2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913236 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Baba1903

Babel eğer ki Kasimpasa'da hic iş yapmamiş olsaydı o zaman ben de istemezdim. Yalniz Tr'ye uyum sagladi ve öyle mental olarak kötü görmedim. Kasimpasa'nin tamaminda mental bir skıntı vardi sadece. İstatistikleri de yeterli bana göre. Babel gelirse de üzülmem. İş yapar diye düsünüyorum.
Babel kesinlikle olcaydan daha çok katkı sağlar ancak bize orda 3-4 level atlatcak dunyanın parmakla sayılı sol kanatlarından olan konoplyanka lazım bu adam 27 .5 milyona manuya giden depaydan kesinlikle az futbolcu değil

Çevrimdışı sosyalkartal

@sosyalkartal diyelimki dediğin gibi Konoplyanka'yı aldık ama bu işi Ba transferine bağlıyo gibisin biraz.Ba transfer olmazsa ne olacak peki para gelmedi diye transfer yatacak mı?
banın söylenen rakamlara gitmemesi imkansız bide büyük harfle yazayım İMKANSIZ  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

italyadan bir stoperle temasa geçtik britos değil ama çok zor bir transfer
Astori veya Ranocchia'dır o ikisini de alamayız :D

Çevrimdışı atalay

Eger alındıysan sanada olabilir , bende yıllardır EPL olsun türkiye olsun izlerim babeli  faydalı olacagını düşünüyorum

senin kadar 2004 / 2007 yılından beri izlememiş olabilirim  yaklasık son 6 yıldır ingilere bundesliga bu liglerdeki maçları haftasonları takip etmeye calısırım babel de Bjk de iş yapacaktır.

Ortada alınacak filan bir şey yokta; o lafın tuhaf olmuş.

Biz senle Milosevic'te de farklı düşünüyorduk. Velhasıl ben bizim ihtiyacımız olan oyuncu profilinin Danny ve türevi olduğunu düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Kolayları kaldı da zorlarla mı uğraşıyoruz :D

Britos gelsin işte  :icool:
Maceraya gerek yok Britos'u alın Toloi'de satın alma opsiyonuyla kiralayın işte niye maceraya girerler anlamam.  :)

Çevrimdışı saricasi

italyadan bir stoperle temasa geçtik britos değil ama çok zor bir transfer
Davide astori :D
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Tolga

Ranocchia çok iyi olur da dediğin gibi alamayız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

ben anlamadim baskan diyorki cok dilenince fiyat ucmaya basladi, peki duyulmadan bu transfer niye bitmedi, yanlis anlamadiysam aylardir besindeler bu herifin
Ya bitirememiş olabilirler normal çünkü cidden zor transfer. Ama bugün net şekilde görüştüklerini açıklaması çok normal gelmedi bana :alala:

Çevrimdışı Tolga

Maceraya gerek yok Britos'u alın Toloi'de satın alma opsiyonuyla kiralayın işte niye maceraya girerler anlamam.  :)
:claps: :claps:

Çevrimdışı Baba1903

Abi astoriyi istersek takımı kume duştu romada satın almadı astori gelsin skrtel-astori defansı uefanın en iyisi olur

Çevrimiçi Samet Ç

Ranocchia çok iyi olur da dediğin gibi alamayız :)
Alırız da Konoplyanka'da olduğu gibi 6 ay ilgilenmemiz lazım  :D

Çevrimdışı ugurkartalizma

banın söylenen rakamlara gitmemesi imkansız bide büyük harfle yazayım İMKANSIZ  :tabe:

Sorunun cevabı gelmedi tam ama olsun.Sen bu yolun sonunda ya 2. Recai Kocaman olursun yada Mit'e falan girersin

Çevrimdışı Mehmet57

Rannochia cok kotu bir stopper.

Ranocchia cok kotu bir stopper.

Çevrimdışı sosyalkartal

oyuncuyla gs de görüşüyor zamanında da sıkı temasları varmış
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

Alırız da Konoplyanka'da olduğu gibi 6 ay ilgilenmemiz lazım  :D
:evillol: :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Abi astoriyi istersek takımı kume duştu romada satın almadı astori gelsin skrtel-astori defansı uefanın en iyisi olur
Skrtel alamayız orayı geç tek başına da Astori kalite arttırmaz

Ersan'ı satalım parası çıkar cidden ona da teklif varsa her yerde çıktı haberi

Çevrimiçi Samet Ç

oyuncuyla gs de görüşüyor zamanında da sıkı temasları varmış
Dediğim gibi ya Astori ya da Ranocchia ikisyle de Mancini döneminde ilgilendi Gs  :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Siz yarın görün beni.. Hele iftara doğru. Terör estireceğim burada  :kop: :kop: :halay: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Baba1903

Skrtel alamayız orayı geç tek başına da Astori kalite arttırmaz
Astori-Skrtel-Vlaar-Toloi dörtlusunden hangi ikisi gelirse gelsin duvar olur bu savunma ama içimdeki his ya vlaar ya skrtel birisi kesin gelcek diyo yanınada tooloiyi opsiyonlu kiralık alcaz gibi duruyo  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Rannochia cok kotu bir stopper.
Ranocchia cok kotu bir stopper.
Yapma ya  :ebebe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ortada alınacak filan bir şey yokta; o lafın tuhaf olmuş.

Biz senle Milosevic'te de farklı düşünüyorduk. Velhasıl ben bizim ihtiyacımız olan oyuncu profilinin Danny ve türevi olduğunu düşünüyorum.

otobuste giderken karısık bişeyler yazmıs olabilirim :)

ben sol kanata daha hareketli delici ve uzaktan şut tehdidi olan bi oyuncu düşünüyorum..

Çevrimiçi Samet Ç

Astori-Skrtel-Vlaar-Toloi dörtlusunden hangi ikisi gelirse gelsin duvar olur bu savunma ama içimdeki his ya vlaar ya skrtel birisi kesin gelcek diyo yanınada tooloiyi opsiyonlu kiralık alcaz gibi duruyo  :D
Ben Britos-Toloi'ye de razıyım gözüm yükseklerde değil  :)

Çevrimdışı Anıl

Siz yarın görün beni.. Hele iftara doğru. Terör estireceğim burada  :kop: :kop: :halay: :steamed: :steamed:
:kop: :kop: