagorisine giriyor burda konu çok fazla ilerliyor ve takip edemiyebiliyoruz birini görmediysek diğerine müdahale etmeyeceğiz anlamı çıkmaz bundan hiç asabi falan değilim neden takık olayım düzgün üslupla yaz müdahale etmek zorunda kalmayayım
sen beni tanımamışsın seninle ilgili bir sıkıntım olsa o dakika gidersin bu foruma birilerinin gaz çıkartma yeri olsun diye emek vermiyoruz
tek istediğimiz güzel bir Beşiktaş platformu olsun insanlar düzgünce tartışabilsin ama iş birilerini yalancılıkla itham etmek saygısızca konuşmak
olunca kusura bakma asla izin vermem eleştirinmi var yap kimse sana eleştirme demiyor ama iftira atamazsın sen konuşmayı bilmiyorsun diye
biz senin yazdıklarını okumak zorundamıyız ne söylediğini bilerek konuşacaksın @Kadir Güney
yaptığın yanlış kardeşim bunu bilerek özür dilemek yerine her seferinde diklenerek cevap veriyorsun
kimseyi rencide etmeden düzgün bir şekilde tartışmak konunun hikaye kısmıyla değilde özüyle ilgilenmek daha doğru değilmi
burasını diğer forumlara benzetme bak bir ceza almıyorsun söylediğin şey ceza gerektirir ama bu yolu tercih etmiyoruz
biz mümkün olduğu kadar yanlış olanı konuşarak çözme yoluna gidiyoruz istesem her mesajını moderatör onayına alırım
ama bizim ana prensibimiz hiç bir Beşiktaşlı kardeşimizi üzmemek ama sende bizi üzme
Yok valla ben başkana düzenbaz, yalancı demedim mesajımda agresif bir yerde yoktu hatırladığım kadarıyla şimdi bakamıyorum uçmuş.

İftirayla kastettiğiniz de önemli çalışanın üstüne işedi denilen futbolcumuz vardı mesela ben bilmiyorum cahilmişim bu konularda sormak istediğim o doğru muydu iftira mıydı? Benim attığım postla aynı seviyede midir mesela bu olay sadece bilmek istiyorum.
Yani bununla forum üzerinden iftiracı demek aynı şeyse eyvallah ne diyeyim iftiracı da olmuşuz.
Ben burda çok ağır şeyler yazanı da gördüm başkanın hayatıyla yatıyla vs. ceza aldıklarını görmedim. Hele kongreden sonra gayet tartışılmıştı burda bunlar.
Yazdığım size dokunmuş sinirlendirmişte olabilir ama bir düşünseniz sadece neden bu kişiye böyle mesajlar atıyorum diye anlayacaksınız. Takık olma olmama da bundan ibaret.
O kadar argo vs forumu tehlikeye sokmayıp olup olmadığı belli olmayan bir antlaşmaya nükteyle dikkat çekmek sokuyorsa ne diyeyim özür dilerim.
Forum sizin o halde bu konuda bir şey demeye hakkım yok. 700 küsür mesajımda çok büyük hakaret içeriyorsa ip adresinden banlayın Beşiktaşa zarar veriyorum demek ki. Konuşmayı bilmediğimdendir abi