2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914384 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hicks

Vlaar çok riskli bir transfer, son 3 sezonda toplam 33 hafta gibi bir sakatlık performansı var, kronik bir baldır kası sakatlığı mevcut, sakatlandığında minimum 4 hafta oynamıyor, sezon içinde de çok sık bu sakatlığı yaşıyor, yaşadı, yaşayacak... Sezonun yarısını sakat, diğer yarısını ise maç formu kazanmakla uğraşarak geçireceğini görmek için müneccim olmak gerekmiyor. Bedava gelse istemem açıkçası, boşu boşuna O'na güvenip bir pozisyonumuzu yok etmiş oluruz, katkı alalım derken zarar verir...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağatay

Demba Ba+Gökhan Töre+Franco+Ersan+Sosa+Oğuzhan=40 milyon euro
Tim Krul+İlsinho+Ron Vlaar+Rafael Toloi(Kiralık)+Luciano Narsingh+Georginio Wijnaldum+Hakim Ziyech+Evgen Konoplyanka+Luuk De Jong+Khouma Babacar(Kiralık)=40 milyon euro :evillol: :evillol:

güzel bir hesaplama gibi görünse de
toplamı 40M olan bizim adamlara içinde bulunduğumuz galakside kimse 40M VERMEZ.
ayrıca altta sıraladığın 40M lik adamları da 40M ye hayatta toplayamazsın
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Hiç Ba demiyorsunuz Soda demiyorsunuz. Neden sizin dediğiniz dışında bir ihtimal olamaz mı yani.
@Yunus abi dikkatli okursan ben de bunu demek istedim zaten. :)

Bu sessizlikten ya çok iyi oyuncular çıkacak ya da tam tersi vasat oyuncular çıkacak diye düşünüyorum :ok:

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Baba1903

Vlaar çok riskli bir transfer, son 3 sezonda toplam 33 hafta gibi bir sakatlık performansı var, kronik bir baldır kası sakatlığı mevcut, sakatlandığında minimum 4 hafta oynamıyor, sezon içinde de çok sık bu sakatlığı yaşıyor, yaşadı, yaşayacak... Sezonun yarısını sakat, diğer yarısını ise maç formu kazanmakla uğraşarak geçireceğini görmek için müneccim olmak gerekmiyor. Bedava gelse istemem açıkçası, boşu boşuna O'na güvenip bir pozisyonumuzu yok etmiş oluruz, katkı alalım derken zarar verir...
Abi tamam da elde ondan iyisi yok ki kimi alcaksın ya gidip mazuch yada civelli gibi birini alcaksın yada vlaar da riske girceksin ki bence vlaar bu riske değer

Çevrimdışı Hicks

Abi tamam da elde ondan iyisi yok ki kimi alcaksın ya gidip mazuch yada civelli gibi birini alcaksın yada vlaar da riske girceksin ki bence vlaar bu riske değer

Vlaar'da risk yok bence, böyle olacağı çok açık, buna bir de Beşiktaş şanssızlığını eklersek Vlaar hastaneden çıkamaz. :D
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Baba1903

güzel bir hesaplama gibi görünse de
toplamı 40M olan bizim adamlara içinde bulunduğumuz galakside kimse 40M VERMEZ.
ayrıca altta sıraladığın 40M lik adamları da 40M ye hayatta toplayamazsın
İlsinho+Vlaar+Evgen Konoplyanka=Bedelsiz
Khouma Babacar+Rafael Toloi=Kiralık
Tim Krul=9 milyon euro
Luciano Narsingh+Georginio Wijnaldum+Luuk De Jong=25 milyon euro
Hakim Ziyech=5 milyon euro
Oldu bitti be abi hayal kurmakta parayla değil ya :)

Çevrimdışı Renton

Britos hazırken alırım getiririm
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Britos-Toloi ikilisi iyi olur da Toloi'yi kiralık alabilir miyiz bilemiyorum. :)

Çevrimdışı Baba1903

Britos hazırken alırım getiririm
Ersan ve Atınç varken 3. sol ayaklı stoper saçma olur bence ama Ersan ve Franco satıp yerlerine bi sağ bide sol ayaklı stoper alırlarsa kabul Britos olur ama Britos tek başına olmaz

Çevrimdışı Baba1903

Britos-Toloi ikilisi iyi olur da Toloi'yi kiralık alabilir miyiz bilemiyorum. :)
Ben Britosa pek sıcak bakmıyorum adam zaten atarlı bide ustune turk hakemleri eklediğin zaman her maç kırmızı görur bizde benim için ideal Vlaar-Toloi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İlsinho+Vlaar+Evgen Konoplyanka=Bedelsiz
Khouma Babacar+Rafael Toloi=Kiralık
Tim Krul=9 milyon euro
Luciano Narsingh+Georginio Wijnaldum+Luuk De Jong=25 milyon euro
Hakim Ziyech=5 milyon euro
Oldu bitti be abi hayal kurmakta parayla değil ya :)

iyicene fotomaça çevirdiniz ha hayallere bakmak istesek fanatik fotomaç okurduk burada işimiz ne  :kop:

Çevrimdışı Baba1903

iyicene fotomaça çevirdiniz ha hayallere bakmak istesek fanatik fotomaç okurduk burada işimiz ne  :kop:
Ne diyelim abi Ba yı sat Pektemek koy stopere Mazuch ve Ersan sağda Serdar kalede Tolga  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Britosa pek sıcak bakmıyorum adam zaten atarlı bide ustune turk hakemleri eklediğin zaman her maç kırmızı görur bizde benim için ideal Vlaar-Toloi
O konuda Vlaarda , Britostan aşağı değil :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Bizim en büyük eksiklerimizden biri de böyle agresif oyuncularımızın olmayışı.

Derbilerde adeta bizim oyuncular dayak yiyor saha içerisinde buna itiraz eden oyuncu yok.

Böyle adamların alınması taraftarıyım tabi şuna da katılyorum hakemler bizim oyunculara daha kolay kart çıkartıyor.

Çevrimdışı talha

Boşuna Demba satılsın demiyoruz. Ama ingiltere 15M vermez maksimum verecekleri 10M. Bizim birşekilde Araplara satmamız lazım Demba'yı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler stoper konusu çok sıkıntılı. Piyasa adam yok, samba var gören yok.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Yönetim ne yaparsa yapsın yine en iyi ihtimalle 3. olacağız. Bu sene şampiyonluk türküleri söylerken takım çok iyi oynarken ve bunu herkes kabul etmişken yine 3. olduk.

Bu mantıkla ve bu yönetim basireti ile başarı çok zor arkadaşlar.

Yapılması gereken;

- Değerini bulan tüm oyuncular satılmalı.
- Gelen kaynak borçlara ve özellikle stada aktarılmalı. Bir sezon daha dışarda oynayamayız. Stad mutlaka gelecek sezondan önce bitmeli.
- Mütavızı bir kadro kurulmalı. Yabancı sınırı da kalktı. Bonservisi elinde olan az maaş çok iş yapacak yerli/yabancı oyuncular rahatlıkla bulunur. Menajerlere para yedirmek için sırf transfer olsun diye transfer yapılmamalı.

Yukarda saydığınız oyuncuların tümünü de alsak başarı imkansız. Bunu siz de biliyorsunuz. Fikret Orman ile sportif başarı gelmiyor. Denedik 3 yıldır bekliyoruz. Olmuyor zorlamamak gerek artık.
O yüzden boşa para harcamak yerine bir sene daha sabır edilip 2016-2017 sezonuna daha güçlü girmemiz lazım.

Fikret Orman da başaramadığını kabul edip eğer Beşiktaşlıyım diyorsa koltuğu bırakacak. Stadı bitirip bırakacak. Kendisi stadı bitiren başkan olarak hep hatırlayacağız ve saygı duyacağız. Ama sportif başarı yönünden zayıf olduğunu kabul etsin artık.

Yok bu stadda başkan olarak geleceğim derse de yukardaki dediklerimi yapıp bu sezon değil, gelecek sezona daha güçlü girmeli.

Özetle FEDA filminin ikincisi çekilmeli. Hem de daha acı ve dram dolu FEDA.

Bizim en büyük eksiklerimizden biri de böyle agresif oyuncularımızın olmayışı.

Derbilerde adeta bizim oyuncular dayak yiyor saha içerisinde buna itiraz eden oyuncu yok.

Böyle adamların alınması taraftarıyım tabi şuna da katılyorum hakemler bizim oyunculara daha kolay kart çıkartıyor.
Kesinlikle katılıyorum , Olaylara bakıyorum en önde hep SOSA var , Bir tek SOSA sahipleniyor takımı ve Arkadaşlarını..
Sert ve agresif Oyuncuya çok ihtiyacımız var mesela 100.yıldaki Federico GUİNTİ yi unutamam , ERNSTide aynı şekilde :tabe:
Vlaar isabet olur ..
Fakat şuda bir gerçek bruno alves ve Melo eğer bizde olsaydı 6-7 şer kez Kırmızı kart gorurdu bu seozn :money:

Boşuna Demba satılsın demiyoruz. Ama ingiltere 15M vermez maksimum verecekleri 10M. Bizim birşekilde Araplara satmamız lazım Demba'yı.

10 versinler sterlin versinler  :money:

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic önümüzdeki günlerde resmi olarak Demba'ya teklif götürecek 10-11 milyon bandında. Bu arada benim düşüncem ligi beşinci olarak bitiririz bu sene. Hiç kimse Şenol hocaya kızmasın böyle bir sonuç çıkarsa.

Çevrimdışı Alper1903

Demba ba satilsin diyorum ama hissiyatim cok arariz diyor. Kesin dolduramazlar yerini.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Demba ba satilsin diyorum ama hissiyatim cok arariz diyor. Kesin dolduramazlar yerini.

Dolduramayacağımız kesin de..

Satılsın bakalım para varken napacaklar ben onu merak ediyorum :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Bilic önümüzdeki günlerde resmi olarak Demba'ya teklif götürecek 10-11 milyon bandında. Bu arada benim düşüncem ligi beşinci olarak bitiririz bu sene. Hiç kimse Şenol hocaya kızmasın böyle bir sonuç çıkarsa.

Abartmayın allah aşkına her sene aynı goygoy. Fernandes giderse 5. olursuz o giderse 5. oluruz.

Birşey olmaz. Dünyada tek oyuncu Demba yok.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Şuanki şartlarda asla kızmam , Heeile Demba ba giderse ve 5.ci olursak hiç kızmam ama olan ona olur istifa eder :by2:

Geçen sene ile bu sene arasında ne fark var ki 5.olalım sayın üstadım? Yazdığın şeyden çıkarılacak tek sonuç 11 milyon euroya 1 oyuncumuza teklif geldiği için 5. olacağız öyle mi?