2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913625 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı JoseDemba

Fenerin kurduğu kadroya bakın abi bizimkiler hala konoplyanka peşindeler gelmiyosa gelmesin artist  :steamed:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonluk sayısına göre konuşuyor olmasınlar @Tolga_
Adam bakıyor Son 10 Senede 1 Şampiyonluk ..
Şampiyonluk sayılarına bakılıyor 19-19-13
Bu açıdan bakarsan çok normal böyle konuşmaları...
Bu iş sadece şampiyonluk sayısı ile alakalı değil @Yunus Emre Dökmeci

Bu kulübün çok büyük geçmişi ve tarihi var bunları anlatacaksın bir şekilde getirdiğin her oyuncuya.

Hedeflerini anlatacaksın diğer 2 kulüpten aşağı kalır bir yanının olmadığını beyinlerine kazıyacaksın başka yolu yok.

Bunu yapamazsan istediğin kadar iyi oyuncu al farketmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

FeritveNihat Bey 60 milyon öro ateşlemiş transfer için. Her sene içlerinden geliyo bişeyler işte nedense. Resmen asimetrik savaş var. Bazılarımız da sabah başkana sallamakla başlayıp  akşam başkanla bitiriyo günü burda.

Aynı adamlar bizde olsa ve bize bu paraları verse dedikodudan, komplo teorisinden yıkılırdı ortalık, başkana da söylenmedik laf kalmazdı. Hiç duyuyo musunuz etrafınızda bu adamlar ne için böyle bi para veriyo kulübe diye eleştiren bi Fb'li?

Başkanı garibanlığıyla övüyorsun resmen, ne diyim umarım bir gün bu başkanı başarısıyla övme fırsatımız olur. Durduk yere övgüyü hakettiğini düşünmüyorum. Biraz tasarruf yapıp birçok farklı durumu idare etmeye çalışıyor olayı bu. İnsanlık hali hataları da iyi idare ettiği durumlar da var. Yerin dibine koyulacak bir adam da değil durduk yere oo alkış alkış yapacak adam da değil...Beşiktaş başkanlık makamının gördüğü büyük değerlerin büyük insanların yanında vasatları belki oynar...

Çevrimdışı ahmetx

artık taraftar baskısı yalanlarının bir kenara bırakılıp ben futbolcu satan ve çarkların döndüğü bir takım istiyorum ama yılda 1 bilemedin 2 oyuncu fazla değil.stadyum bitsin gelirlerimiz şu münafık renklilerle dengelensin ve hatta geçsin göreceğiz o zaman kimler geliyor kimler gidiyor. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı atalay

Bu takımın problemi ne?

Lider ve kaliteli oyuncu sayısının yetersizliği.

Pozisyona göre değerlendirirsek; teknik adamdan, futbol direktörüne kadar yakındıkları şey neydi?

"Bu takımın özellikle orta sahada sertlik sorunu var; süpürücü oyuncusu yok" diyorlardı.

Nerede bu tarifte ki oyuncu. -Yok. Veli'nin yarısı kadar, ikili mücadelelerde ancak Tolgay kadar etkin olan Atiba ile sözleşme imzaladılar.

Başka ne problem? - Sağ bek, Sol bek.

Ne lazım? - Son çizgiye kadar basan, kutuya girecek, atletik, hücum gücü yüksek, dengeli, geriden topla çıkabilecek, hızlı, çabuk biri.

Kim geldi? - Tüm bunlara taban tabana zıt Tosic. Kimi kovalıyoruz hatta prensipte anlaştık Glen Johnson.

Kimi almadık? Maliyeti bunlardan ucuz, tam tarife uygun, satarken para kazanacağımız Kaderabek.

Nerede tecrübe ya da nerede ihtiyaç? Sorulması gereken soru bu.

Bu kulübün Futbol direktörü, teknik direktörü yüksek stresleri maçları kaldıramıyoruz; bu profilde oyuncu sayımız az diyor. Ne hikmetse halen böyle bir oyuncu transfer edilmiyor. Komedi.  :kop:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Fenerin kurduğu kadroya bakın abi bizimkiler hala konoplyanka peşindeler gelmiyosa gelmesin artist  :steamed:

Daha 1 oyuncu aldı ya, bişey yaptıkları yok.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Baba1903

Abi fener tamam iyi oyuncular alıyo Nanı Kjaer falanda hiçbiri Konop kadar zor değil ki

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şuraya ne haber var diye girip üzülüp çıkmayan kaç kişi kaldı   Hiç mi KAP gelmez, somut bir adım atılmaz arkadaş

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Seneye sağ tarafta Nani vs Necip izleyeceğiz daha ne istiyorsunuz :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu iş sadece şampiyonluk sayısı ile alakalı değil @Yunus Emre Dökmeci

Bu kulübün çok büyük geçmişi ve tarihi var bunları anlatacaksın bir şekilde getirdiğin her oyuncuya.

Hedeflerini anlatacaksın diğer 2 kulüpten aşağı kalır bir yanının olmadığını beyinlerine kazıyacaksın başka yolu yok.

Bunu yapamazsan istediğin kadar iyi oyuncu al farketmez.
benimde anlatmak istedigim olay bu zaten @Tolga_
Ben geçen sezon Biliçe az kızmadım bu yüzden !!! Sürekli rakipleri ovmesi ve Onlar bizden daha büyük demesinden illallah ettim !! Bu adam 2 Yıl çalıştırdı bizi !! Bir Allah ın kulu bu adamı karşına alıp bu kulübün tarihini , Büyüklüğünü rakiplerini nasıl perişan ettiğini Anlatmadımı bu adama ???? Demekki anlatmamışlar ve üzerine birde böyle konuşmasına tahammül edip müsamaha gösterdiler inanılır gibi değil !!!
Benim T.direktorum sürekli rakiplerini ovecek ben ses çıkarmayacagım öylemi , Sozleşmesini fesh eder git onlarla çalış Ozaman madem bu kadar seviyorsun derim !!
Buraya gelen Önce bu kulübün büyüklüğünü ve tarihini Bİ-LE-CEK
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 16:25:12 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı JoseDemba

Daha 1 oyuncu aldı ya, bişey yaptıkları yok.
Zaten iyi kadroları vardı üzerine Kjaer ve Nani'yi(Büyük İhtimale) aldılar görüştükleri isimleri herkes görüyo fener beni zerre ilgilendirmiyo yeterki bizimkiler acele etsinler oyuncular kaçıyor tek tek
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı muhalefet

Ospina'nın menajeri Türkiye'ye geldi diyorlar. Bizim aylarca peşinden koştuğumuz adamı Fenerbahçe tak diye alırsa cidden çok yazık.

Çevrimdışı Baba1903

Konoplyankanın babası dahya Sevillaya hayır demedik hiçbir şey belli değil beklediğimiz şeyler var demiş :)
Yoksaaa :evillol:

Çevrimdışı Tolga

benimde anlatmak istedigim olay bu zaten @Tolga_
Ben geçen seozn Biliçe az kızmadım bu yüzden !!! Sürekli rakipleri ovmesi ve Onlar bizden daha büyük demesinden illallah ettim !! Bu adam 2 Yıl çalıştırdı bizi !! Bir Allah ın kulu bu adamı karşına alıp bu kulübün tarihini , Büyüklüğünü rakiplerini nasıl perişan ettiğini Anlatmadı mı ???? Demekki anlatmamışlar ve üzerine birde böyle konuşmasına tahammül edip mısamaha gösterdiler inanılır gibi değil !!!
Benim T.direktorum sürekli rakiplerini ovecek ben ses çıkarmayacagım öylemi , Sozleşmesini fesh eder git onlarla çalış ozçan madem bu kadar seviyorsun derim !!
Buraya gelen Önce bu kulübün büyüklüğünü ve tarihini Bİ-LE-CEK
Bilic'e kızdığım en büyük nokta da zaten bu oldu.

Hiçbir zaman Fb ve Gs'yi yenebileceğine ve geçebileceğine inanmadı.

Hoca inanmazsa futbolcu da inanmaz işte.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Şuraya ne haber var diye girip üzülüp çıkmayan kaç kişi kaldı   Hiç mi KAP gelmez, somut bir adım atılmaz arkadaş

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forumdaki göz yaşı arttı Lütfen tecrübeli arkadaşları burada gençlere rehber olmaya davet ediyorum 34523123. transfer sezonu depresonuna girdiler.

@Çağrı
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 16:30:40 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı ahmetx

Bana Göre geçen yıl sıkıntı yaşadığımız bölgeler
Kaleci:Düşünülmüyor
Sol bek:Tosiç
Stoper:Alınmadı
Sağ bek: Alınmadı
Ön libero: Atiba ile sözleşme yenilendi
Sol açık: Jenyanın kapısı önünde bekliyoruz
Demba giderse : Cenk Tosun ,Pektemek ,Şişmanoğlu 3 lüsü olacak gibi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

BA o açıklamayı bence yapmamıştır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bilic'e kızdığım en büyük nokta da zaten bu oldu.

Hiçbir zaman Fb ve Gs'yi yenebileceğine ve geçebileceğine inanmadı.

Hoca inanmazsa futbolcu da inanmaz işte.
Aynı şeyleri düşünüyoruz demekki ortada bir yanlış anlaşılma olmuş :ok: :ok:
Beşiktaşın büyüklüğünü kimse tartışamaz , Biz bu ülkenin en büyük camiasıyız :tabe:
Biliçten bu yüzden bu kadar NEFRET ettim bende zaten !! Heo Fb - Gs hep Fb Gs yok onlar çok güçlüymüş yok onlar Çok tecrübeliymiş yok onlar çok büyükmüş!!!
Sanane lan onlardan sanane !! Sen kendi takımına kendi işine odaklansana !!!
İllallah ettim ondan bu yüzden :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bekir irtegün boştaymış  :naughty:

Çevrimdışı TØLGA

Demba ba`yı satıyormuşuz hayırlı olsun olmasına satılmasın demiyorumda
Yerini biraz zor doldururuz gibime geliyor ben yanilirim insallah
Eklemede yapmak istiyorum normal bir takimda güclü yerlerin sabit durur
Zayif gördüğün yerlere transfer yaparsin sağbek kaleci stoper ilk akla gelen bizde mesela
Demba nin yanina bir forvet daha alirdim ben ama satıyoruz hic kimse vazgecilmez değildir yerini doldurabilirsen
Yerini doldurabileceklere olan inancımda fazla değil, yemek yapcaz derken corba yapmayalimda hayirlisi :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Baba1903

Aynı şeyleri düşünüyoruz demekki ortada bir yanlış anlaşılma olmuş :ok: :ok:
Beşiktaşın büyüklüğünü kimse tartışamaz , Biz bu ülkenin en büyük camiasıyız :tabe:
Biliçten bu yüzden bu kadar NEFRET ettim bende zaten !! Heo Fb - Gs hep Fb Gs yok onlar çok güçlüymüş yok onlar Çok tecrübeliymiş yok onlar çok büyükmüş!!!
Sanane lan onlardan sanane !! Sen kendi takımına kendi işine odaklansana !!!
İllallah ettim ondan bu yüzden :money:
İşte bu yüzden başarı kesinlikle Beşiktaşın büyüklüğünü bilen türk hocalardan gelir ve biz en iyi türk hocayı aldık

Çevrimdışı pascal26

Duyuyorum. Sabah Akşam Fenerbahçe Başkanına laf atan taraftar grubu var, Sadettin Saran var, Hakan Bilal Kutlualp var..

Ama Aziz Yıldırım ne yapıyor. Takımı her sene bir yerlere getiriyor.

Bu sene biraz geri düştü bir sürü laf yedi yine..

Yiyecekte.

NBA de Jordanın tamamen efsane olmadığı dönemlerde herkes Jordana laf atardı ama hep sessiz kalır sahaya çıkar konuşurdu..

Orman yada bir başkası farketmez. Başarı elde edemezsen eleştirilirsin. Bunları artık kabul edeceksin..

3 senedir bir tane kupa kaldıramamışız, borç ikiye katlanmış bırakında insanlar biraz eleştirsin birilerini..

Sizler böyle savundukça , eleştiren insanlarda ister istemez dozajını arttırıyor..

Kim ister Beşiktaş'ın başarısız olmasını. Başkanın komplo teorileri ile yandaş toplayıp, onu beğenmeyen herkesi HAİN ilan edilmesi olayına fazla kaptırıyorsunuz kendinizi..

Beşiktaş Şampiyon olsun, güçlensin, eski gücüne erişsin bugün eleştiren herkes en öne geçer alkış tutar..

Bu döneklik değil Beşiktaş sevgisidir.

Para verirse insanlar neden kızsın ayrıca anlamıyorum ? Kızacak adamın aklından zoru olması lazım.Yada başka takımlı olması lazım.

Ben çok eleştirdim. Ericsson'dan başla Sezer'den çık. Ayrıca bazen ciddi bir üslup sorunu yaşıyor gerçekten.  Ama mevcut şartları göz önüne aldım. Artılarını bi tarafa eksilerini bi tarafa yazdım. Bence herşeye rağmen hala + da. Ayrıca alternatifi yok, neyle kıyaslayalım? Ayrıca A.Y geldiğinde de ilk senelerde başarılı olamadı ama tesisleşmeyi tamamladı, başarı da ondan sonra geldi diye hatırlıyorum.

Taraftar polemiği Başkan ilk geldiğinde Kapalı tribün fiyatına zam yapınca başladı. Başarı-başarısızlık denkleminin dışında. Sorun da bu zaten.

Neyse ben esasen masadaki durumumuzun ne kadar zor olduğunu anlatmak istemiştim. Rakip camiaların her zaman bizim hareketimizi görüp yükseltme potansiyeli var. Bizim yok malesef. Neyse konuyu daha uzatıp sapmasına sebep olmayayım.   

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Ba ne demişki ?

Türkiye Liginde taraftar harika ama seviye olarak PL nin çok altında oldugu gercek , tekliflere açığım .

ee ne var bunda ? Süper lig bence PL nin altında değil altının altının altının dibinde. Adamı Katardır Çindir satmaya çalısıyoruz, adam tekliflere açığım demiş. Yalan mı söylemiş ?

Çevrimdışı Anıl

Ba nın aklına da Bilic girmediyse ben bişey bilmiyorum. Ben Bilic'e küfür edicem :D