2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935743 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Abi bu oyuncu iyi hoşta bize gelceğini pek sanmam zaten seneye everton tottenham falan yapar heralde
Ama doğru tespit yapmışsın Töre giderse buyuk takımda oynayan pırpır ve kolay adam eksiltebilen biri lazım benim önerim Luciano Narsingh.Gerçekten çok beğendiğim oyuncu ve alırsak en az Töre katkısı verir ve Töreyi sattığımız fiyattan daha azına alabiliriz

gelme ihtimali zor dediğin gibi bu kadar hızlı adamı bize kaptırmazlar.

http://www.futhead.com/15/players/40535/andre-carrillo/ profili bura. sporting bu sezon satacak yoksa seneye bedavaya gidiyor adam imzalamıyormuş. istediği para net 1.2M'miş.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Baba1903

kaynağımız paramız hazır sallamayın yönetime yarın bir gün pişman olursunuz camianın güvenini kazanmayı düşünüyorlar ilgilendiğimiz oyuncular üst sınıf şamili alacaklarını düşünmüyorum rahat olun ve sabredin  :super:
Abi senden fazla bişey istemiyorum tek bişey söyle Konoplyanka gelcek mi yoksa boşuna hayal kurmayalım

Çevrimdışı talha

Abi senden fazla bişey istemiyorum tek bişey söyle Konoplyanka gelcek mi yoksa boşuna hayal kurmayalım

Uğrama şimdiden söyleyeyim gelmez. Menajeri en son bir umut GS'yi araya soktu piyasayı artırmak için. Sevilla'ya oynuyorlar şuan mak performansla.

Çevrimdışı Baba1903

gelme ihtimali zor dediğin gibi bu kadar hızlı adamı bize kaptırmazlar.

http://www.futhead.com/15/players/40535/andre-carrillo/ profili bura. sporting bu sezon satacak yoksa seneye bedavaya gidiyor adam imzalamıyormuş. istediği para net 1.2M'miş.
Portekizde parlayan oyuncu alma ihtimalimiz %1 oda ancak Matias olur :D Bütün evlerin gözu bu ligde biz dalgamıza bakalım Carrillo falan umutlanmaya gerek yok

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayırlı sahurlar forum  :)

Suya fazla asılmayın, mesane patlama tehlikesi yaşarsınız sabah :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Baba1903

Uğrama şimdiden söyleyeyim gelmez. Menajeri en son bir umut GS'yi araya soktu piyasayı artırmak için. Sevilla'ya oynuyorlar şuan mak performansla.
Bizde biliyoruz abi gelecek olanın en fazla Babel olduğunu ama umut işte bide başkan izledim deyince şansımız %2 oldu heralde :D

Çevrimdışı talha

Portekizde parlayan oyuncu alma ihtimalimiz %1 oda ancak Matias olur :D Bütün evlerin gözu bu ligde biz dalgamıza bakalım Carrillo falan umutlanmaya gerek yok

Aslında 8M bonservis ve 2M maaş ile anlaşılır ama tabi gelmesi zor.

Bence Fener nani yerine şu çocuğun peşine koşsalardı daha hayırlı olurdu kendileri için. Ve tamamlayabilirlerdi.

Çevrimdışı sosyalkartal

teklif yapıldı şu an bizim kadar para veren yok bu oyuncuya ilişkiler mükemmel fakat imza atılmayınca ne desem boş bugüne artık son gün olarak bakıyorum bugün bu iş bitecek bir şekilde umudum bize gelecek
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Baba1903

Aslında 8M bonservis ve 2M maaş ile anlaşılır ama tabi gelmesi zor.

Bence Fener nani yerine şu çocuğun peşine koşsalardı daha hayırlı olurdu kendileri için. Ve tamamlayabilirlerdi.
Yok be abi alamazlardı bu oyuncu max. 2 sene içinde en az Tottenham-Sevilla-Napoli yapar onların buraya uğramasına daha en azından bi 6 yıl var :)

Çevrimdışı talha

Bizde biliyoruz abi gelecek olanın en fazla Babel olduğunu ama umut işte bide başkan izledim deyince şansımız %2 oldu heralde :D

Babel haricinde herkes olabilir Matias bile olabilir hiç olmazsa birşeyler kanıtlamak isteyecektir çocuk. :lol:

Çevrimdışı talha

Yok be abi alamazlardı bu oyuncu max. 2 sene içinde en az Tottenham-Sevilla-Napoli yapar onların buraya uğramasına daha en azından bi 6 yıl var :)

Yok Fener istese kesinlikle alırdı. Biz olunca işler sarpıyor biraz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@sosyalkartal Gelirse büyük başarı, gelmezse de başarısızlık olmamalı. Böyle bakmalıyız. Sonuç ne olursa olsun, emeğine sağlık :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Önümüzdeki hafta bazı şeyler daha net ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.

Belki resmi olarak bir transfer açıklaması olmaz ama en azından hangi oyuncuları almaya yaklaştığımızı öğrenebiliriz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

@sosyalkartal Gelirse büyük başarı, gelmezse de başarısızlık olmamalı. Böyle bakmalıyız. Sonuç ne olursa olsun, emeğine sağlık :)

Gelip gelmemesi değil inadına uğraşmaları beni irrite eden. Kaçan balıklar büyük oluyor çünkü. Senin profilin belli geitebileceğin adam belli. Getirdiğin adam kesinlikle kalite katacak. Ama sen imkansızın peşine koşup sonra olmayınca kelite katmayacak adama fit oluyorsun.

Eğer Konop ile uğraşmaktan Dudak kaçarsa ve biz bundan dolayı Babel falan almaya kalkarsa bu başarısızlıktır bana göre.

Çevrimdışı Baba1903

Abi eğer Konoplyanka gelmesse başarısızlıktır.Çünkü senin başkanın ben 3 defa canlı izledim derse o oyuncuyu alacaksın bunu diyen başkan yani scout ekibi değil.Ama alamasada bişey olmaz biz alışkınız uçağa binen Robinho,evi tutulan Ronaldinho,borsaya bildirilip alınamayn Lodeiro...

Çevrimdışı ugurkartalizma

Şamil net olarak kulübün basına servis ettiği birşey olsa gerek ortalığı biraz karıştırmak için.Başka bir durum olacağını sanmıyorum düşünmek bile istemiyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gelip gelmemesi değil inadına uğraşmaları beni irrite eden. Kaçan balıklar büyük oluyor çünkü. Senin profilin belli geitebileceğin adam belli. Getirdiğin adam kesinlikle kalite katacak. Ama sen imkansızın peşine koşup sonra olmayınca kelite katmayacak adama fit oluyorsun.

Eğer Konop ile uğraşmaktan Dudak kaçarsa ve biz bundan dolayı Babel falan almaya kalkarsa bu başarısızlıktır bana göre.

O bekleme konusundan bende soğudum ne yalan söyliyim. Ama düşünün, adamla ilgilenen kulüpler epl takımları ve son 2 senenin uefa şampiyonu sevilla.

Abi eğer Konoplyanka gelmesse başarısızlıktır.Çünkü senin başkanın ben 3 defa canlı izledim derse o oyuncuyu alacaksın bunu diyen başkan yani scout ekibi değil.Ama alamasada bişey olmaz biz alışkınız uçağa binen Robinho,evi tutulan Ronaldinho,borsaya bildirilip alınamayn Lodeiro...

Olmazsa zaten tepki olacaktır, normaldir. Başkan aslında bu konu hakkında hiç konuşmamalıydı. Sadece basında dillendirilmesine laf söyleyip geçebilirdi. Ama diyorumki; bu adam gelirse başarı olur. Ha gelmezse de ne dersin? Kardeşim biz adamı alabilmek için Sevilla'yla Liverpool'la, Stoke'la Tottenham'la yarıştık napalım olmadı :ok:

+Bu yaşta bir oyuncunun gitmek isteyeceği yerler tabiki İspanya ve İngiltere ligi olacaktır. Hakkaten bi düşünün bizim tek avantajımız para mevzusu.
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 03:28:41 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı TØLGA

sunu ögretemedik sıkıntı orda baskan futbolcu izlemezzz :akuma:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

O bekleme konusundan bende soğudum ne yalan söyliyim. Ama düşünün, adamla ilgilenen kulüpler epl takımları ve son 2 senenin uefa şampiyonu sevilla.

Olmazsa zaten tepki olacaktır, normaldir. Başkan aslında bu konu hakkında hiç konuşmamalıydı. Sadece basında dillendirilmesine laf söyleyip geçebilirdi. Ama diyorumki; bu adam gelirse başarı olur. Ha gelmezse de ne dersin? Kardeşim biz adamı alabilmek için Sevilla'yla Liverpool'la, Stoke'la Tottenham'la yarıştık napalım olmadı :ok:

Profil belli diyorum işte. Bu adam artık üst liglerin radarına girmiş. Sana gelmez artık o bunu kabulleneceksin. Sen lig olarak handikaplı bir ligdesin. 25 yaşında yükselen profilli bir adam senin ligini tercih etmez. Çünkü bildiğin kariyerini intihara sürüklemektir.

Senin profilin belli, Danny Dudak. Birini elinden kaçırdın hem de olabilcek en saçma şekilde. Doğrudur yalandır bilemem. Ama adamı sırf Sosa'ya benziyor diye veto ediyorsun. Bu adam hazırdı gelmeye herkes diyordu bir anda uzattı. Dudak gidiyor Hertha'ya. Alacağı maaş senin vereceğinden 2 kat aşşağı. Öyle çok ahım şahım bir takıma gitmiyor. Kariyerini kasamaz artık yaş 28. Bundan gideceği en büyük takım en fazla olsa olsa Leverkusen olur. Ama bu adam sana gelse fark yaratacak. Ama yok illa Babel gelsin istiyoruz. :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Profil belli diyorum işte. Bu adam artık üst liglerin radarına girmiş. Sana gelmez artık o bunu kabulleneceksin. Sen lig olarak handikaplı bir ligdesin. 25 yaşında yükselen profilli bir adam senin ligini tercih etmez. Çünkü bildiğin kariyerini intihara sürüklemektir.

Senin profilin belli, Danny Dudak. Birini elinden kaçırdın hem de olabilcek en saçma şekilde. Doğrudur yalandır bilemem. Ama adamı sırf Sosa'ya benziyor diye veto ediyorsun. Bu adam hazırdı gelmeye herkes diyordu bir anda uzattı. Dudak gidiyor Hertha'ya. Alacağı maaş senin vereceğinden 2 kat aşşağı. Öyle çok ahım şahım bir takıma gitmiyor. Kariyerini kasamaz artık yaş 28. Bundan gideceği en büyük takım en fazla olsa olsa Leverkusen olur. Ama bu adam sana gelse fark yaratacak. Ama yok illa Babel gelsin istiyoruz. :lol:

Valla bence de Cudşak'ın vereceği katkı daha fazla olur, oyunumuza da uygun oyuncu baştan beri söylüyorum.

Danny konusuyla ilgili bilgim yok ama o da çok ama çok katkılı olurdu bize hem kalitesi hem tecrübesiyle.

Konoplyanka olmazsa 2 seçenek kalıyor. Babel, Matias.

Bana kalsa Olcay'ı satarım. Kono-Matias veya Cudşak-Matias yaparım :bandit:

Çevrimdışı Baba1903

Gündemdeki ve birazda gönlümden geçen oyuncularla seneye inşallah olması gereken kadroyu yaptım
Kaleciler:Neto(Bedelsiz alabileceğimiz en iyi kaleci)-Cenk Gönen-Günay Güvenç
Sağ Bek:Glen Johnson(Bedelsiz anlaştık heralde)-Serdar Kurtuluş
Stoper:Ron Vlaar(Bedelsiz)-Rafael Toloi(4.5 milyon euro)-David Braz(sözleşmesi aralıkta bitiyo max. 1 milyon euro alınır)-Alexander Milosevic
Sol Bek:Dusko Tosic-Ramon Motta
Ön Libero:Tolgay Arslan-Veli Kavlak-Atiba Hutchinson-Necip Uysal
Sağ Kanat:Luciano Narsingh(Hollanda milli takımında Lens ile birlikte en beğendiğim oyuncu max.6 milyon euro alınır)-Kerim Frei
10 Numara:Georginio Wijnaldum(En zor transfer tahmini olarak 12-13 milyon euro tutar ama seneye minmum 20 ye satarsın muthiş potansiyel)-Josue(Franco takası)
Sol Kanat:Evgen Konoplyanka(Gel artık zalımın oğlu)-Olcay Şahan
Santrafor:Kostas Mitroglou(Max.8 alınır)-Luuk De Jong(Max. 6 alınır)-Cenk Tosun
Aşağı yukarı 32-33 milyon euro yapıyor teklif gelen herkesi satma duşundesindeyim anç teklif var dediği herkesi yolladım min. 40 milyon euro yapıyor kalan parayıda stadda kullanırız artık :D

Çevrimdışı Alper1903

Valla bence de Cudşak'ın vereceği katkı daha fazla olur, oyunumuza da uygun oyuncu baştan beri söylüyorum.

Danny konusuyla ilgili bilgim yok ama o da çok ama çok katkılı olurdu bize hem kalitesi hem tecrübesiyle.

Konoplyanka olmazsa 2 seçenek kalıyor. Babel, Matias.

Bana kalsa Olcay'ı satarım. Kono-Matias veya Cudşak-Matias yaparım :bandit:

Olcay'i bilicten baska kimse almaz maalesef

Çevrimdışı talha

Olcay'i bilicten baska kimse almaz maalesef

Ben Olcay'ın Almanya'da ortalama bir piyasası olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Baba1903

Ben Olcay'ın Almanya'da ortalama bir piyasası olduğunu düşünüyorum.
Vercekleri para max 3-4 milon euro

Çevrimdışı Yusuf Tekeli