Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşin enteresan tarafı M'bia bugünde imza atmadı.Halbuki eşi de Trabzonu çok beğenmişmiş.
Avustralya nın kendisi ayrı bir kıta asya dünyanın bir ucu avustralya diğer ucutam anlamıyla çine en uzak kıta oluyor
daha bir kaç gün önce Başkan iyi ilişkilerim var dedi sen kalkıp iyi ilişkiler bilet alıp maç seyretmek diyorsan bu direk Başkanla dalga geçmek oluyor ve onun sözüne yalan demek oluyor. Bunun başka bir açıklaması varmı.müdahale etmediğimizi nerden biliyorsun daha bir iki gün önce bir üye başka bir üyemize yüzsüz dediği için forumdanatıldı. Sen sanırım sadece sana müdahale ettiğimi sanıyorsun bak istersen bir anons edelim burda şu anda online kaç kişi çıkacakbenim gazabıma uğramış ben ayırt etmeksizin her yanlışa müdahale ederim burda biri aziz yıldırımla ilgili bir söz söylediği için yakasına yapıştım ben burda herhangi bir üyeye Aziz yıldırıma Demirörene kötü laf söyletmiyorsam Kendi Başkanımıza hiç söyletmem.burda beni tartışmaya sürükleme istersen ben ikazımı yapıyorum buna uyup uymamak sana kalmış buranın kuralları varen önemliside Beşiktaş başkanıyla dalga geçer bir açıklama yapamazsın eleştir sonuna kadar ama işi alay etme noktasına getiremezsin ve hiç kimsede getiremez Beşiktaş forumunda Beşiktaş Başkanına saygı gösterilecek bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.@Kadir Güney
Avustralya Asya Şampiyonasına katılıyor abi
1 temmuz bekleniyor olabilir mi acabafb de Şener ve fernandao yu da aciklamadi çünkü. Fm de de oyleydi yamulmuyorsam
Direk beni ANONS etsen herkes onaylardı zaten @Necmi abiKadir Necmi abiden yemedigim Fırça kalmadı , Hatta şöyle söyleyeyim bi ara günde En az 10-12 mesajıma müdahale edip uyarıyordu Necmi abi birşey soluyorsa senin iyiliğin için soyluyordur
Ama fenerbahçe simon kjaer'i açıkladı.Bi işler dönüyo ama hadi hayırlısı
katılabilirde çinin yerli statüsünde kabul etmesi ne alaka onu anlamadım
Tecrübe konuşuyor.
bende fm nin yalancisiyim walla orda da bi haltlar mi dönüyor acaba
Alabilir miyiz bilemem de Ba'yı 14'e verip Papiss Cisse'yi 7'ye alsak öbür sene de onu 14'e versek Katar'a ne hoş olur değil mi
Yani ne bileyim şimdi demba çin'e satıldı gözüyle bakarsa yöneticilerE bide şenol güneş eski hocaları şenerle fernandaonunŞimdi şenol hoca benden haber almadan imza atmayın dediyse belkide bekliyolar
oyle bi cumleyi soylediyse eger senol hocabelki sener dinler ama fernandao nun pek ilgilenecegini sanmiyorum.
Hatırlar mısınız? Demba ba gelmeden önce Elkeson diye bir çocuğun ismi geçiyordu. Brezilyalı, çinde oynuyor. Baya da iyi istatistikleri var. 4 milyona falan bitirilebilir gibi duruyor iş. İzlediğim kadarıyla, temiz bir bitiriciliği var.
Bana uyar vallaha , Al- Parlat -Sat
Bilmiyorum abi Ntvspor yazdı bunu var böyle bir şey diye ama ben doğrulatamadım hiçbir yerde
Senin de daha once soyledigin küçük bezelye fikri en mantikli seçenek benceama tabii onda da iş bitiren adamlarin bu transfere el atmalari lazim