2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915007 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Galatasaray bakmayın kötü durumda. Şampiyonluğu hediye etmesek iyice batacaklardı. Melo gönderip championshipte oynayamayan adamı getiriyorlar ordan anlayabilirsiniz.

Çevrimdışı saricasi

Bence gidecek, hiç istemem ama gidecek gibi..
Başkanın açıklaması o yönde  kolay kolay satmaz f.orman.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

konoplanka tamamen bitti belkide galatasarayı işin içine sokup umutlandırıcaz sarı kızı  :lol:
Hocam sen de ısrarla böyle söylüyorsun ama bu iş olumsuz sonuçlanırsa baya tepki alacaksın :evillol:

Bence en iyisi sen kendini unutturmaya bak :kop:

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar Demba ba gidecek diyorum. Fernandes'te hata yaptigini kabul etmişti . Başkan şuan ederini bulan futbolcu satilir mantiginda . Ben Demba ba'ya baskanı tatmin edici bir teklif gelecegini düsünüyorum ve Demba ba gidecektir.

Çevrimdışı Ergin1903

EVet. SosyalKartal'dan iddiali aciklamalar gelmeye devam ediyor :D Bu işin sonunu iyice merak etmeye basladim :D

Çevrimdışı ferdi1903

konoplanka tamamen bitti belkide galatasarayı işin içine sokup umutlandırıcaz sarı kızı  :lol:
peki niye aciklanmiyor? yanlis anlama sadece merak

Çevrimdışı Baba1903

Arkadaslar Demba ba gidecek diyorum. Fernandes'te hata yaptigini kabul etmişti . Başkan şuan ederini bulan futbolcu satilir mantiginda . Ben Demba ba'ya baskanı tatmin edici bir teklif gelecegini düsünüyorum ve Demba ba gidecektir.
Abi fernandeste hata yaptı ama yerine daha iyisi sosayı aldı ama bayı satarsa yerine daha iyisini alma ihtimali yok

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şu adam yurtdışından geliyor olsaydı, burada bayram havası eserdi.

Herneyse, Ben beşiktaştan 1 tane bile oyuncunun satılmayacağına, satılamayacağına eminim.

Dilerim babeli alabiliriz güzel bir takasla. Tolga takası bile olabilir. Tolgayı gözden çıkarttık herhalde.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu takima sol on oyuncusu en az stopper kadar, hatta stopperden daha sart su an. Biz gecen sezon oyunu genelde domine eden taraf olmamiza ragmen bunu skora yansitamadik. Bunun en buyuk eksikligi topu ceza sahasinin icine tasimak oldu. Orta olsun veya defansin gerisine pas, oyunun bu yonunde bariz eksiklikler vardi.

Bunun en buyuk sebebi sol kanatta Olcay'in oynamasi. Orta sahada ki tehlikeli olacaklar paslasmalar, son(dan birinci) durak olarak Olcay'a geldiginde bu topu ya kaybetti, ya da kotu pas cikardi. Olcayin ceza sahasi icine gonderdigi tehlikeli, basarili orta sayisi tum sezon'u toplasan 1 elin 5 parmagini gecmeyecek kadar. Teknik acidan cok yetersiz oldugu kadar, oyun gorusunun bir okadar zayif olmasindan dolayi butun bir sezon boyunca o bolgede sorun yasadik. Kotu rakiplere karsi istatistik yakaladigindan dolayi bazi taraftarlarimizin gozu boyanmis durumda ne yazik ki. Olcay'in tek yapabildigi is pozisyon almak, ve saha icinde aktif oldugu icin kendisini takip etmeyen kotu defanslara karsi basarili olmus olabilir.

Soyle gir gercek var; elimizde Olcay'dan daha iyi, yuksek potansiyelli Kerim Frei'i Bilic Olcay sevdasindan dolayi sag kanata hapis edip, ongorulemeyen oyununu cok kisitlamis oldu bircok macta. Kerim suratli ve teknik olmasindan dolayi gerekli oldugunda o bolgenin yedegi olabilecek bir oyuncu, ama Kerim asla klasik bir cizgi oyuncusu degil ve sag kanada hapsedilemez. Bu yuzden Kerim'i sag acik olarak gormek hata olur.

Sol on mevkisinin stopperden onemli olmasini kilan iki sebep daha var. Elimizde biri 21, digeri 23 olup kendi ulkesinin milli takimda oynayan, biri 1,92 digeri 1,97 boyunda, gecen sezon hic sans verilmedi denilecek kadar az sure almis yeteneklerimiz var. Stopperlerin oyun zekasinin ilerlemesi icin cok sans verilmeleri gerek. Lakin, buna ragmen stopper kesinlikle almaliyiz, ama sol acik mevkisinde Olcay varken ilk tercihi stopper bolgesinden kullanmak buyuk hata olur.

Fenerliler 1.90 boyunda stopper aldik diye seviniyorlar, senin elinde ortalama yasi 22, ortalama boyu 1,94 olan ikili var. Bu demek degildir ki stopper lazim degil, kesinlikle lazim. Ama bu isim Britos olabilirmi? Britos Ersan'a bakarak ilerleme olsada, lider karakterli bir oyuncu degil. Silvestre ismi icin de aynisi gecerli, ki Silvestre ile ikinci bir Escude vakasi yasanir.

Çevrimdışı Ergin1903

Abi fernandeste hata yaptı ama yerine daha iyisi sosayı aldı ama bayı satarsa yerine daha iyisini alma ihtimali yok

KArdesim maddi anlamda zarar ettik. FErnandes'ten son sene verim alamadik sakatti , isteksizdi. Yeri dolmayacak futbolcu yoktur paran varsa. Bizde bu parayi Ba'dan saglayacagiz hemde fazlasiyla.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Lafın bana ise Babel'i 10 yıldır izliyorum.

Nereden geldiğinin bir önemi yok; benim için.

Videoyu izleyin diye paylaştım.

Eger alındıysan sanada olabilir , bende yıllardır EPL olsun türkiye olsun izlerim babeli  faydalı olacagını düşünüyorum

senin kadar 2004 / 2007 yılından beri izlememiş olabilirim  yaklasık son 6 yıldır ingilere bundesliga bu liglerdeki maçları haftasonları takip etmeye calısırım babel de Bjk de iş yapacaktır.

Çevrimdışı talha

Şu adam yurtdışından geliyor olsaydı, burada bayram havası eserdi.

Herneyse, Ben beşiktaştan 1 tane bile oyuncunun satılmayacağına, satılamayacağına eminim.

Dilerim babeli alabiliriz güzel bir takasla. Tolga takası bile olabilir. Tolgayı gözden çıkarttık herhalde.

Benim önceliğim Dudak. Eğer olmuyorsa Babel için Tolga+Ömer olur sıkıntı yok. Ama Ömer+ Eslem diyorlarsa asla olmaz klübu yakarım.  :busted_cop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

EVet. SosyalKartal'dan iddiali aciklamalar gelmeye devam ediyor :D Bu işin sonunu iyice merak etmeye basladim :D

Bir cinnete bakar.  :lol:

Çevrimdışı JoseDemba

Konoplyanka olmazsa Babel olsun başka biri değil Babel'in iş yapmaması için bacağının kopması lazım herkesle her iddiaya girerim  :ok:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimiçi Samet Ç

Babel'i bir şartla kabul ederim Kasımpaşa karşılığında Pektemek ve Tolga'yı kabul ederse Ömer'in gönderilmesine karşıyım

Çevrimdışı sosyalkartal

evet üzücü bir haber aldım konoplanka stoke cityle anlaşmış dememi bekliyorsanız yanılıyorsunuz  :ishock:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Mehmet57

Babel'in buyuk artisi yedek santrofor olarak, veya cift forvet oynarsak 442'de Demba Ba'in yaninda oynayabilmesi. Ozellikle ikinci Ajax doneminde en ucta gorev aldigi oldu.

Çevrimdışı Ergin1903

Babel eğer ki Kasimpasa'da hic iş yapmamiş olsaydı o zaman ben de istemezdim. Yalniz Tr'ye uyum sagladi ve öyle mental olarak kötü görmedim. Kasimpasa'nin tamaminda mental bir skıntı vardi sadece. İstatistikleri de yeterli bana göre. Babel gelirse de üzülmem. İş yapar diye düsünüyorum.

Çevrimdışı Çağatay

Bilmiyorum ama sanki babel gelse sezona iyi baslayip kötü bitirecekmis gibi hissediyorum
yani önümüzdeki sezonun son haftalarinda filan niye aldik bu adami diyebiliriz gibime geliyor.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sosyalkartal

italyadan bir stoperle temasa geçtik britos değil ama çok zor bir transfer
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

evet üzücü bir haber aldım konoplanka stoke cityle anlaşmış dememi bekliyorsanız yanılıyorsunuz  :ishock:
Oğlum.. Baqq.. :money: :steamed:

:D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ugurkartalizma

@sosyalkartal diyelimki dediğin gibi Konoplyanka'yı aldık ama bu işi Ba transferine bağlıyo gibisin biraz.Ba transfer olmazsa ne olacak peki para gelmedi diye transfer yatacak mı?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ramazan ayımız mübarek olsun forum :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

italyadan bir stoperle temasa geçtik britos değil ama çok zor bir transfer
Kolayları kaldı da zorlarla mı uğraşıyoruz :D

Britos gelsin işte  :icool: