2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12955105 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Yok valla ben başkana düzenbaz, yalancı demedim mesajımda agresif bir yerde yoktu hatırladığım kadarıyla şimdi bakamıyorum uçmuş. :)

İftirayla kastettiğiniz de önemli çalışanın üstüne işedi denilen futbolcumuz vardı mesela ben bilmiyorum cahilmişim bu konularda sormak istediğim o doğru muydu iftira mıydı? Benim attığım postla aynı seviyede midir mesela bu olay sadece bilmek istiyorum.

Yani bununla forum üzerinden iftiracı demek aynı şeyse eyvallah ne diyeyim iftiracı da olmuşuz.

Ben burda çok ağır şeyler yazanı da gördüm başkanın hayatıyla yatıyla vs. ceza aldıklarını görmedim. Hele kongreden sonra gayet tartışılmıştı burda bunlar.

Yazdığım size dokunmuş sinirlendirmişte olabilir ama bir düşünseniz sadece neden bu kişiye böyle mesajlar atıyorum diye anlayacaksınız. Takık olma olmama da bundan ibaret.

O kadar argo vs forumu tehlikeye sokmayıp olup olmadığı belli olmayan bir antlaşmaya nükteyle dikkat çekmek sokuyorsa ne diyeyim özür dilerim.

Forum sizin o halde bu konuda bir şey demeye hakkım yok. 700 küsür mesajımda çok büyük hakaret içeriyorsa ip adresinden banlayın Beşiktaşa zarar veriyorum demek ki. Konuşmayı bilmediğimdendir abi :)
daha bir kaç gün önce Başkan iyi ilişkilerim var dedi sen kalkıp iyi ilişkiler bilet alıp maç seyretmek diyorsan
bu direk Başkanla dalga geçmek oluyor ve onun sözüne yalan demek oluyor. Bunun başka bir açıklaması varmı.
müdahale etmediğimizi nerden biliyorsun daha bir iki gün önce bir üye başka bir üyemize yüzsüz dediği için forumdan
atıldı. Sen sanırım sadece sana müdahale ettiğimi sanıyorsun bak istersen bir anons edelim burda şu anda online kaç kişi çıkacak
benim gazabıma uğramış ben ayırt etmeksizin her yanlışa müdahale ederim burda biri aziz yıldırımla ilgili bir söz söylediği için
yakasına yapıştım ben burda herhangi bir üyeye Aziz yıldırıma Demirörene kötü laf söyletmiyorsam Kendi Başkanımıza hiç söyletmem.
burda beni tartışmaya sürükleme istersen ben ikazımı yapıyorum buna uyup uymamak sana kalmış buranın kuralları var
en önemliside Beşiktaş başkanıyla dalga geçer bir açıklama yapamazsın eleştir sonuna kadar ama işi alay etme noktasına
getiremezsin ve hiç kimsede getiremez Beşiktaş forumunda Beşiktaş Başkanına saygı gösterilecek bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
@Kadir Güney

Çevrimiçi blackeagle35

20 atsa yeter ba da asist yapan biri değildi.

Mitroglu uyarda kiralayabilecek miyiz?
Olur neden olmasın bu taraflara düşecektir yolu..

Çevrimdışı Scout

Ah Ferdi Ah Onun İçin Maça Gitmiştim Ertesi Günü Sınavım Olmasına Rağmen Ama O Ne Yaptı ... (Ağır Küfür İçeriyor)  :steamed: :steamed:
Pika Pika

Çevrimdışı Baba1903

Mitroglou minimum 25 atar atmasına da adam sempatik değil ya kazma gibi :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Mitroglou minimum 25 atar atmasına da adam sempatik değil ya kazma gibi :tabe:

Hakan Şükür'ü düşün öp de koy başına  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Marco Matias zu Bursa.

əvrən ‏@evrenmanchester  49 sn.50 saniye önce
@evrenmanchester oky daha acik oliim

Burda ile marco matias imzaya daha yakin .. bjk istese daha ucuza bitirebilir o da ayri tabi

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Mitroglou Demba'dan daha iyi.En azından mücadeleci.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu arada bir sorum daha var ve önemli.

Şener parasını yatırıp serbest kaldı.

Şimdi yıllık 1.5 milyon euroya anlaştığı söyleniyor.

Bu bonservisi fener mi ödedi yoksa adam cebinden ödedi de 1.5 milyon euro yıllık ücretin içine bölüp gömdüler mi bu bonservisi?

Eğer böyle 1.5 milyon euro çok iyi anlaşma olur yıllık.
Çağrı  Fener  ödedi  yazıyor  heryerde  nerdeyse.Bencede oyuncu  cebinden ödememiştir.

Çevrimdışı Deniz

Fener uefanın ffp ine takılmamak için şenere bonservis ödemedi yarın uefa sorarsa freeden aldım diyecek çok çakallar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı antiyotalip

Mitroglou nedense bana Guiza yı anımsatıyor

Çevrimiçi blackeagle35

Elimizde 4 tane stoper var ve hiçbirini gönlümüz rahat kadroya yazamıyoruz.

Çevrimiçi Mehmet57

Galatasaray taraftari kendini rezil etmekten baska birsey yapmiyor. SL gelirine ragmen Niasse, Bilal, Jem Karacan, Aatif'a yuklenip, onlara da sagbek gerekirken Sabri'ye milyon eurolar veriyorlar. Sevilla'in baskani bile "Ya biz, ya da Besiktas" demesine ragmen gelin guvey oluyorlar. Ondan sonra oturup "hamzaoglu istifaaa ozbek istifaa uhuhuhhuhu" diyecekler.

Bu kulubun tek amaci medyayi kullanarak kendini buyuk gostermek. Sirf buyuk oyuncular uzerinden reklam yapma pesindeler. Hayaller Ibra, Rvp, Dani Alves ama gercekler Niasse ve Sabri. Alamayacaklari oyunculara sirf adımız gecsin diye dusunen zavallilardan olusuyor Gs.

Lakin, biz Ersan/Ba/Tore geliri ile iyi takim kurarsak, ki Konoplyanka hamlesi bir nevi yonetimin iyi is cikarmaya calistigini gosteriyor, yeni stadimizla birlikte bunlar bize rakip olamaz. Diger yandan guclenen Bursa ve Trabzon ile ilk 3-4e zor girerler su an ki takimla.

Çevrimdışı Çağrı

Fener uefanın ffp ine takılmamak için şenere bonservis ödemedi yarın uefa sorarsa freeden aldım diyecek çok çakallar

Deniz 8 er 9 ar veren 1.7 milyon ile mi koruyacak kendini :D :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Şu marco matias bursaya gidip patlarsa kötü olur.

Çevrimdışı Hamahakki

Deniz 8 er 9 ar veren 1.7 milyon ile mi koruyacak kendini :D :D

Ffp olayı yüzünden bizim yöneticiler yapmış olabilir mi acaba?
Ne bileyim nasıl olsa demba ba'dan para gelecek diye

Çevrimdışı EMİR EMRE

Mitroglou disiplinsiz Balotelli ayarında bir oyuncu, ülkesi dışında başka bir yerde başarılı olamaz. Şımarık Yunan çocuğu başka bir şey değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersana teklif var diyorlardı bi bilgisi olan var mı
Ersan için ÇİN liler 4 Milyon € oneriyor
Yönetim Çin lilerin rakamı biraz daha yukseltmesini bekliyor , Sebebi ise Ersan ın AVUSTRALYA vatandaşı olması !! Yani ASYA kıtası olduğu için Ersan ÇİN e giderse yerli statüsünde oynayacak :bandit:
ŞENOL hocanın yönetime Cevabı Kısa ve Net Olmuş : SATIN :halay: :halay: :halay: @annoca
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

İşin  enteresan tarafı  M'bia  bugünde  imza  atmadı.Halbuki  eşi de  Trabzonu  çok  beğenmişmiş.  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yahu biz cenk i, 6 ay önceden aldık. 6 koca ay. şurada ligler bitmiş etmiş. Yok öyle yasak masak. Otur konuş futbolcu ile.
Doğru diyorsun @Armağan Bozkurt . Bonservisi elinde olan iyi oyuncuların neredeyse hepsi kapıldı sözleşme imzalandı. Kalanlar akşam pazarı malları.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ersan için ÇİN liler 4 Milyon € oneriyor
Yönetim Çin lilerin rakamı biraz daha yukseltmesini bekliyor , Sebebi ise Ersan ın AVUSTRALYA vatandaşı olması !! Yani ASYA kıtası olduğu için Ersan ÇİN e giderse yerli statüsünde oynayacak :bandit:
ŞENOL hocanın yönetime Cevabı Kısa ve Net Olmuş : SATIN :halay: :halay: :halay: @annoca
Yunus Emre Çinliler  3 vermiş  bizimkiler  4  istiyormuş diye  okudum  1*2  yerde  bende.AMa ne derece  doğru.

Çevrimiçi Mehmet57

Bursa Matias'i kanat icin almiyormu? Bakambu da sol kanat, Matias da. Ya da Bakambu'yu en uçta kullanacaklar.

Çevrimdışı TURKahvesi

@Çağrı aklıma gelmişken sorayım sana
bu uefa'nın bize 3.5 m.euroluk bonservis ödeme özgürlüğü sunması doğru mu?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus Emre Çinliler  3 vermiş  bizimkiler  4  istiyormuş diye  okudum  1*2  yerde  bende.AMa ne derece  doğru.
Abi Çinde de yabancı sınırlaması varmış , Ersan Avusturalya vatandaşı yani Asya kıtasından olduğu için ÇİNe giderse yerli statüsünde oynayacak , Çinlilerde PARA bol :tabe: Eğer gerçekten istiyorlarsa teklifi yukseltirler ve bu iş biter :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı aklıma gelmişken sorayım sana
bu uefa'nın bize 3.5 m.euroluk bonservis ödeme özgürlüğü sunması doğru mu?

Bilmiyorum abi Ntvspor yazdı bunu var böyle bir şey diye ama ben doğrulatamadım hiçbir yerde
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Abi Çinde de yabancı sınırlaması varmış , Ersan Avusturalya vatandaşı yani Asya kıtasından olduğu için ÇİNe giderse yerli statüsünde oynayacak , Çinlilerde PARA bol :tabe: Eğer gerçekten istiyorlarsa teklifi yukseltirler ve bu iş biter :ishock: :ishock:
Avustralya nın kendisi ayrı bir kıta :alala: asya dünyanın bir ucu avustralya diğer ucu
tam anlamıyla çine en uzak kıta oluyor :D