2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914193 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Bu saatten sonra gelecek her oyuncuya kendinizi hazırlayın.

Kaliteli oyuncularda gelebilir çok sıradan oyuncularda. :)
Ahahah zaten başka ne olacak ki  :kop: :kop:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Plansızlık, programsızlık had saffada, önem sırası ile, sağ bek, stoper ve kaleci sorunlarımız çok daha önemli iken sol hala kanat peşinde koşuluyor, o da dan dun yapılıyor, Dzsudzsak ve Konoplyanka arasında seçim yap deseler, verim ve oyuna katkı anlamında kesinlikle Dzsudzsak'ı tercih ederim. En az 4 sene sol açık sıkıntısı çekmezsin, o mevkiiyi düşünmezsin ayrıca Kerim'in oyun görüşüne de çok katkı yapar. Fakat bizde plan, program olmadığı ve anlık yaşadığımız için, Dzsudzsak daha ucuz ve daha ulaşılabilir olduğu halde hala Konoplyanka'nın peşinde koşuyoruz. Ha şimdi buradan Konoplyanka'yı kötülediğim anlamını çıkartan arkadaşlar da olacaktır, onlar için özellikle diyorum ki Konoplyanka'nın gelmesi transfer mucizesi olur...
:claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Gelirken bu ligin kalitesini bilmiyor muydu sanki bıraksın o işleri :D
Epl ye gitmek için mesaj veriyor adaya
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tavşan iyi olsaydı Bayern satmazdı hem de bu genç yaşında
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Ahahah zaten başka ne olacak ki  :kop: :kop:
Yani ortası olmaz diyorum :icool:

Ya transferlerin çoğu kaliteli olacak bu yüzden yavaş davranılıyor ya da bu yavaşlıktan dolayı alacak kimseyi bulamayıp yine vasat oyuncular alacağız. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

Ya transferlerin çoğu kaliteli olacak bu yüzden yavaş davranılıyor ya da bu yavaşlıktan dolayı alacak kimseyi bulamayıp yine vasat oyuncular alacağız. :)
Yeni oparelere mottalara yelken açarız :D

Çevrimdışı Tolga

Epl ye gitmek için mesaj veriyor adaya
Aynen öyle şimdiden ufak ufak alt yapısını oluşturuyor gitmek için ama Çağrı'nın dediğine göre 5 aydır parasını alamıyormuş o yüzden de çok kızamıyorum. :)

Ben Başkan olsam Ba yı değil , Töre yi satarım!! Gelen parayla Dutzsak- kono yaparım yada Babel - Kono veya Babel-dutzsak yaparım ..... Üzerine para bile kalır ayrıca takımımdaki en sorunlu adamdan da kurtulmuş olurum :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Kötüye hazırladım ben kendimi ama transfer işi bu belli de olmaz :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gençler Facebook'da rastladım.

"Sevilla FC
3 dk. ·
Kakuta için anlaşma üzerine, "çok yakınız", ve Konoplyanca için, "oldukça karışık ama üzerinde çalışıyoruz", dedi Monchi"

Ula size diyim :alala:

Adamlar açıklama yapıyo uğraşıyoz diye. :steamed: :steamed:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Ben Başkan olsam Ba yı değil , Töre yi satarım!! Gelen parayla Dutzsak- kono yaparım yada Babel - Kono veya Babel-dutzsak yaparım ..... Üzerine para bile kalır ayrıca takımımdaki en sorunlu adamdan da kurtulmuş olurum :bandit:
töreyi aldığın paraya satarsın en çok.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Ula size diyim :alala:

Adamlar açıklama yapıyo uğraşıyoz diye. :steamed: :steamed:
Konoplyanka'da o menajer varken düşük maaşa imza atmaz :evillol:

töreyi aldığın paraya satarsın en çok.
Athletico , 6,5 m den 8 m ye çıkartmış teklifi :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Planka aşağı planka yukarı
Acaba başka oyuncularla ilgili çalışıyorlar mı hiç?
Yok plankayı alsalar da bir tek onu alabilecekler gibi bir durum var
Olmuyorsa bırak gitsin yahu

Çevrimdışı antiyotalip

Geçen yıl Volkan Şen in bile yaptıkları ortada. Bu yıl Şenol Güneş ile birlikte Gökhan değerini katlayacaktır. Ben satılması fikrine kesinlikle karşıyım, en azından bir yıl daha takımda kalmalı

Dutzsak la temas bile kurulmaması inanılır gibi değil...

Çevrimdışı Tolga

Yönetimin yapacağı şey şu olmalıydı.

Teklif yapıldıktan sonra 1 hafta süre vereceklerdi.

Olumlu ya da olumsuz geri dönüş olmazsa transferi aksıya alıp diğer oyunculara yöneleceklerdi.

Hoş Konoplyanka gelmezse de tek alternatif Babel gibi duruyor ya neyse.

Çevrimdışı ozan062

Demba kaliteyi beğenmiyor bak sen ya bütün zorlu maçlarda ortada yok adam

bende böyle yorum yapan dostlarıma kızıyorum neden iyi zamanda bunları yazmıyordunuz??

ben hep bu arakdası begenmiyordum demba satılsın deyip duruyordum

en son sanırım adamı bıktıran sey bu instagram yada twitterda yapılan taraftar munakasası..
o gun alpere göre o taraftara kusmus dolayısıyla zaten devamında performansı cok dustu bu kadar kırılgan birisi yani defolsun kısacası:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GökhanG

Bakmiyim diyorum şu foruma bırak bekle kap gelene kadar o zaman hayal kur diyorum. Yok gene forumdayım gene içimi umutsuzluk kapladı. Sol açık-stoper-sağ bek buralara opare tosic tarzı adamlar alınırsa yönetim o yaptıkları stadda 41903 kişi tarafından istifaya çağrılır. Yönetimde tahmin ediyordur sanırım bunu belki bu yüzden doğru hamleler yapar..Bizde ki de umut işte  :bandit:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Baba1903

Skrtel gitti elden bari Vlaar alalım Vlaar-Toloi razıyım

Skrtel gitti elden bari Vlaar alalım Vlaar-Toloi razıyım
Kesinlikle Katılıyorum , Skrtel zaten hayaldi hayalde oldu , Onun kadar iyi olmasada onun ayarına yakın olan tek stoper Vlaar kaldı elimizde ... İnş onu kaçırmayız en azından :money:

ysariusta

• Ziyaretçi

Hiç Ba demiyorsunuz Soda demiyorsunuz. Neden sizin dediğiniz dışında bir ihtimal olamaz mı yani.

Çevrimdışı Renton

bende böyle yorum yapan dostlarıma kızıyorum neden iyi zamanda bunları yazmıyordunuz??

ben hep bu arakdası begenmiyordum demba satılsın deyip duruyordum

en son sanırım adamı bıktıran sey bu instagram yada twitterda yapılan taraftar munakasası..
o gun alpere göre o taraftara kusmus dolayısıyla zaten devamında performansı cok dustu bu kadar kırılgan birisi yani defolsun kısacası:)
Bende satılsın diyorum zaten
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Plansızlık, programsızlık had saffada, önem sırası ile, sağ bek, stoper ve kaleci sorunlarımız çok daha önemli iken sol hala kanat peşinde koşuluyor, o da dan dun yapılıyor, Dzsudzsak ve Konoplyanka arasında seçim yap deseler, verim ve oyuna katkı anlamında kesinlikle Dzsudzsak'ı tercih ederim. En az 4 sene sol açık sıkıntısı çekmezsin, o mevkiiyi düşünmezsin ayrıca Kerim'in oyun görüşüne de çok katkı yapar. Fakat bizde plan, program olmadığı ve anlık yaşadığımız için, Dzsudzsak daha ucuz ve daha ulaşılabilir olduğu halde hala Konoplyanka'nın peşinde koşuyoruz. Ha şimdi buradan Konoplyanka'yı kötülediğim anlamını çıkartan arkadaşlar da olacaktır, onlar için özellikle diyorum ki Konoplyanka'nın gelmesi transfer mucizesi olur...

Abi sadece Beşiktaşlıların kullandığı A'yı alalım en az X sene Y sıkıntısı biter kalıpları listesine senin tanımı da koyu fontla ekledim:

A=Ersan X=10 Y=Stoper
A=Franco X=10 Y=Stoper
A=Pektemek X=6 Y=Forvet
A=Demba X=4 Y=Forvet
A=Oğuzhan X=10 Y=Hücumcu ortasaha
A=Kerim X=10 Y=Sol açık
A=Töre X=10 Y=Sağ açık
A=Tolga X=4 Y=Kaleci
A=Dzsudzsak X=4 Y=Sol açık

Çevrimdışı Baba1903

Demba Ba+Gökhan Töre+Franco+Ersan+Sosa+Oğuzhan=40 milyon euro
Tim Krul+İlsinho+Ron Vlaar+Rafael Toloi(Kiralık)+Luciano Narsingh+Georginio Wijnaldum+Hakim Ziyech+Evgen Konoplyanka+Luuk De Jong+Khouma Babacar(Kiralık)=40 milyon euro :evillol: :evillol: