2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914248 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Baba1903

Demba ba satilsin diyorum ama hissiyatim cok arariz diyor. Kesin dolduramazlar yerini.
Dün Güntekin Onay'ın bi yazısına baktım.Eğer doldurursan sattığın adamın yerini buyursun örnek Atletico Madrid.Satarsın Demba Ba'yı 15e alırsın 5e Luuk De Jong ve Demba Banın daha Genci Khouma Babacar kiralarsın opsiyonlu geri kalan parayıda diğer taraflarda kullanırsın ama bugun bi yerde okudum Ba satılırsa gelcek paranın çoğunluğu stadda kullanılcak diye öyle bi hata yönetim yapmaz umarım

Çevrimdışı talha

Beyler her sene aynı şeyi yapıyorsunuz.

Quaresma satılmasın yerini dolduramayız. Satmadık adamın parasını vermedik zorla gönderdik. Bedavaya gitti.

Fernandes satılmasın yerini dolduramayız. Satmadık adam inadına top oynamadı parasını almasına rağmen. Gce klüplerinden çıkmadı uzatmaya yanaşmadı bedavaya gitti.

Şimdi aynı hesaplar Demba için dönüyor. Dünyada futbol oynayan oyuncu sayısı belki 1000'in üzerindedir. Bulursun sıkıntı yapılmasın.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Alper1903

Dolduramayacağımız kesin de..

Satılsın bakalım para varken napacaklar ben onu merak ediyorum :money:

27 gol yav boru degil. Gelecek parayi da ya stada gomerler ya da dandik adam alirlar.

Çevrimdışı Tolga

Dün Güntekin Onay'ın bi yazısına baktım.Eğer doldurursan sattığın adamın yerini buyursun örnek Atletico Madrid.Satarsın Demba Ba'yı 15e alırsın 5e Luuk De Jong ve Demba Banın daha Genci Khouma Babacar kiralarsın opsiyonlu geri kalan parayıda diğer taraflarda kullanırsın ama bugun bi yerde okudum Ba satılırsa gelcek paranın çoğunluğu stadda kullanılcak diye öyle bi hata yönetim yapmaz umarım
Ben de en çok bundan korkuyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı pascal26

FeritveNihat Bey 60 milyon öro ateşlemiş transfer için. Her sene içlerinden geliyo bişeyler işte nedense. Resmen asimetrik savaş var. Bazılarımız da sabah başkana sallamakla başlayıp  akşam başkanla bitiriyo günü burda.

Aynı adamlar bizde olsa ve bize bu paraları verse dedikodudan, komplo teorisinden yıkılırdı ortalık, başkana da söylenmedik laf kalmazdı. Hiç duyuyo musunuz etrafınızda bu adamlar ne için böyle bi para veriyo kulübe diye eleştiren bi Fb'li?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Geçen sene ile bu sene arasında ne fark var ki 5.olalım sayın üstadım? Yazdığın şeyden çıkarılacak tek sonuç 11 milyon euroya 1 oyuncumuza teklif geldiği için 5. olacağız öyle mi?
Tam olarak öyle değil :money:
Rakiplerin güçleniyor , Rakibin Simon Kaijeir almış , Fernandaoyı almış , Naniyi bitirmek üzere
Bursa bile bizden daha iyi transferlere imza atıyor
TS Mbiayı almış ...
Sen bu durumda transfer yapmıyorsun ve üzerinede en iyi oyuncunu satıyorsun şu şartlarda 5.cilik normaldir bu açıdan bakınca...
İşin özeti geçen seneden farkı şu , Rakiplerin guçlenirken sen kan kaybediyorsun :by2: @Tuncay Heliya Sîa
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 15:56:04 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

Hocam burada tonla is yapacak golcu cikariyoruz da yonetim o oyuncularin hicbirini getiremez. Free bekler, stoperler kacti bonservisi elinde konoplyankayla is yilan hikayesine dondu bir de son basket haberini duyunca iyice vazgectim satilmasindan.

Çevrimdışı kaanzor

Vay arkadaş bizim futbolcu çıkar lig kalitesiz der ki bence demek istediği Beşiktaş kalitesiz renklilerin topçuları kendilerini Barçada oynuyomuş gibi lanse eder.

Adama derler ki sen Arsenalin, Tothenamın, Feyenordun karşısında çatır çatır top oynamadınmı?

Senin üstün oynadığın Arsenalden o kendini ezik hissettiğin renkliler 4 yemedi mi?

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Baba1903

Rakiplerin güçleniyor , Rakibin Simon Kaijeir almış , Fernandaoyı almış , Naniyi bitirmek üzere
Bursa bile bizden daha iyi tarnaferlere imza atıyor
Ts Mbiayı almış ...
Sen bu durmda transfer yapmıyorsun ve uzerğnede en iyi oyuncunu satoyorsun şu şartlarda 5.cilik normaldir bu açıdan bakınca...
İşin özeti geçen seneden farkı şu , Rakiplerin guçlenirken sen kan kaybediyorsun :by2: @Tuncay Heliya Sîa
Abi ama eleştirsekte yönetimde bence gereğini yapıp Vlaar olsun Neto olsun Konop olsun transferleri yapcaktır adam dun ekimde sandığı koycam diyo o bilmiyomu transfer yapmassa gitceğini

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Değerini bulmuş her oyuncu satılır. Fernandes 10 Almeida 5 milyon euro teklif almıştı taraftar baskısıyla satılmadı yeri doldurulmaz diye...Nasıl dolmuyor her türlü dolar kafayı kullanırsan herkesin yeri dolar. Hiçbir hatadan ders almaz mı bir taraftar ya senelerdir bir nesil akıllanıyor alttan gelen nesil yine bir tuhaf onlar düzeliyor bilinçleniyor tekrar ilginç bir nesil geliyor enteresan...Demba ba 10 milyona her türlü satılır 13-14 gidebileceği maksimum ücrettir ama 10 milyona da satılır her türlü satılır... Yeri de dolmaz diye bir şey yok.

Çevrimdışı Tolga

Vay arkadaş bizim futbolcu çıkar lig kalitesiz der ki bence demek istediği Beşiktaş kalitesiz renklilerin topçuları kendilerini Barçada oynuyomuş gibi lanse eder.

Adama derler ki sen Arsenalin, Tothenamın, Feyenordun karşısında çatır çatır top oynamadınmı?

Senin üstün oynadığın Arsenalden o kendini ezik hissettiğin renkliler 4 yemedi mi?

Bizim kendimize sormamız gereken soru bu işte.

Neden bize gelen oyuncular bu takımı küçümsüyor.

Sosa geliyor daha ilk gün A.Madrid gibi aradan sıyrılıp şampiyon olabiliriz diyor.

Çevrimdışı Volkan Başaran

FeritveNihat Bey 60 milyon öro ateşlemiş transfer için. Her sene içlerinden geliyo bişeyler işte nedense. Resmen asimetrik savaş var. Bazılarımız da sabah başkana sallamakla başlayıp  akşam başkanla bitiriyo günü burda.

Aynı adamlar bizde olsa ve bize bu paraları verse dedikodudan, komplo teorisinden yıkılırdı ortalık, başkana da söylenmedik laf kalmazdı. Hiç duyuyo musunuz etrafınızda bu adamlar ne için böyle bi para veriyo kulübe diye eleştiren bi Fb'li?

Duyuyorum. Sabah Akşam Fenerbahçe Başkanına laf atan taraftar grubu var, Sadettin Saran var, Hakan Bilal Kutlualp var..

Ama Aziz Yıldırım ne yapıyor. Takımı her sene bir yerlere getiriyor.

Bu sene biraz geri düştü bir sürü laf yedi yine..

Yiyecekte.

NBA de Jordanın tamamen efsane olmadığı dönemlerde herkes Jordana laf atardı ama hep sessiz kalır sahaya çıkar konuşurdu..

Orman yada bir başkası farketmez. Başarı elde edemezsen eleştirilirsin. Bunları artık kabul edeceksin..

3 senedir bir tane kupa kaldıramamışız, borç ikiye katlanmış bırakında insanlar biraz eleştirsin birilerini..

Sizler böyle savundukça , eleştiren insanlarda ister istemez dozajını arttırıyor..

Kim ister Beşiktaş'ın başarısız olmasını. Başkanın komplo teorileri ile yandaş toplayıp, onu beğenmeyen herkesi HAİN ilan edilmesi olayına fazla kaptırıyorsunuz kendinizi..

Beşiktaş Şampiyon olsun, güçlensin, eski gücüne erişsin bugün eleştiren herkes en öne geçer alkış tutar..

Bu döneklik değil Beşiktaş sevgisidir.

Para verirse insanlar neden kızsın ayrıca anlamıyorum ? Kızacak adamın aklından zoru olması lazım.Yada başka takımlı olması lazım.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Baba1903

Sosa geliyor daha ilk gün A.Madrid gibi aradan sıyrılıp şampiyon olabiliriz diyor.
Abi sen son 20 senede 2 şampiyonluk göruyosan yabancılarda böyle duşunuyo kusura bakmayın acı gerçekler ama nihayet tam bizlik teknik direktör bulduk stad bitiyo bikaç nokta atışla bu göruşu parçalar 3 kupada da iddaalı oluruz  :)

Çevrimdışı Tolga

Para veriyor diye neden eleştirilsinler ki ben anlamadım :alala:

doğru şeyler yapılsa överiz. yanlışı da eleştiririz. hiç kimse babamın oğlu değil. yapılan yanlışları görmeli artık herkes.

Şampiyonluk sayısına göre konuşuyor olmasınlar @Tolga_
Adam bakıyor Son 10 Senede 1 Şampiyonluk ..
Şampiyonluk sayılarına bakılıyor 19-19-13
Bu açıdan bakarsan çok normal böyle konuşmaları...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bursa bile bizden daha iyi transferlere imza atıyor
TS Mbiayı almış ...
Sen bu durumda transfer yapmıyorsun ve üzerinede en iyi oyuncunu satıyorsun şu şartlarda 5.cilik normaldir bu açıdan bakınca...

Fenere fernandaoyu yazıyorsan bursadan fernandaoyu çıkarman lazım gol kralı takımdan ayrıldı bursayı çiz bir defa...
Ts 2 maçta 5-0 yendiğimiz pozisyon vermediğimiz takım mbia tek başına bir şey değiştiremez.
Gs ve FB zaten üstümüzdeydi. FB cezalı olmadığı her sene yıldız transfer yapardı devam ediyor. FB 3 sene öncesiyle aynı FB emenike de kraldı ama fbdeki hali ortada...Yine de FB güçlü takım her sene olduğu gibi şampiyonluğa oynar son haftalara kadar.
GS'de sadece şikeci bilal kısayı aldı...
Sen de bir tarafta biliç satmasaydı şampiyonduk diyorsun diğer tarafta şenol geldi ama 5.oluruz diyorsun o da ilginç...

Çevrimdışı Alper1903

2016 nisanda mayista "keske satmasaydik" demeyelim de ne yapiyorlarsa yapsinlar.

Çevrimdışı Tolga

Abi sen son 20 senede 2 şampiyonluk göruyosan yabancılarda böyle duşunuyo kusura bakmayın acı gerçekler ama nihayet tam bizlik teknik direktör bulduk stad bitiyo bikaç nokta atışla bu göruşu parçalar 3 kupada da iddaalı oluruz  :)
Nedenini aslında hepimiz biliyoruz da dile getirmiyoruz işte :)

Ba geliyor 1 yıl oynadıktan sonra gitmek istiyor, Simao geliyor yatıyor, Guti geliyor sahada ayakta duracak hali kalmıyor, Quaresma'yı buna dahil etmiyorum çünkü nereye giderse gitsin iş yapmadı.

Demem o ki böyle oyuncuları almak yetmiyor bu oyunculara kulübün geçmişini yani tarihini ve büyüklüğünü iyi anlatacaksın ki adam nereye geldiğini bilecek.

Yoksa Konoplyanka'yı alırsın 3 ay sonra o da yatmaya başlar.

Duyuyorum. Sabah Akşam Fenerbahçe Başkanına laf atan taraftar grubu var, Sadettin Saran var, Hakan Bilal Kutlualp var..

Ama Aziz Yıldırım ne yapıyor. Takımı her sene bir yerlere getiriyor.

Bu sene biraz geri düştü bir sürü laf yedi yine..

Yiyecekte.

NBA de Jordanın tamamen efsane olmadığı dönemlerde herkes Jordana laf atardı ama hep sessiz kalır sahaya çıkar konuşurdu..

Orman yada bir başkası farketmez. Başarı elde edemezsen eleştirilirsin. Bunları artık kabul edeceksin..

3 senedir bir tane kupa kaldıramamışız, borç ikiye katlanmış bırakında insanlar biraz eleştirsin birilerini..

Sizler böyle savundukça , eleştiren insanlarda ister istemez dozajını arttırıyor..

Kim ister Beşiktaş'ın başarısız olmasını. Başkanın komplo teorileri ile yandaş toplayıp, onu beğenmeyen herkesi HAİN ilan edilmesi olayına fazla kaptırıyorsunuz kendinizi..

Beşiktaş Şampiyon olsun, güçlensin, eski gücüne erişsin bugün eleştiren herkes en öne geçer alkış tutar..

Bu döneklik değil Beşiktaş sevgisidir.

Para verirse insanlar neden kızsın ayrıca anlamıyorum ? Kızacak adamın aklından zoru olması lazım.Yada başka takımlı olması lazım.
Noktasından virgulune kadar Katılıyorum :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı kaanzor

Anlamadığım bir noktada bu UEFA demedimi arkadaş gelir gider tablosuna bakıcam diye. Bazı arkadaşlar demişlerki FB ye dışardan para girişi oldu eee bu UEFA kuralları bir bizemi işliyor sormuyorlarmı bu parayı nerden buldunda transfer yapıyorsun diye.

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Fenere fernandaoyu yazıyorsan bursadan fernandaoyu çıkarman lazım gol kralı takımdan ayrıldı bursayı çiz bir defa...
Ts 2 maçta 5-0 yendiğimiz pozisyon vermediğimiz takım mbia tek başına bir şey değiştiremez.
Gs ve FB zaten üstümüzdeydi. FB cezalı olmadığı her sene yıldız transfer yapardı devam ediyor. FB 3 sene öncesiyle aynı FB emenike de kraldı ama fbdeki hali ortada...Yine de FB güçlü takım her sene olduğu gibi şampiyonluğa oynar son haftalara kadar.
GS'de sadece şikeci bilal kısayı aldı...
Sen de bir tarafta biliç satmasaydı şampiyonduk diyorsun diğer tarafta şenol geldi ama 5.oluruz diyorsun o da ilginç...
Ben Şenol güneşin gelmesini en çok isteyenlerden birisiyim ama sen transfer yapmazsan nasıl Şampiyon olacaksın???? Biliç ile ilgili sözlerim geçen sezonla alakalı , Geçen sezon çok rahat şampiyon olabilirdik !!
Begenmedigin Bursa Bu ligde şampiyon oldu ve fernandaonun yerine De sutteri almaya çalışıyor , Bellushiyi kadroda tutmayı başardılar , Josueyide ikna etmek üzereler , Şenerin yerini hemen doldurdular erdem ozgençi alarak uzerinede Sivoku aldılar :bandit:

Çevrimdışı kaanzor

Nedenini aslında hepimiz biliyoruz da dile getirmiyoruz işte :)

Ba geliyor 1 yıl oynadıktan sonra gitmek istiyor, Simao geliyor yatıyor, Guti geliyor sahada ayakta duracak hali kalmıyor, Quaresma'yı buna dahil etmiyorum çünkü nereye giderse gitsin iş yapmadı.

Demem o ki böyle oyuncuları almak yetmiyor bu oyunculara kulübün geçmişini yani tarihini ve büyüklüğünü iyi anlatacaksın ki adam nereye geldiğini bilecek.

Yoksa Konoplyanka'yı alırsın 3 ay sonra o da yatmaya başlar.

Aslında hepsine şöyle bir ayar çekicen baştan  :evillol: :evillol:

Les Ferdinand

'' kötü oynayıp da kaybettiğimiz bir maç gecesiydi. taraftarlarımız bizden önce tesislere gelmiş ve bir hayli de öfkelilerdi. takım arkadaşlarım tesislerden çıkmıyor taraftarla göz göze gelmek istemiyorlardı sanki. ben ise eşyalarımı toplayıp arabama doğru hareketlendim. bana gitme, bekle dediler ama dinlemedim. kafamı öne eğip hızlıca arabama doğru giderken anlamadığım bir dilde ve öfkeli seslerle bana bir şeyler söylediklerini fark ettim.

söylenenleri anlamadığımdan dönüp cevap veremedim. sanırım bu onları daha da öfkelendirdi. sonra üzerime koşanları görünce korktum ve arabayı bırakıp ben de koşmaya başladım. beşiktaş semtine kadar ben önde, onlar arkamda 20 dakika boyunca durmadan koştuk.

eve geldiğimde nefes nefeseydim.
sonra düşündüm ve onlara hak verdim. maçta bunun yarısı kadar koşmuş olsaydım, o maçı kesinlikle kazanırdık dedim. bana koşmayı beşiktaş taraftarı öğretti bunun için onlara minnettarım. ''

Çevrimdışı Mypatxah

Bu hafta baya kap bildirimi oldu baya şov yapıldı ha, bravo duyum verenlere  :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Hiç Ba demiyorsunuz Soda demiyorsunuz. Neden sizin dediğiniz dışında bir ihtimal olamaz mı yani.
Kaliteli serbest oyuncu seçenekleri azalıyor @Yunus abi
Bu kadar ağırdan alırlarsa çok zor
En sonunda dediğim seçeneklere yöneliriz
Belki bir kaliteli oyuncu gelir diğerleri yine oldubittiyle vasati oyuncular olur